De Ziua Femeii, meriti sa fii speciala! Just4Girls iti ofera o lenjerie cadou

De Ziua Femeii, meriti sa fii speciala! Just4Girls iti ofera o lenjerie cadou

De Ziua Femeii meriti sa fii speciala! Anul acesta ne-am propus sa sarbatorim impreuna 8 Martie oferindu-ti posibilitatea de a castiga acest chemise superb. Ce trebuie sa faci? Da click pe postarea https://goo.gl/3xy4DQ si raspunde printr-un comentariu. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti de 8 Martie.

                                                                                                                                 

Regulamentul concursului „#meritisafiispeciala”
Perioada desfasurarii concursului:  5 martie ora 10:00 – 7 martie ora 23:59 Organizatorul concursului „#meritisafiispeciala”

Organizatorul concursului este ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL , cu sediul in Bucuresti, Romania, SPLAI UNIRII 168, numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

* Durata si modul de participare

În perioada 5 martie ora 10:00 – 7 martie ora 23:59 Just4Girls organizeaza pe pagina oficiala de Facebook concursul „#meritisafiispeciala”. Cei care raspund la întrebarea lansata prin intermediul acestei postari de pe pagina de Facebook întra în tragere la sorti pentru un chemise Camille sau Margaret, in functie de disponibilitatea in stoc. 

* Dreptul de participare
Pot participa la concursul „#meritisafiispeciala” toate persoanele care detin un cont valid de Facebook si o adresa valida de e-mail, indiferent daca sunt clienti Just4Girls sau nu.
* Desemnarea castigatorului
Toti cei care au raspuns la întrebarea lansata prin intermediul acestei postari intra în tragerea la sorti pentru un chemise Camille sau Margaret.
Castigatorul fi extras prin random.org pe data de 8 Martie 2018 de catre juriul format din 2 persoane din echipa just4girls.ro.
Se va alege un câstigator si 3 rezerve. Confirmarea câstigatorilor se va face pâna pe data de 10 martie inclusiv. Daca un câstigator nu îti confirma identitatea prin email sau mesaj privat pe Facebook, organizatorul campaniei va desemna castigator o rezerva.
Câstigatorul va fi anuntat si felicitat atât pe pagina de Facebook Just4Girls cât si prin intermediul unui mesaj privat pe contul de Facebook valid cu care a intrat în concurs lasând un comentariu la postarea concursului, pâna pe data de 7 Martie 2018, inclusiv.
* Acordarea premiilor
Chemise-ul Camille sau Margaret va fi expediat de catre Just4Girls la o adresa mentionata de castigator, pâna pe data de 25 martie 2018, inclusiv.
* Responsabilitatea
ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL. nu isi asuma responsabilitatea în cazul oricarei situatii create ca urmare a participarii la concursul desfasurat pe reteaua de socializare Facebook. De asemenea, ONLINEMAG JUST4GIRLS SRL, nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea participarii clientilor Just4Girls sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau de orice alt gen.
* Conditiile de acordare a premiilor
Vor intra in concurs doar cei care au participat la campanie, lasând un comentariu-raspuns la întrebarea concursului.  Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.
* Reclamatiile
Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.
Reclamatiile se vor transmite electronic pe adresa de email office@just4girls.ro

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu