Cele mai sexy costume de baie negre

Cele mai sexy costume de baie negre

Cine spune ca nu poti purta negru la plaja sau la piscina? Daca vrei sa fii o diva sexy si sa sfidezi caldura intr-o tinuta senzuala neagra, aceste costume de baie sunt ideale.     

Poate ca nu stii ce ti s-ar potrivi perfect, tocmai de aceea m-am gandit sa fac o selectie de la cele mai renumite magazine si branduri din Romania. Astfel, nu doar ca vei gasi in doar cateva minute costumul de baie favorit, dar vei fi sigura ca ai ales ceea ce trebuie. 
 

Iata ce costume de baie negre imi plac: 

costum-de-baie-intreg

MONOKINI ALANI negru

Material:82% poliamida, 18% elastan
costum-de-baie-intreg-flori-negru
COSTUM DE BAIE MARKO KASANDRA NEGRU

O tinuta de plaja lejera si rafinata cu cupe intarite si bretele nedetasabile.

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Intarite
Tip slip: Clasic

Un costum de baie intreg ce iti va pune in valoare atuurile si iti va ascunde micile imperfectiuni. Imprimeul ce se regaseste in partea din fata, reprezinta o incantare pentru privire. Un model ce avantajeaza sanii medii si mari, datorita croielii sale. Bretelele de sustinere sunt late pentru o mai buna sustinere a sanilor.

costum-de-baie-intreg-sexy

MONOKINI REGGI negru

Material: 82% poliamida, 18% elastan
costum-de-baie-exotic

COSTUM DE BAIE MARKO KASANDRA NERO-GREEN NEGRU

Un costum de baie intreg ce iti va pune in valoare atuurile si iti va ascunde micile imperfectiuni. Imprimeul ce se regaseste in partea din fata, reprezinta o incantare pentru privire. Un model ce avantajeaza sanii medii si mari, datorita croielii sale. Bretelele de sustinere sunt late pentru o mai buna sustinere a sanilor.



Costume de baie negre din doua piese 

costum de baie 2 piese negru lorin


Lorin - Costum de baie L2322

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material ornamentat.

- Material care se usuca rapid.
- in set partea de jos cu talie inalta si sutien cu cupe.
- Incheiere cu carlig.
- Bretele reglabile.
- Model cu maneci decorative.
costum-de-baie-doua-piese-negru

BIKINI MARIMI MARI CORDULA negru

Material: 82% Poliamida,18% elastan

set-costum-de-baie-sutien-chiloti

COSTUM DE BAIE MARKO AURORA NERO NEGRU

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are push-up nedetasabil si se prinde la spate. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si sunt detasabile pentru o bronzare uniforma.


costum-de-baie-2-piese

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE MAURITIA NEGRU

Poarta acest costum sexy si cu siguranta vei deveni o ispita. In partea din fata creeaza aspectul unui costum de baie din doua piese dar acesta se uneste in partea din spate cu ajutorul unui accesoriu auriu. Spatele dezgolit, decolteul adanc, alaturi de slipul clasic, fac ca acest costum sa fie unic.

costum-de-baie-negru

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE MIAMELLE NEGRU

Eleganta in culori de vara! Ce poate fi mai seducator?

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Bustiera
Tip slip: Tanga

Un costum de baie realizat din material elastic. Sutienul stil bustiera are bretelele reglabile. Slipul tanga cu talie inalta, ofera un aspect minunat posteriorului.

costum-de-baie-sexy-negru
MONOKINI SAPPHIRE negru
Material:82% poliamida, 18% elastan

costum-de-baie-doua-piese
 

COSTUM DE BAIE MARKO HANNA NERO-NERO NEGRU

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are cupele intarite si prevazute cu sarme de sustinere. Slipul cu talie inalta este perfect pentru a ascunde micile imperfectiuni. Bretelele late sunt reglabile pentru o potrivire perfecta.
costum-de-baie-negru-dantela-lucios

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE CELESTIE NEGRU

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna. Design-ul produsului alaturi de materialul din care este confectionat, functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul se leaga la spate si dupa gat pentru o ajustare perfecta.

Compozitie:
- 85% poliamida
- 15% elastan.
 

 




 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE

Invata sa iti alegi costumul de baie perfect pentru tine! 

Daca vrei sa intorci toate privirile asupra ta atunci cand te afli la plaja sau la piscina, este foarte important sa stii ce anume te avantajeaza si ce piese trebuie sa eviti. Ai soldurile proeminente sau umeri lati? Ai un bust generos sau ai sanii mici? Nu iti face probleme! 

    • Sani mici - Cele mai bune costume de baie negre pentru sanii mici sunt acelea care contin push-up si au cupele buretate. Alege piese care au decolteul in forma de inima si care rotunjesc bustul si ii ofera un aspect placut, voluptuos. 

    • Sani lasati - Daca vrei ca sanii sa nu para foarte lasati, alege costume de baie negre cu bretele generoase, care sa iti mentina sanii cat mai ridicati. De asemenea, indreapta-ti atentia spre modele cu jocuri de barete si snururi in partea de sus, care sa distraga atentia de la orice imperfectiune. Nu uita de sutienele intarite sub sani! 

    • Abdomen pufos - Abdomenul proeminent poate fi ascuns cu ajutorul unor costume de baie negre intregi, care subtiaza silueta si iti pun in valoare sanii si soldurile. Slipul cu talie inalta si costumele de baie tankini reprezinta si ele cele mai bune alternative pentru a camufla excesul. 

    • Posterior plat - Daca vrei sa dai un plus de volum posteriorului, asigura-te ca porti costume de baie negre cu volanase si pliseuri. Un slip cu margini ondulate, care acopera posteriorul in intregime te va face sa uiti de complexe. 

Speram ca recomandarile mele iti vor fi de folos si ca vei reusi sa aplici cu succes in viata de zi cu zi aceste trucuri! Indiferent de costumul de baie ales, cel mai important lucru este starea pe care o ai atunci cand il porti. 

S-ar putea ca cel mai frumos costum de baie negru sa te faca sa te simti banala, in timp ce unul la care nu te-ai fi gandit niciodata sa te transforme intr-o adevarata zeita de la malul marii! 

Sursa imagine: Freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu