Afla ce isi doresc barbatii de la sotiile lor

Afla ce isi doresc barbatii de la sotiile lor

Te-ai gandit vreodata la ceea ce isi doreste sotul tau si ce cauta el la tine? Daca crezi ca stii raspunsul la aceasta intrebare, noi te contrazicem. 

Suntem siguri ca te-ai gandit doar la lucrurile esentiale dintr-o relatie dar pe langa toate acestea sunt si o multime de lucruri lipsite de valoare care iti dau si iti vor da in continuare bataie de cap. 

Iata care sunt in acestea din punctul de vedere al barbatiilor:

Barbatii iubesc blandetea feminina si o cauta cu disperare. 

Aceasta trasatura de caracter a femei, impreuna cu momentele de tandrete si vorbele dulci ii vor capta atentia. Profita de aceste sentimnete si vei putea face cu el si din el orice. Asa ca daca iti doresti un sot ca-n povesti, renunta la reprosuri, observatii si alte asemenea lucruri feminine si trateaza situatia cu inteligenta.

Gospodina sau Masterchef

Se spune din batrani ca "un caine nu va pleca niciodata din fata macelariei". Fii o bucatareasa grozava in momentele cheie ale relatiei si astfel vei reusi sa il tii langa tine pe viata. Ce sa ii faci, barbatii iubesc sa manance si implicit adora femeile gospodine. Joaca cartea bucatariei in favoarea ta si pregateste-i  din cand in cand o cina roamantica. Succesul este garantat.

Barbatii isi doresc o sotie caruia sa nu ii fie teama sa iasa in public fara machiaj.

Nu cred ca exista barbat pe lumea asta care sa nu aprecieze frumusetea naturala a unei femei. Asa ca doamnelor tineti minte; nu trebuie neaparat sa aveti fata acoperita cu straturi intregi de machiaj pentru a fi atragatoare. Exista barbati care urasc asta. Simplul fapt ca aveti curajul de a aparea nemachiata in public il va face intotdeauna sa se simta in prezenta ta, relaxat. Arata-i ca ai incredere in tine si in sex-appealul tau.

Arata-mi dragostea ta!

Nu te bloca pe ideea ca sotului tau nu-i place ca tu sa-i arati dragostea. Iti spunem noi, tanjeste sa fie tinut de mana, sa fie imbratisat sau sarutat pe obraz. Exprima-ti dragostea si nu te gandi ca ai putea sa-l deranjezi. Nu exclude lenjeria intima.

Critica nu e sanatoasa

Inceteaza sa ii mai aduci critici sau reprosuri pentru ca il deranjeaza foarte mult. Fii mai vioaie si imbratiseaza-i ideile cu entuziasm chiar daca nu sunt intotdeauna cele mai bune. Il poti corecta  mai tarziu. Evita gelozia in acces sau sufocarea relatiei.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu