11 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci in timpul sexului

11 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci in timpul sexului

Sexul este precum un joc in echipa – este nevoie de intelegere ca sa atingeti "victoria". Si ca in orice joc, sunt cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le facem. Sexul poate sa fie incredibil de placut doar cand ambii parteneri sunt prezenti si mental, nu doar fizic, iar urmatoarele greseli ar putea sa va ruineze complet intregul moment. 

1. Nu te uita la ceas si nu-ti verifica mesajele

In timpul sexului, concentreaza-te la sex. Daca te uiti la ceas (chiar si foarte subtil) sau iti verifici mesajele, nu vei reusi decat sa-ti deconcentrezi partenerul si chiar sa-l faci sa se simta vinovat pentru ca tu esti plictisita. 

2. Nu te arata enervata daca partenerului tau ii ia mai mult timp sa atinga orgasmul

Nu fii nerabdatoare, Constantinopolul nu a fost cucerit peste noapte! In general, partenerii nu ating orgasmul in acelasi timp, asa ca nu te ajuta cu nimic sa te enervezi doar pentru ca tu ai fost prima norocoasa. Atitudinea ta nu se poate transforma decat intr-un moment foarte neplacut, iar placerea va fi inlocuita de dezamagire si poate chiar frustrare. 

De asemenea, daca atingi prima orgasmul, continua sa fii prezenta. Bucura-te in continuare de placere si ajuta-ti si partenerul sa ajunga in acel punct de climax. 

3. Nu te comporta precum un peste pe uscat

Este in regula sa aveti si partide sexuale in care sa-ti rogi partenerul sa depuna mai mult efort, dar incearca sa nu faci din asta un obicei. Daca vei fi intotdeauna lenesa si il vei lasa sa faca toata treaba, este posibil ca toata pasiunea dintre voi sa se evapore in timp. In schimb, ai putea sa imbraci o lenjerie sexy de la Just4Girls si sa faci lucrurile sa decurga mult mai firesc.

4. Nu vorbi prea mult, dar nici nu fi prea silentioasa

Nimeni nu isi doreste sa faca sex cu un tonomat uman, dar nu este foarte placut nici sa fie liniste deplina. Incearca sa simti vibe-ul si invata sa-ti sicronizezi vorbele cu miscarile si senzatiile pe care le simti. Daca vei exagera, vei omori orice pasiune, iar daca vei tacea, unde mai este excitatia? 

5. Nu te enerva daca primesti un feedback negativ

Hai sa privim sexul ca pe un act artistic. Uneori iti iese, alteori nu esti atat de in forma ca altadata. Dar partenerul tau are tot dreptul sa-ti spuna ceea ce gandeste si sa-ti ofere cel mai sincer feedback. Pana la urma, doar cunoscandu-ti greselile vei putea sa devii o adevarata maestra a sexului. 

6. Nu face nimic nou fara aprobare

Sexul inseamna comunicare. Sau cel putin sexul de calitate. Daca vrei sa incerci pozitii noi, o noua tehnica sau alte jucarii sexuale, discuta cu partenerul tau si afla parerea lui. Respecta-ti partenerul si vei fi rasplatita pe masura. 

7. Nu te grabi sa termini preludiul

Preludiul este unul dintre cele mai importante etape ale unei partide de sex. El va ajuta sa construiti adevarata actiune si sa incingeti atmosfera. Daca tu te vei grabi sa treci peste acest moment, este posibil ca sexul sa nu mai fie atat de intens pe cat ti-ai dori. 

8. Nu va contraziceti cu privire la modalitatea de protectie

Este important sa va protejati in timpul sexului, dar si acest aspect tine de parerile ambilor parteneri. De aceea, daca unul dintre voi isi doreste sa foloseasca protectie, celalalt ar trebui sa inteleaga dorintele partenerului sau. 

9. Ai grija la mimica

Daca fata ta exprima dezamagire sau dezaprobare, chiar crezi ca partenerul tau va mai simti placere? Daca este ceva care nu iti place, comunica si explica-i ce te deranjeaza. Daca doar te strambi la fiecare miscare pe care o face, vei reusi sa ruinezi un moment care ar putea sa fie incredibil de sexy. 

10. Nu mima orgasmul

Daca te prefaci, atunci care mai este sensul sexului? Daca nu poti atinge orgasmul si ai nevoie ca partenerul tau sa faca alte miscari, spune-i. Pana la urma, el va termina satisfacut, iar tu vei pierde timpul degeaba. 

11. Nu ii gresi numele!

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face. Probabil ca nici nu mai trebuie sa-ti spunem ce se va intampla daca faci o asemenea gafa!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu