Cat dureaza o partida de sex?

Cat dureaza o partida de sex?

Se spune ca durata unei partide de sex conteaza mai putin decat calitatea sa, iar pe aceasta tema au fost facute nenumarate studii si au fost date mii de raspunsuri si de timpi ideali.

Intre 7 si 13 minute, 10-30, chiar si 3 minute.

Cel mai bune raspunsuri la aceasta vesnica intrebare sunt urmatoarele: sexul dureaza atat cat rezisti fizic si atat timp de cat dispui pentru actul sexual in sine.

Daca corpul tau simte nevoia unei partide de sex rapid, atunci 3 minute sunt suficiente. In schimb, daca  ai la dispozitie o noapte intreaga lucrurile stau altfel.
 

In societatea in care traim intrebarea "Cat dureaza o partida de sex?" este extrem de frecventa si asta nu ne ajuta cu nimic din punctul de vedere al evolutiei noastre ci doar pentru a ne compara performantele sexuale cu ale altora. 

Durata unui act sexual nu ne va imbunatatii viata ci doar ne va ajuta sa ne dam seama de cata placere are nevoie corpul nostru.

Suntem inconjurati de o lume care ne vinde pe tava imagini si articole cu barbatii dotati cu dimensiuni impresioanante ale organului sexual, partide de sex nelimitate, erectii controlate, orgasme multiple, lenjerie sexy incitanta, etc.

Multe dintre noi ar fi invidioase si de ce sa nu recunoastem, ne-am dori si noi asa ceva, dar...totul este superficial.

Conform ultimelor studii un act sexual normal ar trebui sa dureze undeva intre 7 si 13 minute. Acest timp este calculat din momentul penetrarii pana la momentul ejacularii. Preludiul nu tine de actul sexual in sine, el poate fi intins pe o perioada de cateva zeci de minute. Pentru a se afla exact durata optima s-au luat in calcul mai multi factori ca: varsta partenerilor, momentul zilei, diponibilitatea, problemele medicale si multi alti factori. 

Aceasta problema a dat mult de furca multor cuplurilor. Deoarece mediul stiintific nu poate oferi un raspuns exact, majoritatea barbatilor isi mint viitoarele partenere referitor la acest aspect si astfel apar frustarile sexuale si insatisfactia.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu