Cat de important este sexul intr-o relatie.

Cat de important este sexul intr-o relatie.

- Sexul, este foarte important intr-o relatie, el este ingredientul care o completeaza, de aceea, avem nevoie de similititudini in ceea ce priveste calitatea si durata partidelor pentru a ne asigura satisfactia.

- Sexul dezvolta puternic legatura emotionala si afectiva intre parteneri si este extrem de important pentru reglarea echilibrului hormonal.

Relatiile fericite implica automat sex, iar daca o femeie este multumita de actul sexual, aceasta isi va aprecia mai mult partenerul care la randul lui se va implica puternic in satisfacerea partenerei.
- Ca activitate, sexul este o manifestare fizica a ceea ce simtim unul pentru celalalt. Barbatii in general dezvolta un simt al proprietatii si de continuare a lantului ADN, pe cand femeile, au nevoie doar de echilibru emotional.

- Chiar si asa, in viata de zi cu zi, cat si in dormitor, femeile au nevoie de un partener de incredere care sa le cunoasca, si sa le satisfaca poftele.

Din pacata,realitatea poate fi alta, si exista posibilitatea ca partenerul tau sa traiasca cu impresia ca nu este suficient de bun la pat sa iti satisfaca nevoile. Pentru a exista armonie in cuplu, ambele parti au nevoie de comunicare si de impartasirea chiar si a celor mai ciudate dorinte.
In general, femeile sunt mai greu de multumit dar cu mai multa implicare si atentie, acest prag poate fi depasit. O viata sexuala implinita presupune ca ambii parteneri sa se simta bine cu sexualitatea lor, iar cei doi sa se intalneasca in dorinte si nevoi. Asa ca, profita de fiecare experienta sexuala pe care o aveti pentru a-l invata, si scapa de nesiguranta care il bantuie. Tu ai nevoie doar de o lenjerie sexy, mai departe, intreaba-ti partenerul ce anume si-ar dori sa faci pentru el si impartaseste-i la randul tau, dorintele tale.

Astfel, veti avea de castigat, iar tu vei incepe sa te simti din ce in ce mai bine.

 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu