Alege costume de baie Marko pentru o aparitie de vis la plaja!

Alege costume de baie Marko pentru o aparitie de vis la plaja!

Daca atunci cand spui "vara" te gandesti doar la costumele de baie pe care le vei purta la malul marii, e clar ca esti o fana declarata a acestor piese vedeta ale sezonului estival. In fond, niciodata nu ai suficiente modele de costume de baie in bagaj, asa ca de ce sa nu fii la curent cu trendurile si cu cele mai tari colectii prezentate de designeri?

In cele ce urmeaza, vei afla care sunt cele mai frumoase costume de baie Marko. Acesta este un brand polonez care pune accent pe calitatea materialelor si pe modelele feminine si elegante, ideale pentru toate tipurile de silueta.
 

Lasa-te cucerita de frumusetea costumelor de baie Marko!


Iata care sunt cele mai fierbinti modele ale verii!

costum de baie 2 piese sexy auriu negru marko


Costum de baie Marko Calma Nero

Cu acest costum de baie de la Marko te vei simti incredibil de feminina! Sutienul iti va oferi o stralucire inconfundabila, in timp ce slipul confortabil te va ajuta sa te relaxezi in zilele de vacanta.

costum de baie 2 piese balconette auriu marko

Costum de baie Marko Greta Nero

Poarta acest costum de baie si vei fura privirile tuturor de pe plaja. Este un deux-pieces feminin, superb si ideal pentru zilele toride de vara de la malul marii. 

costum de baie 2 piese push up negru marko

Costum de baie Marko Aurora Nero

Daca vrei sa fii irezistibila si senzuala, acest costum de baie din doua piese de culoare neagra te va cuceri inca de la prima vedere. Detaliile subtile si elegante iti vor imbraca trupul intr-o aura de rafinament. 

costum de baie intreg grasute xxl marko

Costum de baie Marko Kasandra Bluberry

Alege un costum de baie intreg cu printuri tropicale pentru zilele calduroase de la plaja sau la pisicina. Materialul premium te va face sa te simti confortabil pe toata durata purtarii. 

costum de baie 2 piese auriu marko

Costum de baie Marko Nela Nero Gold

Cine spune ca nu poti straluci mai ceva ca soarele daca iti doresti asta atunci cand te bronzezi? Poarta acest costum de baie si vei fi cea mai frumoasa sirena de la mal. Slipul este dublat, pentru un maxim de discretie.

costum de baie 2 piese push up slip brazilian marko

Costum de baie Marko Clarissa Vigneto

Imbraca acest costum de baie format din doua piese si te vei simti ca si cum ai cea mai confortabila tinuta de plaja. Sutienul iti ofera o sustinere de durata, in timp ce slipul brazilian te ajuta sa ai o imagine de femeie fatala. 

costum de baie 2 piese negru auriu sexy marko

Costum de baie Marko Marietta Nero

Vrei sa fii misterioasa si ispititoare pentru reprezentantii sexului tare care te vor admira pe plaja? Alege acest costum de baie si fii sigura ca privirile lor vor fi atintite asupra ta de dimineata si pana seara. 

costum de baie 2 piese push up balconette grasute xxl marko

Costum de baie Marko Rozalia Paski Red

Costum de baie sexy, compus din doua piese, avand cupe intarite prevazute cu sarme de sustinere si slip clasic. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic se leaga in laterale, iar sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si detasabile pentru o bronzare uniforma.

costum de baie 2 piese sexy push-up animal print marko

Costum de baie Marko Aurelia Yellow

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are push-up nedetasabil si se prinde la spate. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate.

costum de baie 2 piese push up albastru marko

Costum de baie Marko Noemi Pacifico

Costum de baie sexy, compus din doua piese. Sutienul are cupele intarite, prevazute cu sarme de sustinere si push-up nedetasabil. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si sunt detasabile pentru o bronzare uniforma.
 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE MARKO
 

De ce sa porti costume de baie Marko?


    • Sunt fabricate din materiale de inalta calitate;
    • Sunt feminine si senzuale;
    • Se potrivesc pe orice tip de silueta;
    • Si femeile cu forme pot purta costume de baie Marko;
    • Sunt simple, dar de efect;
    • Sunt piese clasice, care raman in tendinte.
 

Ce tip de silueta avantajeaza costumele de baie Marko?


Costumele de baie Marko sunt ideale pentru femeile cu silueta in forma de clepsidra si de para, intrucat subliniza rotunjimile apetisante si pun femeia in prim-plan. Insa orice tip de silueta poate fi incadrata perfect intr-un model ce poarta semnatura Marko, mai ales daca vorbim de femeile cu un trup zvelt si un corp atletic, care nu ezita sa isi arate frumusetea ravasitoare in bataia soarelui. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?


    • Inainte de a pleca la shopping, trebuie neaparat sa stii cat de mult vrei sa te acopere costumul de baie pentru a nu-ti pierde timpul uitandu-te la toate modelele pe care oricum nu le-ai purta niciodata.

    • Atunci cand iti alegi costumul de baie, trebuie sa fii foarte atenta la capitolul confort. E important ca acesta sa iti ofere libertate de miscare si sa nu te stranga pe ici, pe colo. Daca iti alegi un costum de baie confortabil si ai grija sa fie masura ta, atunci, in mod cert, iti va sta bine in el.

    • Slipul nu trebuie sa fie foarte mic, dar nici foarte decupat pentru ca, in loc sa te relaxezi la plaja, vei sta mereu cu ochii pe costumul de baie pentru a te asigura ca nu ti se dezveleste nicio zona intima. In ceea ce priveste sutienul, acesta nu trebuie sa fie prea mare, iar motivele sunt evidente.

    • Daca esti complexata ca ai sanii mici, atunci indreapta-ti atentia catre un sutien tip bandeaux, fie el cu bretele sau nu. Pe de alta parte, daca sanii tai sunt mari, vor avea nevoie de un plus de susţinere asa ca trebuie sa alegi un sutien cu banda lata sub cupe.

    • Esti foarte slaba? Poarta un costum de baie cu slip cu talie inalta. Acesta nu numai ca iti avantajeaza silueta, insa iti va oferi si un aer rafinat.

    • Kilogramele in plus te complexeaza? Poti alege fie un costum de baie negru, cu bretelele de la sutien late, fie un costum de baie intr-o singura piesă, cu spatele gol sau foarte decoltat.

La urma urmei, indiferent de modelul ales, nu uita sa iti pastrezi stralucirea feminina si sa te bucuri de zilele insorite de vacanta ca si cum ar fi cele mai frumoase clipe pe care le-ai trait pana acum! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu