Cele mai HOT costume de baie NEON

Cele mai HOT costume de baie NEON

Daca vrei sa captezi toate privirile la plaja sau la piscina si ti-ai propus sa te faci remarcata printre admiratori, ai ajuns in locul perfect! Aceste costume de baie neon iti vor garanta aparitii de invidiat si un bronz evidentiat! 

Tonurile fluorescente sunt in voga de putin timp, tocmai de aceea le poti purta fara grija ca ar putea fi un trend depasit. Mai mult, culorile vibrante iti vor oferi o stare de bine pe tot parcursul purtarii si te vor ajuta sa fii cea mai vizibila prezenta de la malul marii. 
 

Iata ce costume de baie neon imi plac! 


costum de baie 2 piese bikini bustiera verde neon

Costum de baie Obsessive Mexico Beach

Simțiți-vă confortabil și arata super uimitor în timpul liber, cu ajutorul acestui costum de baie din doua piese cu aspect sportiv. Sutienul tip bustiera, are bretelele reglabile si se prinde la spate. Slipul tanga cu talie inalta, in stilul anilor 90, vor face posteriorul si picioarele sa arate uimitor.

costum de baie intreg sexy verde neon

Costum de baie Obsessive Playa Norte

Costum realizat din material elestic, ce se va mula perfect pe corp. Culorile vii, neon, forma sexy a decolteului si o zonei taliei si slipul cu talie inalta, care creaza efectul optic de picioare lungi, fac ca acest costum sa fie unic.

costum de baie roz neon

Costum de baie Dare to Thrive Bikini Party 

In aceasta vara, e MUST HAVE sa asi in colectia personala de costume de baie si acest model. Combinatia perfecta dintre cele doua culori exotice iti vor scoate in evidenta bronzul ciocolatiu. Costumul de baie este alcatuit din sutien cu burete detasabil si slip brazilian. 

costum de baie 2 piese bustiera talie inalta galben neon marko

Costum de baie Marko Rachela Tweety

Costum de baie compus din doua piese. Sutienul tip bustiera are cupele intarite. Bretelele sunt reglabile si detasabile pentru o ajustare perfecta si pentru o bronzare uniforma. Slipul clasic, cu talie inalta, da un farmec aparte produsului.

costum de baie 2 piese portocaliu neon lorin

Lorin - Costum de baie

Costum de baie doua piese, model apreciat de femeile cu sani mici. Cupele intarite detin efect Push-Up si confera un decolteu irezistibil. Slip confortabil, croiala clasica. Nuanta neon, tivuri negre.

- Material cu proprietati de uscare rapida
- LYCRA® XTRA LIFE™
- Carvico – material italian cu lycra
- Cupe triunghiulare intarite
- Nu detine balene
- Se leaga dupa gat si in partea din spate
- Slip croiala clasica
 

Tonurile fluorescente ies in evidenta oriunde 


Despre culorile neon se spune ca sunt vibrante si extrem de seducatoare. Nuantele delicioase de verde neon, roz neon si oranj neon sunt aducatoare de noroc si voie buna. Acestea reusesc sa binedispuna pe oricine, indiferent de felul de combinatii in care sunt purtate. 

Potrivite pentru vara, culorile neon reusesc sa scoata in evidenta si sa transmita multa veselie. Neonul exprima tinerete, vitalitate, energie si optimism. De asemenea, acesta poate fi un simbol pentru succes si notorietate. 
 

Ce spun culorile neon despre personalitatea ta?


Daca iti place sa porti culori neon, inseamna ca esti o persoana activa, indrazneata si mereu cu zambetul pe buze. Iti place sa iesi in evidenta si sa te faci remarcata, indiferent de circumstante, prin urmare ai nevoie de multi oameni in jurul tau cu care sa vibrezi. 

Transmiti o energie iesita din comun atunci cand porti culori neon si reusesti sa acaparezi toata atentia cu zambetul tau cuceritor. Nu crezi in esecuri, ci doar in succes, tocmai de aceea faci cum faci si iesi mereu invingatoare. Iei viata ca pe o provocare zilnica, iar cu aceasta mentalitate ai numai de castigat. 
 

Cele mai HOT costume de baie NEON dupa tipul de design 


Costume de baie din doua piese

costum de baie 2 piese galben


Costum de baie doua piese Alma, fara balene

Costum de baie doua piese Alma, galben stralucitor - model ideal pentru femeile care vor sa fie remarcate. Cupe triunghiulare fin intarite cu efect fin Push-Up - confera un decolteu frumos. Slipul cu o croiala braziliana evidentiaza linia feselor. Material cu striatii fine.

costum de baie 2 piese push up verde neon marko

Costum de baie Marko Arianna Spot

Un costum de baie potrivit pentru sanii medii si mari, ce scoate in evidenta bustul. Cupele intaritte,sunt prevazute cu sarme de sustinere si push-up nedetasabil.Bretelele nedetasabile, pot fi ajustate, pentru o potrivire perfecta. Slipul clasic se muleaza perfect pe formele tale.

costum de baie 2 piese push up albastru electric marko

Costum de baie Marko Electra Turchese

Costum de baie sexy, compus din doua piese, avand cupe intarite prevazute cu sarme de sustinere, cu push-up nedetasabil si slip clasic. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul are bretele nedetasabile si reglabile pentru o ajustare perfecta. Atat sutienul cat si slipul au benzi elastice ce ii confera o nota sexy.


Costume de baie intregi 

costum de baie intreg galben neon guess jeans

Guess Jeans - Costum de baie​​​​​​​ intreg galben neon

Costum de baie intreg din colectia Guess Jeans. Model confectionat din material elastic.

- Cupa moale.
- Model cu imprimeu.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

costum de baie intreg sexy roz neon manzara
 
COSTUM DE BAIE INTREG VAIDEHI roz

Costum de baie intreg roz neon, cu bretele sexy la spate. Material: 95% polyester, 5% spandex

​​​​​​​​​​​​​
Costum de baie Adidas Originals intreg portocaliu


Costum de baie Adidas Originals

Costum de baie intreg din colectia Adidas Originals. Modelul este fabricat din material flexibil. Are cupe moi si detaliu decorativ in fata. 

costum de baie adidas intreg roz

Costum de baie Answear roz

Costum de baie intreg din colectia Answear. Model confectionat din material neted, fluorescent. Are cupe moi si curele nereglabile, nedemontabile.  
​​​​​​​
Vezi si alte COSTUME DE BAIE

Cum iti alegi costumul de baie potrivit 

Daca nu ai deprins inca un regim de viata sanatos si ai inceput lupta impotriva imperfectiunilor, va fi necesar sa plusezi, alegand un costum de baie potrivit pentru problemele cu care te confrunti, pe langa trioul miscare-alimentatie sanatoasa-ingrijire. 

Daca vrei sa ascunzi celulita si vergeturile, opteaza pentru costume de baie cu slip cu talie inalta, care pot deveni o optiune extrem de senzuala prin aluzia sa retro. Alege print-uri exotice si mixeaza slipul cu sutienul, pentru un efect actual. In acest fel vei reusi sa maschezi colaceii, burtica si celulita inestetica. 

Poarta costume de baie monokini, cu taieturi si decupaje daca vrei sa ascunzi micile defecte, dar preferi sa iti pastrezi latura sexy la plaja sau la piscina. Cu ajutorul lor, vei reusi sa camuflezi vergeturile de pe burta si sa arati in acelasi timp fashion. 

Tie care iti plac? Nu uita ca orice ai purta, important este sa te simti fermecatoare si sa transmiti celorlalti un vibe pozitiv. In cele din urma, frumusetea e o stare de spirit! 

​​​​​​​Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu