De ce se tem barbatii?

De ce se tem barbatii?

Chiar daca sunt mai siguri pe ei in dormitor, barbatii se confrunta cu o groaza de temeri si probleme cand vine vorba de sex.

Iata care sunt cele mai groaznice ganduri pe care le pot avea barbatii in pat.

-Lipsa de comunicare

Lipsa de comunicare intre parteneri se resimte atunci cand barbatii nu isi cunosc indeajuns de bine partenerele, cand se simt intimidati de prezenta acestora sau evita sa discute despre dorintele si fanteziile pe care le au.

Aceste motive duc la o multime de alte probleme, inclusiv la cea mai arzatoare : Satisfactia

Daca vreti sa va bucurati de momentele placute ale intimitati incercati sa gasiti un limbaj sau un mijloc de comunicare pe care sa il folositi in timpul partidelor sexuale.

-Frica cu sexul, de a nu fi la fel de bun ca "ex-ul" 

O alta temere neintemeiata face referire la experienta barbatilor pe plan sexual. Ideea ca fostii tai parteneri cu care ai avut relatii pana acum sunt mai buni ca el, il sperie. Astfel, reusita unei act sexualindeplinit, va lasa de dorit. Aceasta teama poate fi depasita printr-o discutie deschisa.

-Teama de a nu corespunde asteptarilor tale

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta partenerul tau este teama de a nu reusi sa-ti provoace un orgasm. Aceasta teama provine din necunoasterea de sine si din lipsa comunicarii. Daca veti petrece ceva timp discutand despre ce va place in pat, ce fel de lenjerie sexi preferati, partenerul tau ar putea scapa de aceasta teama si va veti bucura mult mai mult unul de celalat in timpul partidelor de sex.

-Frica de timp

Frica de timp sau teama ca totul se va termina prea repede este data in mare parte de problemele de erectie din timpul partidelor sexuale. Datorita concentrarii prea mari pe aceasta problema, calitatea actului sexual va scadea dramatic. O simpla rezolvare ar fi controlul prin tehnici de respiratie sau evitarea incordarii organismului.

-Monotonia

Monotonia este unul din factorii care se instaleaza foarte usor intr-o relatie si este datorata lipsei de initiativa din partea partenerilor. Majoritatatea barbatiilor au impresia ca sunt grozavi la pat, tocmai de aceea ei considera ca ceea ce fac tot timpul este suficient pentru a-i oferi partenerei sale placere. Daca simti ca relatia tinde catre monotonie, incerca sa te implici pana nu e prea tarziu si condimenteaz-o. O lenjerie intima sexy, o pereche de catuse, in general...noutati.

-Frica unei implicari emotionale

Nu de putine ori s-au intalnit cazuri in care doua persoane si-au dat consitamantul de a face sex fara nicio implicare emotionala. Paradoxal, cand relatia emotionala este puternica intre cei doi, atunci si sexul este senzational. Acest lucru poate duce la numeroase probleme deoarece o mare parte din barbati isi doresc doar partide de "sex ocazional" pe cand femeile vor sa se implice emotional chiar si intr-o mica masura in orice relatie sexuala.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu