Sex time!

Sex time!

V-ati intrebat vreodata care este cea mai perfecta ora pentru o partida de sex!

Un grup de cercetatori britanici au reusit sa spulbere mitul conforma caruia, dimineata si mai exact ora 7.45 este cel mai favorabil moment al zilei pentru sex.
Chiar daca nivelul de energie este la maxim la ambii parteneri si psihicul este ferit de problemele cotidiene din timpul zilei, dimineata, nu este este cel mai propice moment pentru o partida de sex reusita. 

Studiile efectuate pe un numar de 50 de cupluri cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani au aratat diferente majore in comportamentul partenerilor unul fata de celalalt.

Cantitatea de hormoni secretata de barbati si femei pe parcursul zilei, difera de la persoana la persoana, ceea ce face ca disponibilitatea ambiilor parteneri pentru o partida de sex la o ora exacta  este putin probabila din cauza intensitatilor diferite ale nivelului de hormoni. Totusi, s-a cazut de acord ca in jurul dupa amiezei si mai exact la ora 15.00, nivelul de cortizol la femei atinge valoarea maxima, fapt care duce la o crestere a pulsului si batailor inimi, intensificand dorintele sexuale. In aceasi perioada, barbatii devin mult mai intereseati de nevoile partenerei, de vina fiind nivelul de estrogen din organism care atinge cote alarmante. Astfel, ora 15.00 devine oficial ora perfecta pentru o partida de sex. Daca mai adaugam in ecuatie o lenjerie intima si un decor romantic, satisfactia este garantata.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu