Noua colectie de lenjerie intima de la Obsessive, pe site-ul Just4Girls

Noua colectie de lenjerie intima de la Obsessive, pe site-ul Just4Girls

Sarbatorile de iarna au trecut, insa oportunitatile sa petreci nopti fierbinti alaturi de iubitul tau cu siguranta nu s-au incheiat: urmeaza Valentine's Day, Dragobetele, 1 martie si, bineinteles, Ziua Femeii. Pentru ca orice femeie trebuie sa se reinventeze, pentru a nu-si pierde niciun pic din farmec si din feminitate, am adus pe site noua colectie de lenjerie intima de la Obsessive. Din aceasta fac parte babydoll-uri, chemise-uri, chiloti tanga, seturi, body-uri, dar si corsete, dresuri, masti si cravase. Toate acestea te vor ajuta sa iti condimentezi relatia si sa reaprinzi flacara pasiunii la intensitatea la care ardea la inceput.


Mai jos, ti-am pregatit o selectie a celor mai inspirate si incitante modele de lenjerie intima din noua colectie Obsessive, disponibile pe site-ul Just4Girls:


1. Aris corset

                                                                                                   

Aceasta lenjerie intima este una dintre cele mai elegante optiuni pe care le ai la dispozitie pe site-ul Just4Girls. Croita dintr-un material foarte fin si delicat cu pielea, acest corset de culoare albastra se remarca prin insertiile elegante de dantela si materialul semi-transparent de pe partile laterale. Aceasta lenjerie intima iti pune in valoare bustul si picioarele si il va face pe iubitul tau sa isi reaminteasca cat de norocos este sa te aiba in viata lui, in bratele lui si in dormitorul lui.


2. Camille body

                                                                                                   

Body-ul Camille se muleaza perfect pe formele tale si te va transforma intr-o adevarata vedeta de pe podiumurile de moda mondiale. Ofera-i iubitului tau o imagine pe care cu siguranta nu a mai vazut-o decat in filme si reaminteste-i care este motivul pentru care s-a indragostit de tine. Imbraca aceasta lenjerie intima de culoare neagra cu insertii delicate de culoare roz, care se remarca prin benzile transparente din partile laterale.


3. Harmony set

                                                                                               

Dupa o iesire romantica in oras si cina la un restaurant italienesc, imagineaza-ti reactia iubitului cand, odata ajunsi acasa, te dezbraca si descopera ca esti imbracata in aceasta lenjerie intima. Setul Harmony este de culoare rosu aprins, dintr-un material de foarte buna calitate si semi-transparent, punandu-ti in valoare bustul si picioarele. Lasa-l pe iubitul tau sa descopere toate miciile detalii, de la inimioarele metalice la funditele rosii si priveste-l cum te descopera pas cu pas.


4. Bunny costum

                                                                                                      

Am lasat cea mai originala si spectaculoasa costumatie pentru final. Costumul Bunny te va transforma intr-un iepuras obraznic, mereu pus pe ?otii si dornic de distractie. Aceasta lenjerie intima este de culoare roz, format dintr-un corset, chiloti tanga si o pereche de urechiuse. Poti accesoriza acest costum cu o pereche de dresuri albe, o bratara supradimensionata sau un colier spectaculos. In plus, poti purta o pereche de pantofi cu toc sau o coafura in codite, pentru un look atat gingas, cat si obraznic.


Asadar, nu mai sta pe ganduri: verifica noile modele de lenjerie intima din colectia Obsessive si alege modelele care ti se potrivesc si care il vor face pe iubitul tau cel mai norocos si mai fericit barbat din lume!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu