Orgasmul, placerea suprema.

Orgasmul, placerea suprema.

Din ce in ce mai multe femei isi fac griji de imposibilitatea de a ajunge la orgasm. In comparatie cu barbatii, femeile ajung mult mai greu la orgasm si mai mult de atat au nevoie de o concentrare mai mare pentru a invata calea catre aceasta placere.

Studiile efectuate pana acum au scos la iveala din ce in cele mai multe cazuri in care femeile au atins orgasmul prin masturbare si doar o mica parte prin contact sexual.
Pentru a ajunge la orgasm femeile au nevoie de aproximativ 20 de minute de stimulare iar barbatii de cel mult 10. :)

Tocmai de aceea, raportul femeilor care au ajuns la orgasm in timpul unei partide de sex este mult mai mic decat al celor care si-au provocat orgasmul.

Poate va intrebati la ce este bun orgasmul si de ce se pune atat de mult accent pe el.

In primul rand va spunem ca este gresit ceea ce se intampla in zilele noastre. Mai exact, imaginea prezentata de media, este total modificata fata de realitate. 

Femei capabile de numeroase orgasme la rand fara nici un efort, relatii care se destrama din cauza nemultumirii partenerei, toate aceste tablouri media sunt extrem de daunatoare si inevitabil, majoritatea femeilor cred ca este ceva in neregula cu ele sau chiar considera ca sufera de frigidiate, lucru total neadevarat.

Orgasmul este excelent pentru sanatate, atat cea fizica cat si cea mentala. A avea orgasm este un sentiment minunat si cum am spus, este ceva normal si fiecare dintre noi il putem obtine. Totusi trebuie tinut cont ca exista anumiti factori care te pot impiedica sa atingi punctul culminant, iar obosela, stresul, neincrederea, sunt doar cateva dintre ele. Mai trebuie cunoscut si faptul ca incercarea de sincronizare cu partenerul pentru a atinge orgasmul este o alta cauza care va poate impiedica in atingerea acestuia.

Neatingerea climaxului nu reprezinta un esec. Totodata durata penetrarii vaginale nu este suficienta pentru provocarea orgasmului. Stimularea directa a clitorisului prin masturbare in schimb va trimite direct acolo. Pe scurt, orgasmul poate fi obtinut fara a simti neaparat placere

Lumea in care traim ne-a prezentat intotdeauna doua mari tipuri de orgasme, cel vaginal si cel clitoridian.

Orgasmul clitoridian este intens si de scurta durata si poate fi obtinut doar prin stimularea zonei clitorisului. Aceasta placere a fost considerata un pic imatura si specifica fetelor tinere fara prea multa experienta sexuala.

Orgasmul vaginal in schimb, este atribuit femeilor mature care isi cunosc zonele erogene. Acesta este atins prin penetrarea canalului vaginal unde se gasesc multe zone sensibile cu terminatii nervoase si stimularea punctului G. 
Orgasmul vaginal este mai profund fata de cel clitoridian iar cele care au experimentat au declarat ca placerea se resimte in tot corpul si nu doar intr-un anumit punct ca la orgasmul clitoridian.

Pregatiti-va mental si lucrati cu partenerul pentru a atinge ambele orgasme. O stimulare clitoridiana este intotdeauna recomandata inainte celei vaginale. Concentrarea in schimb trebuie sa fie sporita pe stimularea vaginala. Obtinerea simultana a celor doua orgasme nu este grea si nici imposibila. Aveti nevoie de un partener potrivit, un psihic bun, o lenejerie intima sexy si...

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu