Sexul, fantezia relatiilor.

Sexul, fantezia relatiilor.

Simti ca relatia ta a ajuns intr-un punct mort. Iata cativa pasi simpli prin care o poti reporni fara prea mult efort.

Condimenteaza-ti relatia.

E timpul sa iti dai seama ca incepand de la o anumita varsta, fanteziile sunt ceva normal intr-o relatie si asta doar pentru ca sexul devine o rutina. Cand rutina sexuala se instaleaza intr-un cuplu, placerea actului sexual scade proportional. Daca toate acestea ti se intampla, e momentul sa aduci ceva nou in relatia ta. Lenjerie sexy, jucarii si accesorii sexuale, un costum tematic, interpretarea unui rol, toate acestea nu vor face decat sa iti condimenteze relatia. Tot ce trebuie sa ti minte, este ca lucrurile care pe tine te vor excita, pe el il vor trimite in al noulea cer.

Daca ceva nu-ti place, inseamna ca nu e binefacut.

Relatiile invidiate de toti au la baza multa incredere, respect, dar si o cantitate mare de tandrete. Femeia zilelor noastre trebuie sa fie rasfatata si iubita iar cu cat este mai iubita cu atat devine mai atrasa de partener. Cine a spus:"Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese", a rostit un mare adevar. Invata-ti partenerul sa te doreasca, sa fie atent intotdeauna la nevoile tale si sa-ti ofere un tratament special, pentru ca dacaesti o femeie multumita inseamna ca esti o femeie implinita. Ce poate fi mai erotic pentru tine decat un barbat ce iti mangaie suav trupul si te saruta cu pasiune. Cat sa rezisti acelui sarut, acelei maini care iti trece incet prin par, acelei muscaturi fine a gatului sau a degetelor ce iti strang cu o pasiune violenta coapsele?! Minute, secunde?

Orgasmul...bomba cu efect intarziat.

Nu toate femeile ajung la orgasm, asta e o regula iar tu poti face parte din acest grup sau nu. Daca nu te numeri printre cele de mai sus, inseamna ca esti ultra-mega-fericita cu corpul tau. In schimb daca faci parte din grup, nu este neaparat vina tadeaore ce zonele de stimulare difera de la femeie la femeie iar "dexteritatea" partenerului joaca si ea un rol important. Asa ca daca nu reusesti sa ajungi la orgasm in timpul penetrarii totul se datoreaza lipsei de stimulare a zonei unde se intalnesc si fuzioneaza placerile tale supreme, clitorisul. Nu mai sta si astepta, ghideaza-ti partenerul spre sursa placerii.

Spontaneitatea e vitala.

Nu mai asocia sexul cu ziua de joi, cu a 5-a zi din luna, sau cu alte evenimente. (sunt sigura ca sti foarte bine la ce ma refer). Dezobisnuieste-te de ritualuri si in special de vesnicul si plictisitorul pat din dormitor. Descopera locuri noi si incitante care pana acum nu le-ai mai folosit pentru partidele de sex. Cum ar fi sa incepi din lift si sa termini pe masina de spalat sau pe balcon? Nu imi fac griji ca nu ai avea o imaginatie bogata, totusi, nu as recomanda balconul, cel putin nu pe vremea asta.

Lasa-te descoperita

Sa faci tot timpul dragoste dezbracata complet poate deveni la un moment dat plictisitor iar pana la refuz mai e doar un pas. Ascunde-ti corpul sub o lenjerie intima sexy si lasa-l pe el sa te descopere. Cu cat va jucati mai mult cu atat placerea este mai mare.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu