Cat de sexy esti in functie de zodie

Cat de sexy esti in functie de zodie

Semnul zodiacal joaca un rol destul de important in viata fiecaruia. Acesta dezvaluie multe despre personalitatea si trasaturile caracteristice nativilor din zodia respectiva. In plus, zodia are un rol determinant si in stabilirea calitatilor unei anumite persoane. Iata in continuare care este cea mai sexy caracteristica a fiecarei zodii:

1. Berbec


Nativii zodiei Berbec sunt de obicei trendsetteri, deschizatori de drumuri, iar celelalte zodii ii urmeaza. Ei ii influenteaza pe ceilalti prin viziunea lor si prin modul in care isi traiesc viata. Independenta personalitatii lor si faptul ca au mereu un cuvant de spus le confera forta si ii face sa fie foarte sexy. Abilitatea innascuta a Berbecilor de a fi lideri ii face irezistibili.


2. Taur


Cei nascuti in zodia Taur sunt foarte protectori si sunt recunoscuti pentru dragostea lor neconditionata. Incapatanati, ei sunt totusi foarte calmi si sunt unii dintre cei mai frumosi oameni pe care ai putea sa ii ai alaturi, deoarece sunt foarte darnici. Darnicia lor si dragostea neconditionata sunt cele mai sexy calitati ale nativilor Tauri.


3. Gemeni


Gemenii au mai multe fete si se adapteaza extrem de usor la orice situatie. Ei se pot pune foarte usor in pielea altei persoane si pot scoate maximum din orice situatie. Sunt foarte sociabili si le place atentia, pe care o obtin chiar si fara sa se straduiasca prea mult. Increderea in sine si abilitatea lor de a se adapta la orice situatie sunt cele mai sexy calitati ale Gemenilor.


4. Rac


Racii sunt plini de contradictii. Intr-o secunda pot fi foarte saritori, iar in urmatoarea secunda pot deveni foarte irascibili. Azi pot cauta sa se aseze la casa lor, iar maine vor fi dornici de o noua aventura. Au o fire foarte intuitiva si o forta interioara care ii impulsioneaza. Insusirea lor de a fi imprevizibili le confera o aura de mister, iar aceasta este extrem de sexy.


5. Leu


Leii isi creeaza propria lume, pe care o protejeaza cu indarjire. Nativii acestei zodii isi construiesc lumea pas cu pas si nu ii primesc inauntru decat pe cei foarte apropiati de inima lor. Leii intotdeauna reusesc sa vada ce e mai frumos din jur si sunt foarte originali. Aceste doua calitati ii fac irezistibili.


6. Fecioara


Fecioarele traiesc in dualitate. Aparent sunt firi calme, insa la interior "clocotesc". Aceasta capacitate de a avea doua personalitati in acelasi timp, una linistita si una vulcanica, le face pe Fecioare incantatoare.


7. Balanta


Balantele sunt diplomate, empatice si au capacitatea de a se pune in locul celorlalti si de a vedea lumea din perspectiva acestora. Nativii acestei zodii sunt foarte intelegatori si ii accepta pe ceilalti asa cum sunt, aceasta fiind o calitate foarte rara. Felul lor de a fi, facandu-i pe ceilalti sa se simta iubiti, este irezistibil.


8. Scorpion


Scorpionii au o personalitate "intepatoare", sunt foarte directi si deloc diplomati. Nativii acestei zodii prefera sa spuna un adevar dureros decat o minciuna, iar acest lucru poate parea un pic dur, insa este o calitate rara. Daca ai alaturi un Scorpion, poti fi sigur ca nu te minte si nu incearca sa te manipuleze. Sinceritatea lor ii face pe Scorpioni sexy.


9. Sagetator


Sagetatorii sunt perfectionisti, sunt extrem de atenti la detalii si foarte optimisti. Le place sa calatoreasca si sa exploreze lumea din jur si sunt extrem de deschisi la nou. Curiozitatea si perfectionismul lor sunt cele mai sexy calitati ale lor.


10. Capricorn


Capricornii sunt ambitiosi si au un vis pe care trebuie sa il indeplineasca. Gandind ambitios si actionand cu incredere, reusesc sa obtina lucruri la care altii nici macar nu viseaza. Personalitatea lor este dinamica, incantatoare si irezistibila, iar ambitiile lor ii diferentiaza de celelalte zodii si ii fac irezistibili.


11. Varsator


Nativii Varsatori sunt vizionari si intelectuali. Ei vad lumea si o descifreaza intr-un mod unic. Dorinta lor nestavilita de a cunoaste din ce in ce mai multe le confera o aura sofisticata si ii face extrem de sexy.


12. Pesti


Pestii sunt misteriosi si spirituali, iar realitatea lor este diferita de a celorlalte zodii. Sunt sufletisti, amabili si pasionali. Creativitatea lor vine din spiritul lor de observatie cu totul deosebit. Faptul ca se lasa ghidati de suflet si ca traiesc frumos ii face extrem de sexy.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu