Crede-ma, puterea seductiei in dormitor e mai mare decat crezi!

Crede-ma, puterea seductiei in dormitor e mai mare decat crezi!

Nu este suficient sa cuceresti, trebuie sa inveti sa seduci. Asta credea Voltaire despre arta seductiei, un subiect care m-a pasionat si pe mine dintotdeauna. De ce? Pentru ca sunt femeie si imi place sa aplic tainele seductiei in dormitor, acolo unde cea mai ravnita prada este insusi partenerul meu. Ador sa il ademenesc si sa il savurez din cap pana in picioare pentru ca stiu ca am puteri asupra lui si ca il invalui prin gesturi subtile, dar extrem de eficiente in acest tandem amoros fara sfarsit. 


Un joc de rol asumat 

In trecut, barbatii erau cei puternici iar femeile nu aveau nicio sansa de a se face remarcate in fata lor. Acum lucrurile s-au schimbat, caci barbatul s-a nascut cu o slabiciune pe care nici macar nu ar vrea sa o risipeasca: dorinta permanenta de a face sex. Sunt convinsa ca amorul izvorat din instinct ii face vulnerabili pe barbati si, prin urmare, ajung sa devina victime sigure in fata femeilor. Adevarata arta a seductiei consta tocmai in a intra in mintea tintei si a-i manipula vicios simturile. Astfel, rolul unei femei a devenit acela de a starni si a genera placere la intensitate maxima. 


O forma de putere  

Cred ca seductia este o forma de putere si ca intelegerea ei presupune sa experimentezi savoarea dintr-o partida de sex in care totul incepe cu o privire si se termina cu hainele aruncate nepasator. Seductia nu tine doar de vizual, ci si de atitudinea si increderea pe care o ai atunci cand vrei sa iti cuceresti partenerul. Nu ma crezi? Nici ei nu m-au crezut pana au vazut ce inseamna o femeie fatala in asternuturi. O privire patrunzatoare aruncata pe sub gene, o atingere delicata in spatele careia se ascund intentii nebanuite, toate aceste detalii sunt picaturi din otrava dulce a seductiei. A venit randul lui sa fie supus de mine si sa se conformeze regulilor mele din dormitor. Imi place sa il "pedepsesc" cu mangaieri fine in zonele intime, cu saruturi intense si atingeri care stiu ca il innebunesc.


Incantarea suprema 

Printre intonatii, suspine si gemete, mi-am dat seama ce poate cu adevarat sa il seduca: dorinta mea de a-l avea in totalitate. Este interesant faptul ca asociem seductia cu sexul cand in realitate seductia adevarata reprezinta opusul sexului. Sexul are loc atunci cand dorinta dintre parteneri se intalneste. In schimb, seductia se manifesta prin emotia pe care o genereaza dorinta in sine. 


O modalitate prin care il faci sa astepte 

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca nu i-ai mai oferi iubitului totul pe tava si l-ai pune sa se lupte pentru a primi ceea ce merita? In arta seductiei, e sexy sa spui "nu" si sa il faci sa astepte. Disperarea lui poate fi incitanta pentru tine tocmai pentru ca unul dintre secretele seductiei consta tocmai in abilitatea de a incetini lucrurile. Am observat ca atunci cand setez pe "slow motion" gesturile din dormitor, lucrurile se desfasoara cu o intensitate mai mare si imi genereaza o placere enorma. Cu siguranta si lui, chiar daca e impulsionat sa ma devoreze instant! Totodata, mi-am dat seama ca interdictia este o stimulare enorma a barbatilor, de aceasta data ei in rolul de seducatori. Astfel, pentru seducatorul dedicat, fraza "nu pot, sunt casatorita" reprezinta inceputul unei negocieri. Si ce daca dureaza un timp? Amanarea este si ea un afrodiziac si, in plus, ca barbat merita sa astepti! 


Manipulare vadita

Seductia presupune manipularea simturilor, implica persuasiune si constrangere fata de partener. De regula, femeile se pricep cel mai bine la seductie, insa nici barbatii nu stau rau la acest capitol. Masculii adora si ei, la randul lor, sa ademeneasca si sa subjuge, chiar daca nu o fac la fel de subtil ca femeile. Prin insasi definitia sa, seductia implica o anumita reciprocitate, asadar ea se poate manifesta chiar si in mod inconstient. Spre exemplu, o tanara virgina, prin inocenta ei nevinovata, poate seduce erotic un barbat intr-un mod mult mai tentant decat ar putea atrage o prostituata imbracata provocator. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu