Vrei placere de neuitat? Iata cum poti avea un orgasm cervical fenomenal!

Vrei placere de neuitat? Iata cum poti avea un orgasm cervical fenomenal!

Majoritatea femeilor care pot avea orgasm il obtin, in general, prin stimularea clitorisului. Altele reusesc prin penetrare vaginala, prin penetrare anala sau chiar si cu ajutorul stimularii intense a sanilor. Unele femei, insa, se pot declara cu adevarat norocoase, pentru ca pot realiza ceea ce unii spun ca este cel mai placut tip de orgasm: cel cervical!

Foarte multe persoane nu stiu ce este sau cum se poate ajunge la orgasmul de col uterin, cunoscut si sub numele de cel de-al treilea orgasm. Prin ce se diferentiaza acesta de restul?

In cazul orgasmului cervical, cresterea in intensitate catre punctul culminant este mai lenta si mai de durata. Gandeste-te la toate lucrurile pe care le-ai auzit despre sexul tantric si despre orgasmele care iti stimuleaza atat mintea, cat si trupul. 

cuplu in pat

Desi pare prea frumos sa fie adevarat, acest lucru este posibil! Daca vei reusi sa iti stimulezi corect acel punct al colului uterin si sa ai un orgasm cervical, ar trebui sa simti un val de pulsatii care se raspandeste pornind de la buric si vagin catre exterior, spre cap si spre extremitati. Unii spun ca aceasta senzatie de placere intensa poate dura chiar si ore intregi.
 

Suna bine, nu? Iata cum poti ajunge sa ai si tu un orgasm cervical

orgasm cervical


Orgasmele cervicale nu sunt tocmai la indemana oricui. Este nevoie de o penetrare profunda, iar unele femei nu simt deloc placere atunci cand sunt atinse la nivelul cervixului.

Doctorul Jessica O'Reilly, specialista si promotoare a orgasmului cervical, sustine faptul ca femeile care incearca sa stimuleze colul uterin ar trebui sa inceapa incet si sa fie cat mai gentile. Ea sugereaza sa faci ceea ce faci in mod obisnuit in timpul actului sexual, iar atunci cand esti in jur de 80% aproape de orgasm, sa adaugi penetrare profunda. De asemenea, e important sa te asiguri ca penisul sau jucaria sexuala atinge colul uterin la fiecare impingere.

 

De unde stii exact cand colul uterin este stimulat? 

Zona colului uterin nu are multe terminatii nervoase. Asadar, actul de stimulare a colului uterin va fi insotit de un sentiment de placere si / sau usoare crampe.

Daca iti doresti sa atingi orgasmul cervical, trebuie sa fii extrem de gentila si sa relaxezi colul uterin pe parcursul "actiunii". Aceasta este o experienta atat de intensa si de intima in adevaratul sens al cuvantului, incat este foarte putin probabil sa se intample in timpul unei partide de sex ocazional sau daca nu te simti apropiata de partenerul tau. Trebuie sa te afli intr-un loc in care sa te simti foarte confortabil, relaxata si in largul tau.

lenjerie intima sevensins

 

Care este cel mai bun moment pentru a incerca sa ajungi la orgasm cervical?

Potrivit expertilor, un moment propice pentru a incerca este cu cateva zile inainte de menstruatie, deoarece in acea perioada colul uterin este mai sensibil. Sa nu mai vorbim de faptul ca in timpul menstruatiei, cervixul coboara putin, ceea ce inseamna ca poti ajunge si mai usor la orgasm cervical, insa nu toata lumea este dispusa sa faca sex in timpul menstruatiei.

Cu toate acestea, unele femei au mai multe sanse de a experimenta un orgasm cervical in timpul ovulatiei. Acestea fiind spuse, daca ai un cervix sensibil, incearca diferite pozitii diferite in diverse perioade ale ciclului, pentru a vedea ce functioneaza mai bine pentru tine.


Factorii care duc la orgasmul cervical implica mult mai mult decat tehnica. O femeie trebuie sa se simta relaxata, destinsa si dezinhibata fata de partenerul ei. Daca exista vreun fel de tensiune nerezolvata intre cei doi - fie pe termen lung, cum ar fi infidelitatea, fie pe termen scurt, cum ar fi o cearta aprinsa la micul dejun - aceste lucruri ii va afecta capacitatea de a se destinde si de a trai momentul cu adevarat.

Cat despre cea mai buna pozitie, aceasta este doggie style, desigur (cunoscuta in popor sub denumirea de "capra")! Pozitia ii permite partenerului tau sa aiba unghiul perfect pentru a putea sa iti stimuleze in mod eficient cervixul.

loveisland

Ai avut vreodata un partener care te-a penetrat adanc sau ai folosit vreo jucarie sexuala cu care ai facut acest lucru si rezultatul a fost o durere ascutita? Acest lucru s-a intamplat pentru ca ai lovit colul. Durerea care intervine atunci cand partenerul te penetreaza in adancime este semnul care iti arata ca este timpul sa folosesti lubrifiantul sau sa schimbati pozitia, deoarece nu esti complet excitata sau relaxata. Iar ca sa ajungi sa experimentezi orgasmul cervical, trebuie sa fii atat excitata, cat si relaxata. 

Nu in ultimul rand, daca ai chisturi pe colul uterin, acestea pot provoca durere atunci cand sunt atinse, asa ca mai bine ar fi sa amani aceasta incercare de a ajunge la extaz pana cand iti rezolvi problema de sanatate.  

Aminteste-ti ca fiecare corp este diferit, asadar nu te stresa prea tare daca nu reusesti sa ajungi din prima la orgasmul cervical. Pana la urma, ai tot timpul din lume sa experimentezi alaturi de persoana iubita!

Sursa foto: freepik.com

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu