O fantezie spumoasa la malul marii

O fantezie spumoasa la malul marii

Intotdeauna mi-au placut lucrurile interzise, mai ales pe acelea care imi provoaca imaginatia si imi starnesc fantezii aproape imposibil de descris. Si pentru ca vremea posomorata din ultimele zile mi-a trezit un dor nebun de mare, m-am gandit sa iti povestesc cea mai sexy aventura pe care am trait-o la malul marii. S-a intamplat in vara anului trecut, cand m-am trezit pe o plaja virgina cu un barbat pe care il cunosteam doar de cateva zile. Desi era un loc pustiu, plaja fremata de viata si de adrenalina. Simteam ca trebuie sa explorez mai mult tinutul acela neprihanit. 


Imbracata intr-un costum de baie minuscul, l-am luat de mana insistent pe barbatul de langa mine si i-am propus sa facem o plimbare de-a lungul tarmului. Tenul lui masliniu si pieptul dezgolit, plin de muschi m-au facut sa imi musc buzele infierbantate de placere. Ne zambeam reciproc, insa se vedea chiar si din largul marii ca trupurile noastre ardeau de dorinta mai ceva ca nisipul scaldat in soare. Nici macar briza usoara ca un spumant nu ne putea racori sufletele cuprinse de pofta necumpatata. Dupa un schimb de replici cu subinteles, am simtit ca vreau sa fac o nebunie, sa raman cu o amintire din acel loc salbatic si neexploatat, exact ca trupul meu pe interior. 


Un val de saruturi fierbinti 

Mi-a propus sa ne "racorim" in mare, asa ca nu am stat pe ganduri nici macar o clipa si m-am aventurat in larg. Dupa cateva schimburi de priviri provocatoare, am inceput sa ne sarutam flamand ca si cand lumea s-ar fi terminat in acea clipa. Trebuie sa recunosc ca m-a luat valul si m-am apropiat cu putere de trupul lui incins. I-am spus ca e salvamarul meu si ca simt ca ma inec de la atata dorinta, asa ca s-a gandit sa ma "salveze" de chinul abtinerii si sa imi faca respiratie gura la gura ca si cand nu ar mai fi existat deloc oxigen in jurul nostru. Mi-am prins mainile in jurul gatului lui si l-am imbratisat cu putere in timp ce il sarutam peste tot. La un moment dat, m-am intors cu spatele la el si am incercat sa ma lipesc cat mai mult de trupul lui mangaiat de briza, sa ii simt barbatia. Valurile care veneau din spate il faceau sa se impinga si mai tare in mine, ceea ce pe mine ma excita si mai tare. Cuprinsi de frenzia eroticului absolut, simteam ca trupurile noastre se lovesc cu putere asa cum valurile se sparg de stanci. 


Pasiune involburata

Insa in larg nu puteam sa il provoc asa cum mi-as fi dorit. Parca mi-a citit gandurile atunci cand mi-a propus sa ne apropiem de tarm si sa continuam sesiunea de fantezii. Mainile umede ii alunecau pe trupul meu fierbinte si imi cautau cu disperare sanii, in timp ce eu ma topeam in arsita soarelui. Cand, deodata, degetele si-au facut loc insistent in slipul meu si au inceput sa alerge haotic intre picioarele mele. Se infierbantase atat de tare incat nici apa marii nu il mai racorea. Ii placea sa ma priveasca in costum de baie, dar, in acelasi timp, nu se putea abtine sa ma dezbrace din priviri. Cu bratele lui puternice, m-a ridicat usor in apa, apoi m-a lasat in jos incercand sa intre in mine fara sa se ajute de mana. Ma miscam in ritmul impus de el, asa ca m-am lasat dusa de val in timp ce priveam marea in larg. Nu m-am gandit niciodata ca sexul in apa poate fi atat de placut. Saruturile scurte, cu gust de apa sarata s-au transformat intr-o "foame" de celalalt greu de stapanit. 


Dezlantuiti in arsita soarelui

Dupa cateva clipe intense am ajuns aproape de tarm, unde m-am intins pe nisipul umed, in locul in care valurile se sfarsesc si l-am provocat sa ma inunde cu satisfactie. Nisipul imi saruta pielea, scoicile imi zgariau trupul, insa nimic nu se putea compara cu ceea ce simteam cand faceam dragoste in bataia valurilor. Ne-am infierbantat din cap pana in picioare si parca toata marea se topea intr-un sarut. Ma strangea puternic la pieptul lui, iar mainile coborau si urcau fulgerator pe trupul meu. Gemetele mele acopereau sunetele marii involburate si, dupa minute bune de orgasm, am incheiat amandoi intr-un spasm frenetic. 


La final, m-am asezat langa el si am inceput sa privim epuizati spre cer. Soarele sangeriu isi dadea ultima rasuflare in acelasi timp cu noi. Am adormit pe plaja dezbracati de pacate si secrete mai bine de o ora, dupa care am decis sa ne cazam la un hotel, unde am continuat seria placerilor interzise, insa de data asta pe uscat. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu