Ce detesta barbatii.

Ce detesta barbatii.

Ca si noi, barbatii au propriile lor, sa le spunem fobii. Totusi, daca nu ne atrag atentia in mod direct, greselile pe care le facem ne pot costa la un moment dat, scump relatia. Chiar daca au dat intotdeauna dovada de o simplitate mai complicata, iesita din comun pe alocuri, barabtii, in ciuda comportamentului lor, sunt foarte atenti la detalii. Daca vrei ca prima ta intalnire sa decurga cat se poate de bine, iata cateva lucruri de care trebuie sa ti cont.
 
Prima intalnire, este si prima impresie, asa ca incerca sa ocolesti pe cat posibil urmatoarele:

Machiajul in exces.

- Este lesne de inteles ca barabatilor le plac femeile cat mai naturale. Daca vrei sa folosesti machiaj, fa-o, dar intr-un mod cat mai discret.

Lipsa increderii in propria persaoana.

- Fii tu insati, fii naturala, fii zambitoare.

Dragostea exagerata fata de propria persoana.

- Este de ajuns sa te simti tu bine cu tine, dar atat.

Lipsa inteligentei sau inteligenta superioara.

- Niciunui barbat nu i-ar face placere sa se simta dominat intelectual

Nu sunt fani ai rujului

- Daca v-ati sarutat si el inca iti poarta rujul pe buze,se pare ca aveti o problema. Incerca ceva mai subtil.

Surprinderea

- Ocazional, barbatii se mai uita si dupa alte femei. Faptul ca esti surprinsa ca el face acest lucru nu este tocmai bine pentru relatia voastra. Nici tu nu ai ochelari de cal si mai intorci cateodata capul dupa un alt barbat. Nu ii atrage atentia cand face acest lucru cand stii ca nici tu nu esti "usa de biserica".

Lipsa ambitiei.

-Emotia care te impiedica sa-ti atingi obiectivele si te incetineste in procesul de concretizare a propriilor valori. Dovedeste-i contrariul, fii curajoasa.


Independenta exagerata.

- Nu incerca sa ii dovedesti ca iti poti controla singura viata si nu ai nevoie de barbati, risti sa ramai singura. Cu totii avem nevoie de cineva langa noi.

Manipularea.

- Nu este momentul sa il reiventezi. Lasa-l asa cum e, nu-l schimba. E foarte probabil ca dupa ce vei reusi sa il schimbi, sa nu iti mai placa cum e si vei incepe sa ii reprosezi lucruri.

Vocabularul precar.

- Faptul ca stii sa injuri nu este in avantajul tau, nu iti folosi arsenalul de cuvinte urate in preajma lui.

Nu cere complimente de pomana.

- El te place asa cum esti, asta fiind si motivul pentru care s-a intalnit cu tine. Ai o problema cu propria persoana, rezolv-o.

Lipsa punctualitati.

- La intalnire se vine la ora stabilita. Nu incerca sa il convingi ca ai intarziat pentru ca te-ai aranjat sa fi frumoasa pentru el, nu va intelege asta niciodata. Daca sti ca toate aceste lucruri dureaza, te poti apuca de ele de mai din timp.

Curiozitatea.

- Exista o vorba in popor: "Curiosii mor repede". Nu incerca sa ii afli la prima intalnire toata viata,  cu cine a fost inainte, ce ii placea fostei sotii sau prietene sau ce fel de lenjerie intima purta. Iti va povesti el singur la un moment dat tot ceea ce trebuie. Nu forta nota, cu timpul vei alfa mai multe decat ti-ai fi dorit.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu