Sexul la telefon...

Sexul la telefon...

Este sexul la telefon solutia ideala pentru a mentine vie o relatie la distanta sau a o condimenta pe cea in care te afli? 


Daca te-ai gandit de multe ori la acest aspect dar nu ai avut pana acum curaj sa incerci, iti oferim cateva sfaturi.

Iata ce trebuie sa stii ca sa poti "finaliza" o partida de sex la telefon

Sexul la telefon necesita foarte multa imaginatie. Cum contactul fizic este imposibil, pentru a-ti excita partenerul trebuie sa vorbesti cat se poate de sexy si pe un ton bland, controlandu-ti in acelasi timp respiratia.
 
Vocea este cea mai importanta componenta. Aceasta trebuie sa fie la fel ca cea pe care o folosesti cand faci sex normal. Gemetele si indemnarile sunt bune si nu trebuie sa lipseasca, iar cuvintele pe care le folosesti, de asemenea sa fie erotice si rostite cu pauze lungi, asa incat sa il faci isi construiasca propria fantezie.

La inceput ti se va parea putin ciudat dar cu timpul te vei obisnui. 

Ai nevoie de o stare relaxanta si de un mediu intim, asa ca o mica pregatire inainte de o "partida de sex" telefonic nu strica niciodata. Recuzita este importanta pentru a intra in rol, nu te sfii sa te folosesti de toate lucrurile din jurul tau care te pot excita. 

Relaxeaza-te!

 - Asigura-te ca lumina in camera este difuza, iti poti turna un pahar de vin, apoi suna-l. Pune telefonul pe speaker si in timp ce vorbesti cu el imbraca o lenjerie sexy si intinde-te pe canapea. De acum incolo da frau liber imaginatiei si foloseste-te de maini pentru a te atinge.

Incepe conversatia! 

 - Spune-i ce faci, cum te mangai, unde te atingi si cat de mult ti-ai dori ca el sa fie langa tine si sa te atinga. Pe masura ce trairile devin din ce in ce mai intense, indruma-l incet, spune-i ce sa faca. Gemutul nu este interzis ci chiar indicat, asa ca nu sta pe ganduri, cu timpul lasa-l sa conduca "partida" in timp ce tu continui sa te mangai. In scurt timp veti ajunge amandoi acolo unde va doriti.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu