Sexul si armonia in relatie.

Sexul si armonia in relatie.

"Armonia sexuala durabila si experienta sexuala superioara sunt rezultatele construirii unei relatii reciproce satisfacatoare."
 

Beneficiile sexului sunt multe si de aceea, acesta este pe primul loc in topul activitatilor preferate. O partida de sex are puterea de a face o femeie sa se simta  dorita si apreciata. Reversul medaliei, in cazul barbatilor, acestia se vor simti increzatori.

Apropierea dinte parteneri in fiecare moment al relatiei mentine starea de satisfactie. Sexul, odata cu trecerea timpului devine din ce in ce mai important pentru relatie, principalul motiv fiind nivelul de conexiune dintre parteneri.

Sexul ajuta la eliberarea din organism a endorfinelor (hormonii fericirii) care provoaca o stare de bine si de relaxare.
Orice relatie are nevoie de armonie si confort, iar o relatie armonioasa cu partenerul poate fi creata doar cu o minte relaxata, un corp relaxat si o lenjerie sexy. De aceea, partenerii trebuie sa fie suficient de increzatori incat sa recunoasca dreptul celuilalt de a exista ca persoana separata. 

Viata sexuala in cuplu este la fel de importanta pentru ambii parteneri, de aceea, sexul in cuplu nu trebuie neglijat. Atunci cand relatia se transforma intr-una de lunga durata si apoi in casatorie, lucrurile nu ar trebui sa se schimbe. Din contra, este necesar ca sexul sa ramana in continuare o activitate importanta, mai ales pentru legatura afectiva, pe care o creeaza.

Totusi, fericirea in cuplu este strans legata de frecventa partidelor de sex iar cuplurile care fac dragoste, sex, in mod constat, incep sa se cunosc si sa descopere mult mai bine ca acele cupluri care fac sex ocazional. Lipsa actului sexual intr-o relatie, duce de cele mai multe ori la distantarea emotionala, astfel relatia se distruge treptat. Totusi printr-o buna comunicare si intelegere a partenerului, aceste probleme pot disparea si activitatea sexuala ar putea fi reluata.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu