Recunosc, ador sa fiu palmuita in timp ce fac sex! Sa iti spun si de ce!

Recunosc, ador sa fiu palmuita in timp ce fac sex! Sa iti spun si de ce!

Se spune ca in intimitatea dormitorului este permis orice, atat timp cat ambii parteneri sunt de acord sa isi puna in aplicare cele mai puternice fantezii.

Eu sunt una dintre acele femei obraznice care adora sa primeasca palme zgomotoase la fund in timpul unei partide de sex intense, dar lasa-ma sa iti explic de ce! Nu este vorba doar despre actul in sine, ci despre starea psihica si emotionala pe care mi-o creeaza atitudinea perversa a partenerului meu. 

Tanjesc dupa dominatia lui

palme in timpul sexului

Orice barbat isi doreste sa isi supuna femeia in pat, asa ca cel mai important motiv pentru care imi place sa fiu palmuita de barbatul meu este ca ma incita modul in care ma domina. Ma satisface felul lui de a-si plimba subtil palmele pe fundul meu apetisant si ademenitor. In acele momente, tremur din toate incheieturile, ma las purtata de val si ii astept ordinele.

Dragule, e timpul sa jucam rolul stapanului si al supusei, asa ca pedepseste-ma cu palme fierbinti peste fund, spune-mi ca sunt iubita ta perversa si vorbeste-mi murdar dupa ce ma acoperi cu o ploaie de saruturi fierbinti! Doar tu poti sa imi spui cand am voie sa fiu excitata! Ah, si cat imi mai place...porunca ta e lege pentru mine.

Am nevoie sa pierd controlul

Sunt o fire activa, insa in dormitor am nevoie, adesea, de o pauza in care sa simt puterea partenerului meu. Statistic, barbatii prefera sa domine, asa ca eu il las pe al meu sa isi faca treaba. Sa recunoastem ca noi, femeile, ravnim la supunere.

Un studiu numit "Senzualitate, erotism si comportament sexual la femei" a demonstrat ca una din trei femei are fantezii in care e dominata. Mai mult, 95% dintre femei adora sa fie palmuite la fund in timpul actului sexual, chiar daca nu vorbesc deschis despre asta. Eu sunt una dintre ele, prin urmare nevoia mea de a controla totul, asa cum fac in viata de zi cu zi, nu face parte din acest scenariu erotic. Prefer sa ii simt mainile infipte in trupul meu atunci cand sunt sleita de puteri si epuizata dupa o noapte pasionala.  

lenjerie intima sevensins

Stiu ca il excita 

Partenerul meu adora sa ma plesneasca usor peste fund in timpul sexului cu palmele, cu biciul sau cu simpla curea de la pantaloni. Este modul lui de a se excita si de a-mi transmite ca am un posterior apetisant din care s-ar infrupta la nesfarsit. Asa simt ca ma doreste si ca ma are in toate fanteziile lui murdare. 

Caut placere bazata pe durere 

Ca multe alte femei, atunci cand sunt palmuita peste fund devin din ce in ce mai excitata. Asta pentru ca zona feselor se afla foarte aproape de cea a vaginului si determina o crestere a gradului de placere din zona genitala. Asadar, durerea poate provoca o placere incredibil de mare, iar asta ma stimuleaza sa devin o femeie si mai obraznica in spatele usilor inchise din dormitor. Este locul in care eu si partenerul incepem jocurile deocheate condimentate cu un usor sadism sexual si placere infinita. Deja simt cum palmele flamanzi cersesc atingerea feselor mele. 


Ma face sa ma simt o alta persoana

Atunci cand recunosti ca iti place ceva in pat, inseamna ca ti-ai castigat sexualitatea si puterea de atractie. Sexualitatea este un aspect extrem de interesant si complicat totodata. Desi acceptam sa ne piedem in fantezii provocatoare si incitante, inca mai avem o usoara retinere atunci cand vine vorba de un comportament pervers.

u nu vreau sa fiu femeia pe care iubitul meu o vede zi de zi, ci partenera cu care isi permite sa se cufunde in placeri interzise. Ador cand ma apuca de fese, ma strange puternic cu degetele adanc infipte in carnea mea si ma palmuieste usor. Ma face sa ma simt seducatoare, sexy, dezinvolta. 

Ma elibereaza de stres 

Pe langa melanjul de sentimente si trairi pe care il experimentez in timpul sexului, palmele partenerului peste fundul meu ma elibereaza de stres. Printre gemete si suspine de placere, palmele lui produc acel zgomot care ma relaxeaza in linistea noptii. Nici nu ma gandesc ca as putea sa obosesc de la ritmul impus de el. Tot ce trebuie sa faca este sa ma prinda de fund, sa ma devoreze, iar noaptea sa continue in ritmul ales de noi...

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu