Cautarea s-a incheiat! Afla cum sa gasesti costumul de baie perfect!

Cautarea s-a incheiat! Afla cum sa gasesti costumul de baie perfect!

Cand vine vorba de alegerea celor mai potrivite costume de baie, noi femeile avem multe criterii dupa care ne orientam... poate chiar prea multe.

Daca s-ar putea, ne-ar placea ca atunci cand imbracam un costum de baie acesta sa ne transforme ca prin minune intr-un model de pe podium. Sa avem picioare lungi si talie subtire, un par lung matasos pe care sa il fluturam in bataia vantului si, eventual, niste tocuri in picioare pe care sa le purtam cu gratie la plaja "pe nisipul fierbinte".

Ei bine, evident ca ce am scris mai sus este doar o "iluzie" si nicidecum realitatea. 

Doar 5% din femei arata asa si acelea, de obicei, fac si o cariera din asta. 

Noi restul, adica 95%, avem diferite forme ale corpului, cu sani mai mari sau mai mici, cu picioare mai scurte sau mai lungi; poate cel mai important avem si o burtica, care poate fi mai mica sau mai mare, dupa caz.

Frumusetea este relativa!

Asa ca, data viitoare cand te privesti in oglinda, in loc sa devii critica, mai degraba fii blanda cu tine si iubeste-te asa cum esti. 

Fii fericita in propria piele!  

Fiecare femeie este seducatoare in felul ei, insa provocarea vine tocmai in momentul in care ea insasi trebuie sa se redescopere, sa isi valideze calitatile si sa isi accepte defectele. Nu exista perfectiune, astfel ca tocmai acele mici imperfectiuni pe care incercam sa le ascundem cu ajutorul costumelor de baie ne fac viata mai palpitanta. 

Gandeste-te cum ar fi sa te trezesti dimineata cu o silueta fara cusur, o piele perfect bronzata, rotunjimi de sirena si multe costume de baie la dispozitie in dressing-ul tau. Care ar mai fi provocarea? Cum ti-ai da seama ca poti fi si mai frumoasa de atat pe zi ce trece? Deodata, ideea de perfectiune nu mai pare chiar atat de sclipitoare ca la inceput. 

Despre cum sa te simti frumoasa in costume de baie vom vorbi in acest ghid. Iti voi prezenta tot ce trebuie sa stii despre alegerea costumelor de baie in functie de culoare, forma, model, brand, astfel incat sa fii sigura ca undeva, printre miile de articole pentru plaja pe care le gasesti in magazinele online, este ceva pus deoparte si pentru tine. 

Dupa ce vei parcurge in amanunt acest ghid, cu siguranta vei avea mai multe optiuni ca niciodata! Esti pregatita sa dai un suflu nou garderobei tale de plaja? 
 

Alege costumul de baie potrivit in functie de:

 
Culoare

Cele mai frumoase costume de baie rosii

costum de baie rosu


Hey, hey! Daca te-ai visat defiland pe plaja intr-un costum de baie rosu si vrei ca acea imagine sa devina realitate, ai ajuns in locul potrivit. 

Pentru a-ti usura misiunea, am facut o selectie de costume de baie rosii de la cele mai importante magazine si branduri din Romania. Astfel o sa iti fie mai usor sa il gasesti pe cel potrivit pentru tine, fara sa intri pe mai multe site-uri si sa pierzi foarte mult timp. 

TOP costume de baie animal print si leopard

costum de baie animal print
De ceva vreme, printul leopard domina podiumurile de moda din toata lumea. Putem gasi acest tip de print pe haine, incaltaminte, accesorii si chiar pe costumele de baie. 

De la biniki cu bandeau, tankini, slipi cu talie inalta, pana la costume de baie intregi, nu exista tip sau model pe care sa nu gasim imprimat printul leopard.

Asa ca, data viitoare cand vrei sa iti faci aparitia la piscina sau la plaja, nu uita sa iei cu tine si un costum de baie cu animal print.

Cele mai sexy costume de baie negre

costum de baie negru

Cine spune ca nu poti purta negru la plaja sau la piscina? Daca vrei sa fii o diva sexy si sa sfidezi caldura intr-o tinuta senzuala neagra, aceste costume de baie sunt ideale.     

Poate ca nu stii ce ti s-ar potrivi perfect, tocmai de aceea m-am gandit sa fac o selectie de la cele mai renumite magazine si branduri din Romania. Astfel, nu doar ca vei gasi in doar cateva minute costumul de baie favorit, dar vei fi sigura ca ai ales ceea ce trebuie. 

Cele mai noi modele de Costume de baie kaki

costum de baie kaki


Poate ca nu stii ce ti s-ar potrivi perfect, tocmai de aceea m-am gandit sa fac o selectie cu costume de la cele mai renumite magazine si branduri din Romania. Astfel, nu doar ca vei gasi in doar cateva minute costumul de baie favorit, dar vei fi sigura ca ai ales ceea ce trebuie. 

Acestea sunt cele mai feminine costume de baie albe!

costum de baie alb


Albul e din nou in trend! Daca pana acum ai avut retineri in a-l purta, a venit momentul perfect sa ii dai o sansa!

Alege costume de baie albe pentru plaja sau piscina si te vei simti feminina, delicata si stralucitoare. Nimic nu se potriveste mai bine intr-o zi calduroasa decat acest simbol pentru puritate si gingasie! 

Straluceste mai ceva ca soarele cu aceste costume de baie galbene!

costum de baie galben


Vrei sa stralucesti mai ceva ca soarele vara asta? Poarta costume de baie galbene care sa iti garanteze o aparitie de vis la malul marii! Aceasta culoare vibranta te va binedispune inca din zori si te va ajuta sa furi privirile tuturor, indiferent de locul in care mergi!

Costume de baie verzi in care te vei simti excelent!

costum de baie verde


Daca vrei ca imaginea ta de vacanta sa contrasteze perfect cu albastrul cerului si al marii, poarta costume de baie verzi in orice nuanta. Dincolo de faptul ca aceasta culoare avantajeaza pe oricine, iti va pune in evidenta bronzul si il va intensifica intr-un mod placut. 

Trebuie sa recunosc ca eu ador aceasta culoare, tocmai de aceea m-am gandit sa iti arat cateva dintre modelele de costume de baie care imi plac cel mai mult! 

Cele mai HOT costume de baie NEON



Daca vrei sa captezi toate privirile la plaja sau la piscina si ti-ai propus sa te faci remarcata printre admiratori, ai ajuns in locul perfect! Aceste costume de baie neon iti vor garanta aparitii de invidiat si un bronz evidentiat! 

Tonurile fluorescente sunt in voga de putin timp, tocmai de aceea le poti purta fara grija ca ar putea fi un trend depasit. Mai mult, culorile vibrante iti vor oferi o stare de bine pe tot parcursul purtarii si te vor ajuta sa fii cea mai vizibila prezenta de la malul marii. 

Cele mai fermecatoare costume de baie aurii

costum de baie auriu


Sa recunoastem, auriul este o culoare sofisticata si plina de bun gust atat timp cat e purtata cu eleganta si rafinament! Daca vrei sa stralucesti mai ceva ca soarele si sa te contopesti cu nisipul, poarta costume de baie aurii la malul marii si vei fi o adevarata zeita! 

Costume de baie roz – Poarta simbolul feminitatii absolute!

costum de baie roz


Daca vrei sa traiesti "la vie en rose" cand esti in vacanta, trebuie neaparat sa incluzi in bagaj si aceste costume de baie roz! Mie imi place enorm aceasta culoare, tocmai de aceea m-am gandit sa iti ofer cateva ponturi legate de cum o poti purta la plaja sau la piscina. 

Fii una cu marea! Poarta aceste costume de baie albastre splendide!

costum de baie albastru


Culoarea anului 2020 este albastru, asadar trebuie sa fii si tu in trend si sa ai cel putin un costum de baie in orice nuanta de albastru iti doresti. Daca vrei sa te contopesti cu marea si sa fii la fel de frumoasa ca un cer senin intr-o zi de vara torida, poarta costume de baie albastre si lasa-te fascinata de maretia lor. 
 
Aceste costume de baie albastre splendide iti vor taia rasuflarea! 
 
Dupa tipul de slip

HOT babe pe Instagram – Iata ce costume de baie cu bikini sa alegi

costum de baie bikini

Plaja, soare, mare… ce poate fi mai frumos de atat! 

As putea sa duc o viata asa, cu un cocktail in mana :))

Aproape in toate vacantele caut sa merg intr-un loc la caldurica, unde sa ma relaxez pe un sezlong.

Dovada? Contul meu de Instagram!

Am zeci de poze in bikini! 

De departe, piesele vestimentare pe care le aleg cu cea mai mare grija sunt costumele de baie cu bikini.

Am in dulap modele cu flori, cu printuri, cu diverse decupaje, nu am ratat niciun trend pana acum :)
Si cel mai important, am invatat cum sa imi aleg piesele care ma avantajeaza. Inainte sa iti spun ce modele ar trebui sa alegi ca sa arati bestial in poze, vreau sa iti arat cateva modele de costume care imi plac.

Cele mai sexy costume de baie cu slip brazilian

costum de baie slip brazilian


Costumele de baie cu slip brazilian si-au castigat popularitatea in timp, insa nu doar datorita trendului, ci si pentru ca faptul ca sunt extrem de atragatoare si versatile. Partea din spate a slipului brazilian se situeaza intre tanga si bikinii clasici, astfel ca el poate acoperi posteriorul mai mult sau mai putin. 

Designerii spun ca slipul brazilian este perfect pentru femeile care au silueta in forma de para, insa indiferent de tipul siluetei tale, poti indrazni sa porti la plaja sau la piscina ceva ce te face sa te simti bine. 
 
Iata cateva propuneri de costume de baie cu slip brazilian!

Costume de baie cu talie inalta must-have vara aceasta!

costum de baie slip talie inalta


Carei femei nu ii plac costumele de baie cu talie inalta? Pana si cele care au un abdomen cu patratele le adora, intrucat acestea nu sunt facute doar pentru a ascunde micile defecte, ci si pentru a pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale corpului.

Slipul cu talie inalta este cel care iti va "sculpta" picioarele si te va ajuta sa iti pui in evidenta talia si formele de sirena. Totodata, cu ajutorul unui sutien potrivit, acesta se va transforma dintr-un deux-pieces intr-o singura piesa care va arata senzational pe trupul tau proaspat bronzat. 

Daca inca te mai gandesti ce modele de costume de baie sa pui in bagajul de vacanta, asigura-te ca printre favorite se numara si aceste costume de baie cu talie inalta in care vei arata splendid! 

Cele mai confortabile costume de baie cu pantaloni scurti

costum de baie pantaloni scurti


Daca pana acum te-ai convins de senzualitatea costumelor de baie clasice, a venit momentul sa descoperi confortul absolut al costumelor de baie cu pantaloni scurti. Numite si tankini, aceste costume de baie cu pantaloni scurti sunt ideale pentru femeile care vor sa ascunda micile imperfectiuni ale siluetei si vor sa se simta lejer la plaja sau la piscina. 

Numele tankini provine din combinatia tank top si bikini bottom, adica maiou deasupra si bikini dedesubt. Spre deosebire de un costum de baie intreg, acesta nu doar ca acopera si mai mult, dar este mult mai usor de schimbat. Unde mai pui ca iti ofera o lejeritate absoluta daca vrei sa alergi pe plaja sau sa practici diferite sporturi in apa sau pe nisip? 
 
Asadar, am facut o selectie a celor mai confortabile costume de baie cu pantaloni scurti! 
 
Dupa tipul de sutien

Costume de baie cu push-up – Aprinde inimile barbatilor pe plaja

costum de baie push up 2 piese


Mai este foarte putin pana la vara, tocmai de aceea ar trebui sa iti pregatesti din timp cateva "tinute" pentru plaja sau piscina cu care sa rupi gura targului. Daca vrei sa aprinzi inimile admiratorilor si sa mai adaugi cateva grade in termometre, fa-ti aparitia in costume de baie cu push-up. 

Acestea te vor transforma intr-o adevarata bomba sexy si iti vor pune in evidenta bustul si decolteul apetisant. Eu le aleg de fiecare data cand merg in vacanta, asa ca m-am gandit sa iti las aici cateva dintre articolele mele preferate. 

Look sporty - ce costume de baie cu bustiera sa ai in bagajul de vacanta

costume de baie cu bustiera


Daca te-ai cam saturat sa porti sutien (chiar si la plaja) si vrei sa incerci si altceva in materie de costume de baie, mergi pe varianta unor modele cu bustiera. Confortabile si comode, acestea se potrivesc perfect femeilor care au sanii mici. Nu doar ca vei avea un look sporty, dar vei reusi si sa te bronzezi asa cum iti place, cu atat mai mult daca vei alege o bustiera de baie fara bretele. 
 
Hai sa iti arat ce costume de baie cu bustiera imi plac!

Totodata mai vor vei regasi si motivele pentru care ar trebui si tu sa le incluzi in bagajul de vacanta! 

Sexy mamacita la plaja – TOP costume de baie fara burete

costum de baie fara burete


Ai purtat vreodata costume de baie fara burete? Daca raspunsul este "nu", ar trebui sa faci o schimbare majora in garderoba de plaja si sa incerci aceste piese simple si foarte lejere.

La inceput, trebuie sa recunosc ca am fost putin sceptica in privinta lor, insa acum mi se par de-a dreptul indispensabile, asa ca iau cel putin un model cu mine de fiecare data cand merg la plaja sau la piscina, sa ma bronzez. 

Daca ti-ai propus sa faci furori pe plaja si sa intorci toate privirile, aceste modele iti vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te simti sexy! 

Fii de zece ori mai sexy cu aceste costume de baie balconette

costum de baie balconette


Dintre toate costumele de baie care s-au inventat pana acum, modelele cu sutien balconette imi plac cel mai mult. Pur si simplu le ador! Nu doar ca ma simt mai sexy atunci cand le port, dar imi ofera o stare de bine mai speciala pe care nu am ocazia sa o simt foarte des. 

Daca si tie iti plac sau, cel putin, ti-ai dori sa incerci macar unul, inspira-te din aceste costume de baie cu sutien balconette si cu siguranta iti vei gasi "alesul". Sunt frumoase, colorate si pun in evidenta ceea ce noi, femeile, ar trebui sa iubim cel mai mult la felul nostru de a fi: senzualitatea. 

Poarta costume de baie fara bretele si uita de grija bronzului!

costum de baie fara bretele


Sa fim sincere, de cate ori nu ne-am dorit noi, femeile, sa ne bronzam perfect si sa nu avem nici macar o urma de la costumul de baie? 

Eu recunosc ca optez aproape intotdeauna pentru costume de baie fara bretele, intrucat acestea imi permit sa ma relaxez si sa nu stau stresata cu gandul ca urmele inestetice mi-ar putea strica look-ul de vara. 

Si nu, nu imi fac griji ca sutienul costumului de baie mi-ar putea cadea in timp ce alerg pe plaja sau ar putea sa dispara odata cu valurile. Daca alegi marimea potrivita, cu siguranta nu vei avea astfel de probleme. 

Nu le-ai incercat? 

Incearca aceste costume de baie intregi cu push-up

costum de baie intreg cu push up


Sa fim sexy si cuceritoare la plaja este principalul scop al nostru. 

Insa pentru a reusi sa ascundem micile defecte si sa scoatem la inaintare ce avem mai frumos trebuie sa mizam pe un anumit model de costum de baie. Spre exemplu, ce ai spune sa porti costume de baie intregi cu push-up?

Chiar daca va trebui sa faci un compromis si sa intelegi ca nu te vei bronza si pe abdomen, asa cum iti doresti, aceste costume de baie intregi cu push-up te vor scapa, ca prin minune, de cateva kilograme in plus si de multi centimetri in talie. 

Mai mult, daca vei alege decolteul potrivit, aceste modele iti vor pune in evidenta bustul si te vor face sa fii sexy, asa cum iti doresti. 

Top costume de baie intregi cu maneca lunga - Surf like a girl!

costume de baie intreg maneca lunga surf


Daca pana acum te-ai obisnuit sa vezi la plaja sau la piscina femei imbracate in costume de baie de-a dreptul minuscule, afla ca moda s-a schimbat si ca noul trend are in prim-plan, in mod paradoxal, mai putina piele la vedere. 

Chiar daca temperaturile depasesc 30 de grade in timpul verii, tot mai multe doamne si domnisoare isi fac aparitia in costume de baie intregi cu maneca lunga menite sa le protejeze de razele periculoase ale soarelui. Confortabile si rezistente, acestea sunt numai bune daca vrei sa te aventurezi in larg si sa faci surfing sau sa fii cool la plaja.

In cele ce urmeaza, descopera care sunt cele mai frumoase modele si cum le poti integra in outfit-ul de vacanta! 
 
Dupa stil

Fii o diva a anilor '50 cu aceste costume de baie retro!

costum de baie retro


Cand stii ca se apropie vara, cu siguranta si tu "vanezi" costume de baie pe Instagram si faci bookmark-uri cu modelele care iti plac. Anul acesta, stilul retro e din nou la moda, asadar, daca vrei sa arati exact ca starurile vechiului Hollywood, nu iti ramane decat sa porti modele pe care si mama ta le-ar fi purtat in tinerete. 

Fie ca iti plac bulinele, volanasele sau imprimeurile inedite, aceste costume de baie retro te vor scoate din anonimat si iti vor oferi un look à la Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor! 

TOP 10 costume de baie elegante in care vei arata ca o diva!

costum de baie elegant


Orice femeie isi doreste sa aiba o aparitie de invidiat, cu atat mai mult daca isi etaleaza trupul pe plaja, in vacanta. Daca nu vrei sa te desprinzi de rafinamentul unei adevarate lady nici macar la plaja, aceste costume de baie elegante ti se vor potrivi manusa. 

Poarta-le pe podiumul de nisip auriu si vei defila mai ceva ca un fotomodel sub soarele arzator! Esti gata sa furi toate privirile?

Scapa de inhibitii la plaja cu aceste costume de baie minuscule!

costum de baie minuscul


Cateodata, parca simti nevoia sa te dezbraci complet de inhibitii la plaja sau la piscina si sa porti cele mai hot costume de baie minuscule.

Nici nu mai conteaza cat de tonifiata esti, daca tu te simti bine cu ceea ce porti. 

Daca nu esti o fire pudica si nu obisnuiesti sa tii cont de opiniile altora atunci cand vine vorba de alegeri vestimentare, aceste costume de baie minuscule te vor face sa te simti incredibil de atragatoare. 

Nu doar ca vei fura tot soarele si il vei tine "captiv" pe pielea ta, dar vei reusi sa incingi toata suflarea masculina de la malul marii cu senzualitatea ta iesita din comun.

A venit momentul sa defilezi pe nisipul fierbinte ca o adevarata zeita sexy!  

Moda costumelor de baie decupate a revenit! Esti gata sa faci furori la plaja?

costum de baie decupat


Sexy si indraznete, decupajele au fost si vor ramane printre cele mai senzuale modalitati de a-ti pune in evidenta trupul si pielea bronzata. Cu atat mai mult daca vorbim despre costumele de baie, unde designerii se intrec in modele care mai de care. 

Daca si tie iti place sa porti costume de baie decupate sau cel putin visezi la momentul in care iti vei etala silueta pe plaja, inspira-te din aceste modele "fierbinti" si vei sti ca esti in tendinte.

Iata ce sa porti vara asta si cum sa alegi modelul care te avantajeaza! 
 
Info utile

Pastreaza-ti feminitatea cu aceste costume de baie pentru sani mici!

costume de baie sani mici


Alegerea unor costume de baie pentru plaja sau piscina devine cu atat mai dificila daca esti posesoarea unui bust mai mic si iti doresti sa il faci sa para cu doua sau trei masuri mai mari.

"Minunile" se pot intampla, insa trebuie sa ai grija sa alegi modelul potrivit, care sa vina fix pe tine si care sa nu creeze impresia de zona umflata in mod exagerat. 

Daca ai incercat fel si fel de modele si nu ai fost multumita de efectul lor, iti propun sa arunci o privire pe aceste costume de baie pentru sani mici si sa te imaginezi deja pe plaja, cu un cocktail in mana.

Micile defecte se vor transforma in cele mai frumoase atuuri cat ai spune "bronz"!

Uita de complexe cu ajutorul acestor costume de baie pentru umeri lati

costum de baie umeri lati


Daca ai umerii foarte lati si vrei sa maschezi acest mic defect, trebuie sa stii ca exista costume de baie speciale care te pot scoate din impas. E mai greu cu rabdarea pana iti gasesti modelul perfect, insa incercarea merita orice atunci cand stii ca imaginea ta e in joc. 

De regula, daca ai umerii lati, trebuie sa alegi modele cu sutiene care se leaga dupa gat si ajusteaza foarte bine sanii. Iluzia optica iti va face bustul sa para mai mare si mai ridicat, iar umerii tai vor parea mai mici fara niciun efort. Slipul poate fi cu talie inalta, pentru a contura si mai mult silueta. 

Toate femeile au defecte, tocmai de aceea nu trebuie sa disperi, ci din contra, sa incerci sa iti gasesti piesa potrivita in care te simti cel mai bine. Cu cat vei fi mai stapana pe tine insati, cu atat vei uita si de micile imperfectiuni care ti-au complicat viata pana acum. 

Inspira-te din aceste modele alese special pentru tine si cu siguranta vei gasi macar un costum de baie care sa te incante! 

Trup de sirena? DA, cu aceste costume de baie modelatoare!

costum de baie modelator


Exista femei care nu vor sa isi ascunda micile imperfectiuni? Nu cred! Toate isi doresc sa arate perfect in costum de baie, astfel ca ar fi dispuse sa investeasca ori cat e nevoie pentru a se bucura de piese de inalta calitate, care sa le ofere o aparitie seducatoare la plaja sau la piscina. 

Daca si tu iti doresti sa fii mai supla si sa ai o talie de viespie, asa cum poate nu ai avut-o niciodata, renunta sa iti mai faci griji cu privire la complexele pe care le ai! Axeaza-te pe alegerea modelului potrivit de costum de baie. 

Nu stii ce sa alegi din magazine? Mergi pe varianta unor costume de baie modelatoare si iti vei sculpta silueta din cap pana in picioare.

O vara colorata cere costume de baie cu imprimeu floral!

costum de baie floral


In timpul verii, printurile florale sunt la mare cautare, intrucat acestea exprima gingasie si feminitate. Daca si tie iti plac motivele florale si vrei sa iti colorezi garderoba din sezonul estival, asigura-te ca ai in colectie costume de baie cu imprimeu floral. 

Diafane si elegante, acestea sunt foarte usor de asortat, merg bine pe orice silueta si reprezinta tinuta perfecta pentru plaja sau piscina. Deux-pieces sau uni, costumele de baie cu imprimeu floral se potrivesc perfect cu o palarie de paie supradimensionata, o geanta de plaja maxi si o pereche de ochelari de soare fumurii. 
 
Iata care sunt cele mai cautate modele de costume de baie florale!

Girlish look cu aceste costume de baie rochita!



​​​​​​​
Feminine si diafane, costumele de baie rochita iti pun in evidenta cel mai bine senzualitatea. Daca pana acum nu ai mai purtat astfel de modele la plaja sau la piscina, a venit momentul sa le incerci. Nu doar ca sunt foarte sexy si te ajuta sa ai un look girlish, de femeie frumoasa si inocenta, dar te ajuta sa acaparezi privirile tuturor! 
 
Iti faci curaj sa incerci cele mai HOT modele de costume de baie rochita?

Descopera-le in cele ce urmeaza! 
 
Branduri

Aceste costume de baie Lorin te vor fascina!

costume de baie lorin


Din dorinta de a arata intotdeauna feminina si sexy pe plaja sau la piscina, mereu mi-am indreptat atentia spre costume de baie de la branduri care contureaza subtil silueta unei femei si ii pun in valoare atuurile. 

Printre cele mai indragite branduri se numara si Lorin, un nume polonez axat pe productia de costume de baie pentru toate categoriile de utilizatori. Cu o istorie care incepe in anul 1991, Lorin reuseste sa isi contureze o imagine puternica atunci cand vine vorba despre productia de costume de baie si sa acumuleze experienta din ce in ce mai puternica in acest segment competitiv. 

Despre costumele de baie Lorin se poate spune ca sunt elegante, rafinate si ca sunt ideale de purtat, indiferent de tipul de silueta pe care il ai. Iata care sunt cele mai frumoase modele selectate special pentru tine si de ce trebuie sa le adaugi neaparat in bagajul de vacanta pentru vara aceasta! 

Descopera colectia de costume de baie Moschino!

costume de baie Moschino


Cui nu-i plac costumele de baie de brand? Orice femeie isi doreste sa aiba in garderoba sa macar un model de costum de baie care apartine unui brand renumit, asa cum este si Moschino. 

Fondat in 1983 de catre Franco Moschino, brandul cu acelasi nume este guvernat de motto-ul “moda trebuie sa fie distractiva si sa transmita un mesaj”. Directorul de creatie Jeremy Scott nu se abate de la aceasta mostenire a brandului, pastrand stilul unic si nonconformist al casei de moda italiene. Imprimeuri indraznete, culori puternice, croieli nonconformiste, toate surprind stilul jucaus si vesel al brandului Moschino.

Daca vrei sa fii o aparitie la plaja sau la piscina, iata ce costume de baie Moschino sa etalezi sub razele arzatoare ale soarelui! 

Alege costume de baie Marko pentru o aparitie de vis la plaja!

costume de baie Marko


​​​​​​​Daca atunci cand spui "vara" te gandesti doar la costumele de baie pe care le vei purta la malul marii, e clar ca esti o fana declarata a acestor piese vedeta ale sezonului estival. In fond, niciodata nu ai suficiente modele de costume de baie in bagaj, asa ca de ce sa nu fii la curent cu trendurile si cu cele mai tari colectii prezentate de designeri?

In cele ce urmeaza, vei afla care sunt cele mai frumoase costume de baie Marko. Acesta este un brand polonez care pune accent pe calitatea materialelor si pe modelele feminine si elegante, ideale pentru toate tipurile de silueta.
 
Lasa-te cucerita de frumusetea costumelor de baie Marko!
​​​​​​​
Bucura-te de o vacanta de 5 stele cu aceste costume de baie de lux!

costume de baie de lux


Nu este nimic rau in a-ti indrepta atentia spre produse de lux care iti plac si iti cuceresc privirea inca de la prima vedere. In fond, orice femeie ar trebui sa aiba lucruri confectionate din materiale premium pe care sa le poarte cu drag ori de cate ori simte nevoia sa fie in centrul atentiei, mai ales daca vorbim de costume de baie. 

Daca mergi pe principiul "mai putin, dar mai calitativ", vei observa ca iti vei dori sa investesti doar in lucruri de inalta calitate, iar garderoba ta din fiecare sezon va capata o noua infatisare. Si pentru ca suntem in miezul verii si singura ta preocupare ar fi cum sa gasesti cel mai bun costum de baie pentru plaja sau piscina, iata cateva propuneri excelente pentru o vacanta de 5 stele in care sa porti costume de baie de lux! 
 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu