Motivele pentru care barbatii refuza sexul.

Motivele pentru care barbatii refuza sexul.

Majoritatea femeilor au trait intotdeauna cu impresia ca barbatii sunt stapaniti de o dorinta puternica de a face sex. Tocmai de aceea, un refuz din partea partenerului le pune pe ganduri sau chiar le scoate din sarite. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa. Ca si noi femeile, barbatii pot avea un libido scazut. Cauzele sunt multiple, asa ca, sa nu judecam gresit inainte de a afla care sunt aceste motive.


 - Doua dintre cele mai des intalnite probleme pentru care barbatii nu isi doresc sa faca sex sunt evident stresul si oboseala.
Trebuie sa recunoastem ca si noi femeile am fost in aceste situatii de foarte multe ori, deci nu ar fi corect sa le cerem ce nu am putut oferii nici noi in situatii similare. Stresul dupa cum stim, este determinat de mai multe cauze si are forme diferite. La randul ei oboseala poate aparea in urma emotiilor sau gandurilor negative cu care ne inconjuram zilnic si care ne influenteaza capacitatea de a gandi si organismul. In mod natural, lipsa de energie si anxietatea sunt intalnite mult mai des in randul barbatilor decat al femeilor. Totusi, suntem de parere ca daca il veti ajuta sa se relaxeze intr-un mod placut in scurt timp veti obtine ceea ce doriti.
 
 - Un alt motiv, de altfel si cel mai infiorator pentru un barbat si care lasa cicatrici adanci, este disfunctia erectila, inamicul public al relatiilor. Aceasta este provocata de un blocaj psihic care inhiba erectia pensiului, un lucru extrem de jenant pentru ambii parteneri dar cu grave repercursiuni asupra increderii de sine a barbatului.
Nici un barbat nu si-ar dori sa faca fata unei asemenea situatii, doar gandul frustrant sa iti pierzi erectia in timpul unei partide de sex sau in cel mai rau caz, sa nu o poti obtine inainte unei partide sex poate avea consecinte grave.

 - Masturbarea sau autosatisfacerea iti poate condimenta sau strica iremediabil relatia. Intr-adeavar, unii considera ca self sex-ul este mai placut si nu vine cu responsabilitati ca satisfacerea partenerului si poate dura "atat cat ai chef". Autosatisfacerea este o metoda buna de a-ti induce placere sexuala atata timp cat partenerea nu este disponibila. Problema apare cand unii barbati devin obsedati de autosatisfacere si incep sa isi piarda interesul pentru partenera. 

 - Rutina este inevitabila. E ca si cum viata s-ar derula de la capat mereu si mereu. Aceeasi pozitie, acelasi loc, aceleasi miscari. In majoritatea cazurilor partenerul se indaparteaza, de sex, nu  de persoana asa ca nu te gandi ca are pe altcineva sau nu se mai simte atras de tine pur si simplu nu are chef. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu