Alunga plictiseala cu aceste pijamale elegante superbe!

Alunga plictiseala cu aceste pijamale elegante superbe!

Cine spune ca nu poti fi eleganta chiar si in pijamale? Acasa la tine ai voie sa porti orice iti doresti, cu atat mai mult o pereche de pijamale elegante care sa te faca sa te simti bine pe parcursul zilei si care sa iti ofere un confort sporit pe timpul noptii. 

Mereu ai nevoie de "tinute" noi, asa ca, daca vrei sa iti hranesti pasiunea pentru rafinament si frumusete, ai gasit ceea ce cautai. Aceste pijamale elegante iti vor insufla o stare de bine si te vor ajuta sa gasesti echilibrul perfect intre a te simti sexy si a purta ceva lejer si comod. 
 

Iata modelele de pijamale elegante care pe mine m-au cucerit! 



pijamale satin dama lungi albe

Set satinat de lux Keira

Lasa-te rasfatata de atingerea de lux a setului Keira din satin. Setul este format din pantalon lung si capot delicat, pe care le poti purta si separat. Satin fin placut la atingere, croiala kimono care avantajeaza orice tip de silueta.

pijamale satin lungi dama flori eleganta

Pijama dama Rose, satin

Pijama dama Rose, din satin, model frumos: fundal inchis la culoare usor lucios completat model floral fermecator.

pijama dama eleganta lunga sexy

Set sexy Livco Aruna

Tinuta lejera de interior, potrivita pentru orice moment al zilei. Topul are manecile lungi, evazate, avand inserata pe bust si maneci o broderie florala. In fata, acesta se inchide numai in partea de sus cu ajutorul celor doi nasturi cu aspect de capse. Pantalonii lungi completeaza perfect tinuta!

pijama dama eleganta satin scurta dantela sexy bleumarin

Set sexy LivCo Aciera

Set sexy, confectionat din material satinat in combinatie cu dantela.

Alege pentru noptile fierbinti de vara aceasta lenjerie sexy si lejera. Produsul este confectionat din material satinat, cu insertii de dantela in partea de jos a pantalonului, material moale si racoros ce-ti va mangaia trupul.

pijama dama eleganta neagra dantela tricou si pantalon lung

Pijama Livco Dorothy​​​​​​​

O tinuta de interior cu decolteu adanc, confectionata din material fin, delicat, de culoare neagra si tul brodat cu elemente florale. Un produs ce dezvaluie frumusetea trupului feminin noapte de noapte.

pijama dama eleganta satin sexy

Set sexy Irall Raven​​​​​​​

Alege pentru noptile fierbinti de vara aceasta lenjerie sexy si lejera. Produsul este confectionat din material satinat, cu insertii de dantela in partea bustului, material moale si racoros ce-ti va mangaia trupul.

maiou pijama dama eleganta satin etam

Maiou de pijama Gigo

Maiou de pijama din colectia Etam. Model confectionat din tesatura neteda.

- Fason drept.
- Model cu incheiere.
- Decolteu in V.

pijama dama eleganta satin grasute xxl

Pijama dama Ashley

Pijama dama Ashley, confectionata din satin moale. Bluza tip camasa cu maneci ¾ , inchidere cu nasturi; pantalon cu snur ce permite ajustarea dimensiunii.

pijama dama eleganta satin grasute xxl lunga

Pijama dama Blach

Bucura-te de moliciunea satinului si de aspectul elegant al pijamalei Blanch. Bluza tip camasa cu maneci ¾, inchidere cu nasturi, pantalon cu snur ce permite ajustarea dimensiunii. Model frumos, cu dungi.

pijama dama eleganta satin rosie sexy scurta

Set sexy Irall Aria
​​​​​​​
Alege pentru noptile fierbinti de vara aceasta lenjerie sexy si lejera. Produsul este confectionat din material satinat, moale si racoros ce-ti va mangaia trupul. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta.
 
Vezi si alte modele de PIJAMALE ELEGANTE
 

De ce sa porti pijamale elegante?


    • Pijamalele elegante iti imbraca trupul intr-o aura de rafinament;
    • Te fac sa te simti ca si cum ai purta o rochie dintr-un material fin;
    • Sunt placute la atingere si nu deranjeaza pielea;
    • Sunt confortabile si iti permit sa te odihnesti pe tot parcursul noptii;
    • Pot fi folosite si pe timp de zi, ca o tinuta de stat in casa; 
    • Sunt ideale pentru momentele in care ai musafiri.
 

Ce silueta avantajeaza pijamalele elegante?


De regula, pijamalele elegante sunt confectionate din satin si matase, insa exista si modele din bumbac sau alte tesaturi care avantajeaza mai multe tipuri de silueta. Pijamalele elegante cu maneca lunga si pantaloni lungi intr-o singura culoare alungesc silueta si subtiaza vizibil, astfel ca sunt recomandate persoanelor care vor sa scape de cateva kilograme in plus. 

Exista si modele pentru siluetele androgine, care vor sa adauge un plus de volum, prin urmare acestea trebuie sa aleaga pijamale elegante cu imprimeuri si volanase. Modelele cu pantaloni scurti si maiou din dantela sunt ideale pentru siluetele bine proportionate. 
 

Cum sa iti alegi pijamalele ideale?


Daca nu vrei sa dai gres la capitolul pijamale, iata ce ar trebui sa iei in considerare cand mergi la cumparaturi: 

Tine cont de anotimp - cauta modele pentru anotimpul in care te afli, astfel incat sa nu iti fie prea frig sau prea cald atunci cand dormi. Chiar daca poti regla temperatura din interior, este important sa alegi un material care sa fie in ton cu anotimpul in care te afli. 

Atentie la detalii si accesorii - exista pijamale care pot fi prevazute cu fermoare, capse, nasturi incomozi, fundite, paiete si tot felul de accesorii ce te pot zgaria sau te pot incomoda in timpul somnului. Cauta modele cat mai simple si placute la atingere, care sa iti garanteze odihna suprema. 

Cauta un model in care sa te simti bine - nimic nu e mai important decat sa te simti bine cu ceea ce porti, prin urmare trebuie sa gasesti echilibrul perfect intre o pijama frumoasa si o pijama confortabila. Asigura-te ca bretelele nu iti cad, elasticul din talie nu s-a slabit prea repede si ca nu exista riscul ca pijamaua sa cada de pe tine in timp ce mergi prin casa. 

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand cauti o pereche de pijamale care sa iti vina manusa. Inspira-te din modelele prezentate si bucura-te de confort absolut cata vreme #staiacasa. Fii in echilibru cu tine si vei gasi ceea ce te defineste in totalitate! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu