Sedu-l si mai mult de sarbatori cu un costum de craciunita

Sedu-l si mai mult de sarbatori cu un costum de craciunita

Craciunul este o sarbatoare atat de calda. Iubirea pluteste in aer, mirosurile de mar copt si scortisoara nu lipsesc, iar muzica relaxanta ne incanta zilele. Si cadourile… sa nu uitam de cadouri. Toti ne straduim sa facem o bucurie cat de mica celor dragi si sa ii surprindem placut.  Dar ce spui, esti dispusa sa accepti o provocare? 

Anul acesta iti propunem sa inlocuiesti cadourile clasice cu… tine! Tu poti sa fii cadoul lui. Imbraca un costum de craciunita, inarmeaza-te cu o atitudine seducatoare, dar jucausa in acelasi timp si recucereste-i interesul. Fii misterioasa si inventiva si ajuta-l sa-si reactiveze latura erotica cu un joc de rol care sa-l ia prin surprindere. 

Poti sa imbraci o lenjerie de Craciun si sa fii craciunita buna, care ii asculta toate dorintele. Adauga niste dresuri foarte lungi din dantela fina si pregateste panglici din matase de culoare roz sau rosu. Cadoul tau vine neimpachetat, dar iubitul tau trebuie sa il lege. De altfel, nu uita de elementul cheie, costumului de craciunita ii trebuie si o masca din matase. Vei condimenta jocul si ii vei permite sa isi indeplineasca orice fantezie.

Sau, daca esti o femeie dominatoare si iti place sa faci regulile, fii o craciunita rea si provoaca-l sa-ti indeplineasca toate dorintele. Poarta o lenjerie de Craciun cu decupaje indraznete, care sa-ti puna formele apetisante in evidenta si adauga dresuri fine din matase cu portjartier sau o jartiera sexy si provocatoare. Alege o masca care sa-i incite imaginatia si o cravasa in ton cu costumul de craciunita. 

Si pentru ca ne dorim sa porti un costum de craciunita in noaptea de Craciun, am pregatit pentru tine un cadou special, care sa-ti puna in evidenta frumusetea. Comanda o lenjerie sexy de Craciun si primesti o surpriza de la Melkior Professional care sigur te va incanta. Nu iti spunem ce se afla in interior, deoarece nimic nu se compara cu bucuria de a fi suprins. Si ce putea sa se potriveasca mai bine unui costum de craciunita, daca nu un cadou de la unul dintre cele mai apreciate magazine de produse cosmetice. Noi spunem sa nu mai stai pe ganduri! Descopera gama de lenjerie sexy pe care ti-am pregatit-o si alege-o pe cea care te caracterizeaza cel mai bine. Ai transport gratuit la comenzile de minim 199 Lei si garantia ca noul tau costum de craciunita va face furori in dormitor. Stii cum se spune: de Craciun trebuie sa fii mai bun. Asadar, de Craciun fii mai buna...pentru el. Ei, cum suna? 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu