Placeri nebanuite cu parfum de gheisa

Placeri nebanuite cu parfum de gheisa

Cu gandul la ciresii infloriti din Japonia si locurile mirifice de pe acest taram desprins din Eden, m-am gandit sa ii ofer iubitului meu o noapte de neuitat in "lumea florilor si a salciilor". Mi-a placut mereu aceasta expresie prin care vechea Japonie desemna lumea gheiselor si a placerilor trupesti din care gustau doar adevaratii hedonisti. Intotdeauna am admirat gheisele pentru puterea lor de seductie si spectacolul vizual de nedescris pe care il ofera barbatilor. Abilitatile de a stapani arta muzicii, a dansului, a conversatiilor la cel mai inalt nivel, precum frumusetea, naturaletea si inteligenta lor  dezvoltate prin educatie fac din acestea adevarate artiste. 


O ucenica in arta dragostei

"Si eu pot fi o gheisa, macar pentru o noapte!", mi-am spus. Am vrut sa traiesc alaturi de iubitul meu o noapte de primavara japoneza autentica, imbatatoare si inselatoare precum alcoolul, asa ca am profitat de ziua libera pe care o aveam pentru a pregati totul in detaliu. Pentru a reda macar o parte din acest tablou fascinant al unei lumi inca nedescoperite, de un exotism plin de rafinament, am decorat dormitorul cu lampioane, betisoare parfumate si o ploaie de petale de cires. Am comandat sushi, am inlocuit ceaiul cu vin rosu ca buzele gheiselor si am pus deoparte cateva sticlute cu uleiuri aromatice pentru masaj. Dispusa sa invat arta seductiei japoneze, m-am asezat in fata oglinzii si m-am fardat ca o adevarata curtezana.


Mai mult decat o dama de companie talentata

Nu mi-am pictat chipul in alb, insa mi-am conturat buzele cu un rosu sangeriu, menit sa lase urme adanci in sufletul lui. O carare trasata cu precizie imi impartea in doua parul negru si des, in timp ce tusul negru aplicat pe pleoape sfarsea prin a da chipului meu palid un aer surprinzator. M-am imbracat intr-un halat fin si stralucitor, din matase, care lasa la vedere un decolteu sexy si ametitor. Aratam ca o nimfa asiatica, in varianta moderna, asa ca mi-am propus sa il vrajesc mai mult ca de obicei. Si pentru ca decorul sa fie complet, mi-am luat un evantai si am inceput sa il astept pe fotoliul de la geam. Minutele treceau ca picaturile de vin pe care le savuram cu placere cand, deodata, si-a facut aparitia. 


Erotism la rang de arta

Uluit de surpriza magica pe care i-am pregatit-o, iubitul meu a intrat usor in aceasta atmosfera picanta de budoar si s-a lasat prada seductiei. L-am dezbracat usor si l-am supus unei sesiuni irezistibile de masaj asa cum face numai o gheisa. Mai intai cu buzele, apoi cu mainile, pana cand s-a excitat atat de tare incat a inceput sa ma dezbrace de matasea fina care imi invelea trupul. Treptat, pasiunea noastra a inflorit precum ciresii japonezi iar euforia pe care o traiam amandoi ne-a ametit mai ceva ca un parfum din Tara Soarelui Rasare. Il simteam la picioarele mele in timp ce dansam ca o gheisa ce isi subjuga barbatul in intimitate. Sclipirea din ochii lui imi arata cat de satisfacut era in timp ce se infrupta flamand din trupul meu umed si rascolit de dorinta. Ne-am iubit pana in zori, patrunsi tare si apasat, pana cand am ramas secatuiti de vlaga si de ratiune. Printre gemete si suspine, mi-a multumit pentru cadoul sexy pe care i l-am oferit si mi-a soptit ca a fost cea mai nebuna fantezie din viata lui. 


Dupa acea noapte, m-am gandit mult la ce inseamna cu adevarat o gheisa. Este ea o curtezana, un obiect al dorintei, o opera de arta in miscare, un entertainer fascinant sau doar o simpla femeie care poseda rafinamentul artelor lumesti? 



Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu