Ce-si doresc femeile in pat?

Ce-si doresc femeile in pat?

Indiferent de unghiul din care privesti, sexul este complicat. E destul de greu sa intalnesti doua persoane care sunt pe aceeasi lungime de unda cu dorintele lor, aspiratiile, pasiunile si alte detalii asemanatoare in ceea ce priveste propria placere


Daca ai intalnit o persoana care adora sa vorbeasca deschis despre sex, atunci este minunat! Totusi, sa fim seriosi, sunt multi oameni care inca nu pot vorbi deschis despre ceea ce-si doresc in pat, iar femeile sunt de cele mai multe ori cele care se lupta cu acest lucru, fiind invatate sa nu isi exprime foarte tare sexualitatea sau dorintele sexuale.


Nu este greu sa vorbesti despre ceea ce-ti doresti in pat, ci mai degraba niciodata nu pare a fi momentul potrivit sa discuti despre asta cu partenerul tau. De exemplu, daca ceri exact ceea ce-ti doresti in timpul actului sexual, risti sa strici clipa. Daca partenerul tau nu este atras de dorinta ta? Daca va duce lucrurile prea departe? Practic, in orice moment poate parea o discutie fortata sau incomoda. 


Exista insa anumite lucruri pe care foarte multe femei si le doresc in pat, dar despre care nu pot vorbi deschis – iar daca nu cercetezi, cu siguranta nu vei afla de la sine. Cum ai putea sa stii ce iti doreste partenera ta daca e prea timida sa vorbeasca despre asta? Iata cateva idei despre ce iti doresc femeile in pat, insa nu au curajul sa spuna:


Contact vizual

Cu toate ca pentru multi dintre noi poate fi destul de stanjenitor stabilirea unei conexiuni vizuale in timpul actului sexual, incearca sa faci asta! Contacul vizual te poate ajuta sa descoperi propria personalitate intr-un moment de intimitate. Partidele de sex care au contact vizual sunt de regula cele lente si romantice.


Palme la fund

Foarte multe femei se excita enorm de tare atunci cand primesc cate o palma la fund. Datorita faptului ca zona feselor este in apropierea vaginului si a anusului, gradul de placere din zona genitala este accelerat. Din pacate, multe femei evita solicitarea directa a unei astfel de placeri. 


Vorbitul „murdar”

Atat timp cat conversatia este una picanta, menita sa aprinda si mai mult spiritele, nu te sfii sa folosesti cuvinte obscene in pat. Acest lucru va poate stimula mental, fizic si emotional sau pur si simplu ar putea fi ceva distractiv si erotic in acelasi timp.


Sexul oral

Cu toate ca nu o cer deschis, femeile adora sa li se faca sex oral. Atinge-i delicat zona respectiva si foloseste-ti limba ca s-o satisfaci. Sexul oral nu trebuie sa fie limitat la clitoris sau la intrarea in vagin. Pentru senzatii uluitoare, ai grija sa folosesti buzele, limba si degetele pana cand vezi cum se topeste de placere.


Spontaneitate

Traim in era vitezei, am devenit mult prea ocupati si se intampla destul de frecvent sa nu mai avem timp nici macar pentru sex. Nu trebuie sa planifici din timp o partida de amor pentru a fi sigur ca se va intampla. Fii spontan! Profita chiar si de cele 10 minute pe care le ai libere, ofera si vei primi placere desavarsita. Partidele de sex rapide si intense sunt de regula cele mai pasionale.


Atentie

Femeile au nevoie de o atentie deosebita. Pentru a putea savura fiecare moment, femeile isi doresc sa fie sarutate, alintate si rasfatate pe indelete. Ofera-i toata atentia ta in timpul preludiului si o vei face sa fie trup si suflet pentru tine. 


Femeile isi doresc sa fie ascultate

Daca esti la inceputul unei relatii si incercati sa va descoperiti, cel mai indicat ar fi sa asculti cu mare atentie ce-si doreste partenera ta in ceea ce priveste actul sexual. Nu este o regula sa ii placa aceleasi lucruri pe care alte femei din viata ta le-au adorat sau ti le-au solicitat.


Femeile vor calitate, nu cantitate

Pentru multe femei, ritmul si pozitia in care se desfasoara partida de amor sunt esentiale. Opteaza pentru calitate si nu pentru cantitate, deoarece daca ai o tehnica ce lasa de dorit, cu siguranta partenera ta nu va dori ca actul sexual sa dureze prea mult.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu