Of, relatiile!

Of, relatiile!

In orice relatie gasim aspecte atat pozitive cat si negative, iar toate acestea in majoritatea cazurilor fac referire la apetitul sexual ce dispare odata cu instalarea rutinei.

Lucrurile sunt simple si stau in felul urmator:

-Femeile nu mai sunt atrase de barbati sau nu mai au sentimente pentru acestia, chiar daca au impartit acelasi dormitor o perioada lunga de timp.

-Barbatii, la randul lor se plictisesc de partenera din cauza lipsei acesteia de imaginatie, implicare sau lipsa spontaneitatii.

Ce trebuie sa faci pentru a scapa de rutina.

Chiar daca sexul la inceputul relatiei a fost excitant, orgasmic, pasional, acum e doar previbizil. Acelasi loc, aceasi pozitie, aceasi atmosfera, pe scurt un... loc de munca. Poate ca ar parea putin ciudat dar in majoritatea cazurilor de infestare cu rutina a relatiilor, dorinta de schimbare vine din partea barbatilor. Nevoia de noutate ii face sa-si doresca sa experimenteze pozitii noi, sa cucereasca si alte piese de mobilier in afara patului, sa testeze locatii neexplorate pana atunci; masina, lift, bucatarie, balcon, sa profite de fiecare moment pentru a fi cu tine. Este bine-cunoscut si faptul ca barbatii vor sa dea cat mai repede jos piesa de lenjerie intima doamnelor, indiferent de "pretul" care trebuie sa il plateasca.

-Chiar daca el se grabeste si vrea sa te vada goala, nu arunca inca hainele si nici nu-i sari in brate, insista sa ramai cu lenjeria intima pe tine chiar si in timpul sexului.

-Nu renunta usor! Sexul poate deveni iarasi ce a fost, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai mai multa atentie detaliilor omise in ultima vreme.

-Paseste in noua ta, veche relatie, cu pasi mici dar siguri. Gesturile romantice, tandretea, o simpla strangere de mana toate acestea te pot apropia mai mult decat crezi de partener.

-Dragi barbati, traversam o perioada in care avem nevoie de admiratia voastra, tandrete si multe gesturi romantice. O simpla floare nu va deschide usa spre patul nostru dar fiti siguri ca reuseste sa deschida o fereastra.

-Aminteste-ti ce te-a atras la el cand v-ati indragostit unul de celalalt. Aminteste-ti primul sarut, primul orgasm, incearca sa retraiesti acum acele sentimente.

-Preludiul este unul din cele mai grele obstacolele de trecut. Majoritatea cuplurilor clacheaza chiar de la primele incercari - a venit insa vremea sa excelezi la acest capitol fie ca e vorba de tine sau de el.

Concentreaza-te pe partener si pe dorintele lui.

Experimenteza!

-Daca ai un caracter puternic si esti adepta sexului pasional si salbatic, poarta o lenjerie intima sexy si accesorizeaza o pereche de pantofi cu tocuri inalte apoi cu miscari lascive apropie-te de el si incerca sa ii descoperi zonele erogene. Pentru efect foloseste o esarfa din satin pe care o poti plimba delicat pe tot corpul lui. Important este sa nu te atinga pana nu-i permiti asta.

-Incalzeste atmosfera vizuala; lumanari parfumate, uleiuri de camera frumos mirositoare, toate acesta sunt bine-venite.

-Ia startul partidei de sex dintr-o zona in care pana acum nici nu ti-a trecut prin minte ca poti face sex si sfarseste-o cu stil in pat. Daca esti o persoana fara inhibitii adauga cursei si cateva jucarii sexuale; catuse, masti, poate un bici...:)) sau iti poti decora corpul cu frisca si capsuni.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu