9 locuri in care femeile iubesc sa fie atinse

9 locuri in care femeile iubesc sa fie atinse

Barbatii si femeile sunt prin definitie fiinte diferite dar extrem de complexe, fiecare avand la randul lor o multime de puncte si zone erogene ce asteapta sa fie descoperite.  

Aceste zone difera de la o persoana la alta, iar tie nu iti ramane decat misterul de a descoperii unde se afla acesti senzorii ai placerii.

Multi barbati considera ca zonele erogene in care femeile vor sa fie atinse sunt limitate la sanii, fund si nu se mai obosesc sa isi stimuleze si in alte moduri partenerele. Poti sa oferi placere printr-o simpla masare aplicata la timpul si in locul potrivit. Cum ar fi ca dupa o zi incordata de munca sa-i aplici un astfel de tratament iubitei tale? Ea sigur se va simti extraordinar iar tu nu vei avea decat de castigat pe viitor pentru atentia si implicarea de care ai dat dovada
 
Parul, gatul si ceafa

Parul, o zona neglijata accidental de catre barbatii care nu si-au dat inca seama ca femeile merg la coafoar nu doar pentru a-si aranja podoaba capilara ci si pentru a se relaxa. Trece-ti delicat degetele prin podoaba capilara si apoi continua cu un masaj profund al tamplelor si al cefei, apoi indreapta-te spre cea mai erogena zona a corpului, gatul. Nu uita! Atingerile tandre si sarutarile, pot aduce orice femeie pe culmile placerii.

Sanii

O zona extrem de sensibila, care ar trebui apreciata doar prin miscari line, senzuale si mangaieri usoare. De evitat in special in aceasta zona atingerile neasteptate combinate cu zgarieturile sau muscaturile. Sanii poate fi foarte sexi la o femeie arata-ti incantarea pentru frumusetea lor doar prin atingeri usoare si sarutari delicate, deoarece acesta zona este foarte sensibila si orice miscare gresita poate taia oricand cheful.

Clitorisul si vaginul

Acestea sunt cele mai erogene zone ale corpului feminin, fiind foarte vascularizate si cu o multime de terminatii nervoase, excelente pentru o satisfactie totala si pot fii stimulate cu limba sau cu degetul. Nu iti face griji, ca nu te descurci, in mod sigur vei fii ghidat catre punctul G. Tu, ignora lenjeria intima si fa-ti doar treaba...bine.

Lobul urechii si picioarele

Sarutatul lobului urechii unei femei in mod sigur o va face cea mai fericita. Acesta zona delicata este foarte sensibila si majoritatea femeilor isi doresc sa simta buzele barbatiilor pe ea. Incepe prin muscaturi lente si continua cu limba. Efect orgasmic garantat.

Interiorul coapselor

Interiorul coapselor, o zona foarte sensibila la orice atingere, sarutare sau mangaiere. Reactia femei in acel moment nu este intamplatoare deoarece acolo se gasesc foarte multe terminatii nervoase, joaca-ti bine cartea in aceasta zona si o vei innebuni in cel mai scurt timp. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu