Cele mai noi modele de Costume de baie kaki

Cele mai noi modele de Costume de baie kaki

Poate ca nu stii ce ti s-ar potrivi perfect, tocmai de aceea m-am gandit sa fac o selectie cu costume de la cele mai renumite magazine si branduri din Romania. Astfel, nu doar ca vei gasi in doar cateva minute costumul de baie favorita, dar vei fi sigura ca ai ales ceea ce trebuie. 
 

Costume de baie kaki - Preferatele mele 


costum de baie 2 piese marko kaki

Costum de baie Marko Hanna Kaki

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are cupele intarite si prevazute cu sarme de sustinere. Slipul cu talie inalta este perfect pentru a ascunde micile imperfectiuni. Bretelele late sunt reglabile pentru o potrivire perfecta.

costum-de-baie-doua-piese-kaki

Lorin costum de baie

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material neted.

- Cu legatura reglabila.
- Setul contine un sutien cu cupe rigidizate si o parte inferioara


costum-de-baie-kaki-legatura-reglabila

Lorin Costum de baie

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material neted.

- Cu legatura reglabila.
- Model cu maneci decorative.
- Bretele reglabile.

Compoziție:
Captuseala: 100% Poliester
Materialul de baza: 14% Elastan, 86% Poliamida

costum-de-baie-kaki

Costum de baie două piese Safari, kaki 
Costum de baie două piese Safari, model excelent și pentru femeile cu un bust mai generos. Cupele fin întărite au o croială în T care conferă un efect de rotunjire. Slipul are o croială braziliana care vă avantajează formele; partea din spate cu o cusătura cu aspect drapat.

 

costum-de-baie-kaki-simplu

Costum de baie două piese Sara Green - verde

 

Costumul de baie din două piese Sara Green are cupele întărite şi o croială populară în formă de T. Slipul este cusut într-un design simplu, se leagă în părţile laterale. Materialul într-o nuanță atractivă de verde army este completat de componente metalice aurii.

  • Costum de baie doua piese
  • Potrivit si pentru femeile cu sanii mari
costum-de-baie-kaki-dungi

Costum de baie două piese Kaki triangle - kaki

Costum de baie două piese Kaki triangle, design minimalist. Cupele triunghiulare și slipul clasic sunt confecționate dintr-un costum de baie plăcut, cu nervuri, căptușit în interior cu un alt strat.

  • Costum de baie doua piese
  • Material cu proprietati de uscare rapida
  • Material reciclat
costum-de-baie-scoica-kaki

Costum de baie două piese Kalama I - kaki

Costum de baie două piese Kalama, aspect elegant, nuanță moderna de kaki. Sutienul de baie cu o croială tip barot conferă un decolteu plin, bretelele detașabile te ajuta să obții un bronz uniform. Slip cu o croială clasică, părțile laterale cu decorațiune. Din material rezistent, ecologic.

  • Costum de baie doua piese
  • Material cu proprietati de uscare rapida
  • Material reciclat
set-costum-de-baie-kaki-doua-piese

Lorin Costum de baie

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material neted.

- Setul contine un sutien cu cupe rigidizate si o parte inferioara.
- Cupa rigidizata.
- Cupe armate cu balene.
- Incheiere cu clema.
- Bretele reglabile.
- Material tricot flexibil si subtire


 

Ghid pentru alegerea costumului de baie potrivit pentru tine!

Probabil ai citit deja multe articole online despre forma corpului si despre cat de important este sa stii care este sa stii unde se incadreaza corpul tau. Ei bine, probabil ca este important, dar ce relevanta are asta atunci cand te uiti pe internet si iti cauti ceva de imbracat? Daca o sa gasti o rochie care iti place, nu o sa te gandesti niciodata ca nu iti vine pentru ca nu ai forma bine corpului clepsidra. In niciun caz! Probabil vei spune “Nu cred ca imi va sta bine cu ea pentru ca am umerii lati si soldul mic.”

Indiferent de cum arati exista costum de baie perfecta pentru tine. Cheia este sa gasti le gasti pe cele care ti se potrivesc. Fie ca vrei sa ascunzi celulita, colaceii, sau poate vrei sa ai un bust care sa pentru mai mare, aici vei gasi informatii necesare pentru a alege costumul de baie potrivit. 

Iata ce costume de baie sa alegi daca vrei sa intorci toate privirile la plaja:

Sani mici: Costumele de baie cu push up sau cupe buretate sunt alegerea cea mai buna pentru tine. Alege piese care au decolteul in forma de inima si care rotunjesc bustul si ii ofera un aspect placut, voluptuos. 

Sani lasati - Daca vrei ca sanii sa nu pentru foarte lasati, alege costume de baie negre cu bretele generoase, care sa iti mentina sanii cat mai ridicati. De asemenea, indreapta-ti atentia spre modele cu jocuri de barete si snururi in partea de sus, care sa distraga atentia de la orice imperfectiune. Nu uita de sutienele intarite sub sani! 

Umeri lati: Pentru a echilibra umerii cu soldurile trebuie sa alegi costume de baie in culori puternice sau cu angajat orizontale pentru a crea aspectul unei forme de clepsidra. Poti, de asemenea, sa alegi si costume de baie cu imprimeuri asimetrice in partea de jos, ca sa indrepti atentia catre solduri. 

Posterior plat: In acest caz bikini cu volanase sau cu imprimeuri in culori puternice sunt alegerea ideala. Daca nu vrei sa dezvalui atat de mult din posterior, poti opta si pentru costume de baie cu slipi brazilieni, care pot crea de asemenea impresia unui posterior bombat. 

Burtica: Pentru a ascunde burtica este indicat sa alegi costume de baie intregi negre, tankini sau cu slip cu talie inalta. 

Sper ca ghidul ti-a fost util si ca ti-ai gasit costumul de baie cu print animal perfect pentru plaja! Si nu uita, inainte de toate importante este sa te simti bine in pielea ta!

Sursa imagine: https://www.freepik.com/free-photo/beautiful-woman-model-swimminmg-suit-isolated_4201360.htm
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu