Sa iti spun cum mi-as petrece noaptea de Revelion cu el...in dormitor!

Sa iti spun cum mi-as petrece noaptea de Revelion cu el...in dormitor!

Mereu mi-a placut noaptea de Revelion, insa nu pentru petreceri extravagante, rauri de sampanie si focuri de artificii spectaculoase. Ma atrage misterul ei si faptul ca poti face o multime de lucruri nebanuite cu partenerul daca amandoi simtiti ca nu trebuie sa va conformati multimii si preferati sa va retrageti in intimitate ca si cand nimeni nu ar mai exista in jur. Asa as face eu, insa, de data asta, as merge si mai departe cu iubitul meu, acolo unde nici cea mai nebuna fantezie nu indrazneste sa ajunga. Si ce mod mai bun de a-mi incepe Anul Nou decat acela de a face dragoste pana in zori? Permite-mi, te rog, sa iti dau cateva idei care, cu siguranta, te-ar atrage si pe tine in jocul tentant al seductiei cu partenerul! 


O noapte cu adevarat efervescenta! 

Un Revelion petrecut in doi este tot ce imi doresc si asta pentru ca nu as da pe nimic imbratisarile fierbinti si saruturile pasionale de la miezul noptii! Nici macar nu imi trebuie o rochie de ocazie, caci "tinuta" speciala e chiar lenjeria sexy din dantela neagra cu care il voi da gata, acum mai mult ca oricand. Iubitul e invitatul meu special la petrecerea privata din dormitor, deci trebuie sa il intampin asa cum se cuvine: sampanie, capsuni, frisca si multa dragoste presarata. Eu voi fi meniul lui afrodiziac din care se va infrupta intreaga noapte! La aperitiv se va bucura de un spectacol de streaptease inedit, cu miscari lascive si priviri ademenitoare, in care il voi lasa sa ma dezbrace incet cu dintii si sa imi simta parfumul pielii. Si pentru ca de-abia s-a incalzit, la felul principal ma va atinge tandru si apasat totodata, caci numai el stie sa ma faca sa vibrez din toate incheieturile. Cat despre desert...avem toata noaptea la dispozitie sa gustam din placerea noastra vinovata. 


Atingeri spumoase in cada 

Noaptea dintre Ani nu se rezuma numai la scenele erotice si pasionale din dormitor, ci si la alte lucruri pe care le poti face impreuna cu partenerul. Dupa o partida epuizanta de amor, nu imi ramane decat sa imi iau iubitul de mana si sa il invit in sanctuarul relaxarii pentru o baie cu spuma si lumanari parfumate. Cu sutienul meu agatat pe clanta usii din baie, pierduti in mangaieri subtile si incalziti nu doar de la apa fierbinte, ne vom lasa prada pasiunii si vom aluneca usor in paradisul placerilor nebune. Parca ii simt deja mainile pline de spuma care se plimba cu nepasare pe trupul meu umed si involburat de fiori. 


Cadoul sexy din dormitor

Scena din baie se muta din nou in dormitor, acolo unde timpul parca a ramas in loc iar lenjeria intima sta aruncata cu indiferenta pe jos. Si pentru ca nu puteam trece in Noul An fara sa ii fac o surpriza partenerului meu, i-am pregatit cateva jucarii erotice pe care sa le incercam impreuna in cea mai palpitanta aventura amoroasa a vietii noastre de cuplu. Se anunta o noapte lunga...


Dorinte noi, la fel de arzatoare

Dupa o noapte de Revelion atat de intensa, as fi egoista sa spun ca mai vreau! Si totusi...imi mai doresc! Pentru Noul An, mi-am propus sa am o viata sexuala perfecta, condimentata cu multa pasiune si senzualitate. Vreau sa fiu mai sexy ca niciodata, sa admit ca imi plac lucrurile interzise si sa bat recordul la numarul de partide de sex pe noapte. Nimic nu m-ar satisface mai tare decat sa stiu ca eu si iubitul meu avem in palmares un maraton sexual incununat de placere. Se poate desfasura oriunde, chiar si in natura, caci de multa vreme imi doresc sa experimentez senzatii noi, nemaiintalnite...


Multi ani, pentru un 2019 incununat de placere! 


Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu