Nu ai noroc in dragoste? Iti spunem noi de ce.

Nu ai noroc in dragoste? Iti spunem noi de ce.

Stim ca de multe ori te-ai intrebat de ce nu ai noroc in dragoste si nu iti gasesti un partener.

Chiar daca ai considerat mereu ca barbatii sunt de vina, ba ca sunt gay, insurati sau ca nu te apreciaza, este posibil sa te inseli, si de vina sa fi chiar tu.

Nu crezi? Iata cateva greseli pe care le faci in mod involuntar si care tin barbatii la distanta de tine.

Sa presupunem ca l-ai cunoscut pe Internet si urmeaza sa aveti o prima intalnire. 

 Una din marile greseli pe care le faci la prima intalnire este aceea, ca te deschizi in fata lui. Niciodata sa nu dezvalui prea multe elemente din viata ta, chiar daca acestea sunt pozitive. 
Pastreaza, cum spun americanii, un "low profile" si lasa-l si pe el sa isi spuna povestea. Femeia este o enigma ce trebuie descoperita, iar acest joc ii innebuneste pe barbati. Daca afla despre tine tot de la prima intalnire, nu vei mai fi un mister pentru el si va renunta.

 O alta greseala capitala pe care o faci involuntar este obsesia ta pentru telefonul mobil. Da, suntem in era Facebook, Twitter, dar chiar nu e nevoie sa iti verifci conturile din minut in minut, sa dai "check-in" oriunde mergi sau sa nu te mai opresti din facute selfie-uri. Vrei o relatie noua cu el, cu telefonul ai deja una!

Pune-l putin deoparte.

 Stiai ca prima impresia conteaza? Daca da, atunci fa ca aceasta sa fie interesanta. 

Nu aborda o atitutidine plictisitoare, spune-le celor din jurul tau ce hobby-uri ai si care sunt lucrurile care iti fac placere. Dovedeste-i ca ai o viata incitanta si esti interesata de multe lucruri. 

Nu trebuie neaparat sasa minti, chiar poti face multe lucruri misto. Cursuri de yoga, de gatit, seri cu prietenii, este foarte important sa ai o viata sociala. Daca tot ce poti spune despre tine se rezuma la mersul la serviciu dimineata si un pahar de vin seara, conversatiile voastre vor fi foarte scurte.

Un alt aspect important este felul in care vorbesti si iti sustii punctele de vedere. Daca esti agresiva ai doar de pierdut. Incerca sa iei lucurile pe rand si intr-o maniera logica.

 Au fost perioade cand... " ai stat pe bara". Acum l-ai cunoscut, iti doresti foarte mult sa obtii ceea ce ti-a lipsit, insa, nu-i oferii totul pe tava. Lasa-l sa te seduca, daca te poate avea din prima ce rost are sa mai fie interesat si pe viitor de tine.

 Stim ca si tine ca majoritatea fetelor se simt complexate de corpul sau de infatisarea lor. Acum pe bune, nu toate ne-am nascut cu un corp de fotomodel, dar in mod sigur avem calitati care pot compensa anumite goluri. Barbatii nu apreciaza doar corpul. Personalitatea ta, calitatea discutiilor voastre, pasiunile tale, toate acestea sunt puncte forte care te definesc. Pentru restul exista... lenjerie sexy.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu