Tu cat de bine stii sa saruti?

Tu cat de bine stii sa saruti?

Am observat ca foarte multi/e dintre noi fac greseli enorme atunci isi saruta cu partenerul/a. Sarutul este o tehnica ce necesita rabdare si implicare iar aceste caracteristici pot fi imbunatatite prin antrenament. Pentru a ne da seama cu orice pret de sentimentele partenerului trebuie sa intelegem semnalele ce ne sunt trimise de el/a. Felul in care ne priveste, bataile inimii, felul cum ne strange-n brate sau ne mangaie.

Nu multi stiu ca acest gest de afectiune inseamna foarte mult pentru o relatie, si cum relatiile sunt supuse mai mereu greselilor, una din ele este si lipsa de importanta acordata sarutului. Cauzele care pot transforma rapid un sarut pasional intr-un dezastru difera de la persoana la pesoana iar cele mai des intalnite au devenit si cele mai comune.

- Mai bine un pupic fie el si mic decat un bleah de proportii

Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum, dar e timpul sa sari peste sarutul de dimineata. Daca nu ai reusit sa te speli pe dinti sa fii sigur ca respiratia ta este una greoaie si nu este bine sa o impartatesti si partenerului tau. Fa repejor un drum pana la baie inainte de a-ti saruta partenerul/a, ocupa-te de igiena gurii si continua ceea ce ti-ai propus. Daca iti este lene sa sa te dai jos din pat, iti poti arata dragostea doar printr-un simplu pupic dar si acela sa fie cu gura inchisa.

- Suntem in secolul vitezei, dar las-o mai incet.

Aviz barbatilor - Noi, femeile din lumea intreaga decretam: Vrem sa fim sarutate incet, pasional, cu miscari line, seducatoare ale buzelor, si fara prea multa agresivitate. Fiti atenti la raspunsul buzelor noastre si incercati sa va adaptati momentului. Mai multa creativitate nu ar strica.

- Cu inteligenta, nu cu forta!

Nu incerca sa demonstrezi inca de la inceput ca limba ta "e pe baterii". Daca in alte zone erogene aceasta lucru isi cere prezenta, aici in schimb trebuie sa demonstrezi contrariul. Incepe jocul buzelor cu miscari incete si lasa limba sa isi urmeze cursul natural fara a forta lucrurile. Fii inteligent/a si urmareste-i partenerului/ei reactiile pentru a sti daca ceea ce faci este bine sau nu.

- Umezeala nu e buna nici in ghete.

Nu strica ceva frumos prin a incepe sa salivezi pe la colturile guri cand iti saruti cu pofta partenerul/a. Nu cred sa existe pe lumea asta cineva care sa fie atras de asa ceva. "Mergi pe uscat" si lasa umezela intre buze. Daca nu te descurci, cauta instructiunile de folosire, iar daca esti "in focuri" si nu ai timp sa le citesti, afla ca trebuie evitat contactul obrajilor, gatului si urechilor cu saliva.

- Pe strada nu se tin mainile in buzunar, de ce ai face asta cand saruti???

Mainile tale sunt prelungirea sarutului. Invata sa iti folosesti mainile in timp ce saruti daca nu vrei sa pierzi jumatate din placerea sarutului. Daca nu stii unde sa le pui sau ce sa faci cu ele , te ajutam noi. Locurile potrivite: coapsele, soldurile, spatele, sau ii poti mangaia gratios fata,  gatul, apoi ceafa. Ademeneste-ti partenerul/a incet, lasa-l/o sa ia initiativa si bucura-te de ceea ce simti. Daca observi ca se pierde nu strica sa ii iei mana si sa o pui acolo unde trebuie. In mod sigur ca intelege mesajul si se va relaxa.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu