Este mancarea drumul catre inima unui barbat sau sexul?

Este mancarea drumul catre inima unui barbat sau sexul?

Trebuie sa recunosc ca mi-am pus de cateva ori aceasta intrebare, insa abia acum am un raspuns pentru ea. Obisnuita cu un partener incredibil de pofticios, am incercat intotdeauna sa ii satisfac apetitul culinar, insa nu doar cu alimente despre care se spune ca ar fi afrodiziace si ar influenta calitatea sexului de care ne bucuram pe deplin. Nu cred atat de mult in puterea lor, ci mai degraba sunt convinsa ca numai daca mananci dragoste pe paine vei avea parte de experiente de neuitat in intimitate. Poate ca nu stiu sa gatesc perfect, insa platingul din dormitor imi iese intotdeauna. Sa iti spun si de ce! 


Flamand de dragoste 

Joaca din intimitate cu papilele gustative ale partenerului poate fi extrem de incitanta, chiar si pentru cei mai putin gurmanzi dintre noi. E important sa stii ce fel de "mancare" ii place iubitului sa savureze in asternuturi, caci el este o fiinta instinctuala pe care trebuie sa o surprinzi mereu. Eu am reusit sa il fac sa uite de preparatele din frigider si sa il hranesc cu fantezii devenite realitate. La aperitiv are parte intotdeauna de atingeri fierbinti si mangaieri tandre, la felul principal se infrupta din saruturi picante si pline de savoare, in timp ce la desert gusta fara oprire din seva feminitatii. Lacasul placerilor il zapaceste si il ameteste atat de tare, incat dieta devine un termen abstract, imposibil de reprodus. 


Insetat de pasiune 

Dupa o asa masa copioasa, va trebui sa ii potolesc setea, insa vinul rosu nu e suficient. Tot ce imi ramane de facut este sa il inund cu pasiune si fiori pana la saturatie. Picatura cu picatura, vom simti impreuna gustul suprem al placerii inflacarate de care sunt convinsa ca nu ne vom satura prea curand. Parca deja ii simt pielea fierbinte lipindu-se de a mea si mainile umbland haotic in zonele fierbinti in timp ce trupurile noastre se unesc intr-un dans erotic incununat de extaz. 


Sexul, un meniu complet 

E drept ca unele femei prefera mancarea in locul sexului si ca multe dintre ele ar fi in stare sa renunte si un an la placerile carnale de dragul ciocolatei si al fripturii, insa, doamnelor, barbatii functioneaza total diferit! Sa spunem ca mancarea le da viata, in timp ce sexul le ofera...un binemeritat orgasm. Eu prefer sa il surprind cu un meniu all inclusive direct din dormitor in cele mai neasteptate momente. Il poate savura direct de pe trupul meu, fara tacamuri si prea multe maniere. Parca il vad cum ii provoaca dependenta, caci tanjeste sa ma aiba la discretie, sa se infrupte lacom din fiecare bucatica si sa muste fara rasuflare. Sunt convinsa ca nici macar aroma cafelei din dimineata urmatoare nu il va determina sa iasa din pat. 


Acum sper ca ti-ai dat seama ca locul femeii nu e nicidecum la cratita, ci in templul placerilor din dormitor, venerata precum Afrodita de barbatul ei. Poate ca mancarea ne tine in viata, insa sexul ne insufleteste spiritul. Si poate ca mancarea tine de foame, insa poftele se implinesc numai cu dragoste! 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu