Pozitia lotus - Cum sa reaprinzi flacara pasiunii cu iubitul tau!

Pozitia lotus - Cum sa reaprinzi flacara pasiunii cu iubitul tau!

Relatia dintre tine si iubitul tau e in pericol? Va certati mereu, chiar si din cele mai mici lucruri? Nimic nu te mai multumeste, nici macar momentele intime din spatele usilor inchise? Iubitul tau nu se mai straduieste deloc sa te faca fericita? E momentul sa iei atitudine si sa iti salvezi relatia, iar din acest articol vei afla cum.

Nimic nu il va surprinde si bucura pe iubitul tau mai mult decat o noapte fierbinte petrecuta impreuna, care sa reaprinda flacara pasiunii dintre voi doi. Asta cu atat mai mult cu cat include si o pozitie noua, considerata printre cele mai spectaculoase de catre expertii in sexologie. Este vorba despre asa numita pozitie a lotusului.

Pozitia lotusului presupune ca iubitul tau sa stea in pozitia sezut, cu picioarele incrucisate, iar tu sa te asezi in bratele lui, imbratisandu-l si intinzandu-ti picioarele prin spatele lui. Expertul Sadie Allison sustine ca aceasta pozitie le va innebuni pe cupluri si va duce miscarile intime la urmatorul nivel.

"Aceasta pozitie presupune un tip de miscare la care femeile raspund foarte bine, o miscare lenta, o leganare usoara care stimuleaza clitorisul foarte bine. In plus, sunteti liberi sa va sarutati si sa va mangaiati unul altuia trupul cat vreti. Desi niciunul din voi nu sta culcat, aceasta pozitie presupune mult mai putina miscare decat pozitiile clasice", explica Sadie Allison.

De asemenea, "Lotusul" ar putea deveni pozitia preferata a femeilor, intrucat miscarea lenta garanteaza o durata mai indelungata a actului sexual.
 

Pozitia lotusului, de la yoga la sex

Pozitia sexuala a lotusului a imprumutat denumirea uneia dintre cele mai cunoscute pozitii din yoga. Numita "Padmasana" in sanscrita, aceasta pozitie presupune sa te asezi pe sol, cu picioarele incrucisate si palmele deschise. Aceasta este considerata cea mai buna postura pentru meditatie, in traditia budista, fiind de asemenea responsabila pentru imbunatatirea respiratiei.

Celelalte beneficii ale acestei pozitii de yoga includ efectul calmant, detensionarea muschilor, scaderea presiunii sangvine si stimularea procesului digestiv. In timpul acestei pozitii de yoga, este recomandat sa iti mentii coloana vertebrala perfect dreapta, pentru a te asigura ca energia vitala poate circula de-a lungul acesteia.

In plus, trebuie sa iti relaxezi palmele si muschii umerilor si sa tii capul usor plecat. In caz contrar, vei obosi mai rapid si vei fi tentata sa iti misti corpul, ceea ce nu e indicat in timpul meditatiei. De asemenea, este indicat sa iti relaxezi muschii fetei si sa nu faci nicio grimasa, deoarece grimasele inseamna blocaje energetice.

Dupa cum vezi, intre pozitia sexuala si pozitia de yoga denumite "Lotus" exista mai multe similitudini: pe langa postura, ambele te vor ajuta sa te relaxezi si sa te incarci cu energie. In plus, pozitia sexuala are marele avantaj ca te va ajuta sa te conectezi cu iubitul tau intr-un mod pe care nu il mai credeai posibil.

Asadar, daca simti ca relatia voastra e dominata de rutina si se indreapta catre un final nefericit, apropie-te de el si sopteste-i la ureche un singur cuvant: "Lotus".

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu