Costume de baie cu push-up – Aprinde inimile barbatilor pe plaja

Costume de baie cu push-up – Aprinde inimile barbatilor pe plaja

Mai este foarte putin pana la vara, tocmai de aceea ar trebui sa iti pregatesti din timp cateva "tinute" pentru plaja sau piscina cu care sa rupi gura targului. Daca vrei sa aprinzi inimile admiratorilor si sa mai adaugi cateva grade in termometre, fa-ti aparitia in costume de baie cu push-up. 

Acestea te vor transforma intr-o adevarata bomba sexy si iti vor pune in evidenta bustul si decolteul apetisant. Eu le aleg de fiecare data cand merg in vacanta, asa ca m-am gandit sa iti las aici cateva dintre articolele mele preferate. 

costum de baie push up 2 piese negru marko

Costum de baie Marko Lucinda Nero

Costum de baie confecționat dintr-o țesătură italiană frumoasă, ușor strălucitoare. Un model care modelează și mărește senzual sânii, cu un push-up mare. Creează un decolteu numit „Gâtul zeiței”. 

costum de baie push up 2 piese marko galben

Costum de baie Marko Aurelia Yellow

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are push-up nedetasabil si se prinde la spate. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate.

costum de baie push up 2 piese lorin

Costum de baie doua piese Clair

In costumul de baie Clair nu o sa treci neobservata. Cupele fin intarite, cu efect fin Push-Up, confera un decolteu frumos. Slip croiala clasica. Model exotic si nuanta contrastanta de oranj.

costum de baie push up 2 piese galben marko

Costum de baie Marko Paloma Amarillis - Turchese

Un costum de baie modern, avand un model tineresc, confectionat in culori vii si de efect. Cupele sunt intarite si au push-up nedetasabil, rotunjund frumos sanii. Prinderea se face la spate cu ajutorul snururilor pentru o ajustare ideala iar benzile inserate intre cupe sporesc farmecul acestui produs.

costum de baie 2 piese push-up roz marko

Costum de baie Marko Bianca Very Fuchsia

In vara aceasta alege un costum de baie in culori vii, ornat cu elemente colorate. Este confectionat din material elastic, moale si placut la atingere. Slipul brazilian, cu imprimeu, se va mula perfect pe formele tale fiind reglabil in laterale cu ciururei. Sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si sunt detasabile pentru o bronzare uniforma.

Costumul este confectionat din material elastic, ce revine la forma initiala. Este recomandat a se spala la 30 de grade. Slipul este dublat, pentru un maxim de discretie.

costum de baie 2 piese push up albastru

Costum de baie Marko Noemi Pacifico

Costum de baie sexy, compus din doua piese. Sutienul are cupele intarite, prevazute cu sarme de sustinere si push-up nedetasabil. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si sunt detasabile pentru o bronzare uniforma.

costum de baie push up 2 piese marko

Costum de baie Marko Ofelia Uniform

Costumul este confectionat din material elastic, ce revine la forma initiala. Este recomandat a se spala la 30 de grade. Slipul este dublat, pentru un maxim de discretie.

costum de baie 2 piese push up marko imprimeu dungi

Costum de baie Marko Rozalia Blu Scuro

Costum de baie sexy, compus din doua piese, avand cupe intarite prevazute cu sarme de sustinere, cu push-up detasabil si slip clasic. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic se leaga in laterale, iar sutienul, care se leaga la spate, are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta si detasabile pentru o bronzare uniforma.

costum de baie push up 2 piese negru elegant marko

Costum de baie Marko Viola Nero​​​​​​​

Un costum de baie elegant, din două piese, în care negrul este combinat cu un auriu strălucitor. Alege acest costum de baie si vei arata fascinant la plaja. 

costum de baie 2 piese push-up imprimeu flori marko

Costum de baie Marko Alexis Blu Scuro​​​​​​​

Costum de baie compus din doua piese, avand cupe intarite si slip clasic. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic, iar sutienul se leaga la spate pentru o ajustare perfecta.
 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE CU PUSH UP
 

Ce este un sutien de baie cu push-up?


Sutienul de baie cu push-up este format din cupe intarite cu pernite cu efect de ridicare a sanilor, de diferite dimensiuni. Pernitele pot fi confectionate din spuma, silicon sau gel si pot fi detasabile sau ferm cusute in cupa. 
 

Ce ar trebui sa stii despre acest tip de sutien de baie? 


Acest tip de sutien de baie are rolul de a-ti ridica sanii, astfel incat sa stea fermi si sa ofere senzatia unui decolteu amplu si voluminos. 

Sutienul de baie cu push-up poate sa mareasca bustul cu pana la doua sau trei marimi, in functie de preferinte. De asemenea, modelele cu push-up se armonizeaza perfect cu bustul, oferind senzualitate, amplitudine si feminitate. 
 

Pentru ce tipuri de sani este potrivit acest sutien de baie?


Realizate pentru a oferi un plus de volum si fermitate sanilor, sutienele de baie cu push-up au revolutionat lumea costumelor de baie si continua sa fie tot mai cautate. 

Sani lasati
Acestea sunt extrem de potrivite pentru sanii lasati, mai mici si mai distantati, intrucat reusesc sa ii adune unul langa celalalt si sa ii aseze frumos in partea centrala a pieptului. 

Sani moi
Exista tipologia sanilor relaxati, mai exact sanii care atarna si sunt foarte moi la atingere din cauza tesutului pe care il au in componenta. Un sutien de baie cu push-up este ideal si in acest caz, intrucat are rolul de a-i ridica si de a le mentine o pozitie ferma. 
 

Tipuri de sutiene de baie cu push-up


Exista mai multe tipuri de sutiene de baie cu push-up pe care le poti purta la plaja sau la piscina. Printre cele mai apreciate se numara: 

- sutiene de baie cu push-up fara bretele 
- sutiene de baie cu push-up cu bretele subtiri
- sutiene de baie cu push-up cu bretele late
- sutiene de baie cu push-up cu decolteu in V
- sutiene de baie cu push-up cu decolteu in forma de inima 
 

Cum sa iti alegi masura potrivita la sutienul de baie 


Primul pas inainte de a cumpara un sutien de baie cu push-up este sa iti masori bustul. Foloseste un centimetru de croitorie si masoara-te stand in picioare, cu spatele drept. Bustul se masoara orizontal, in dreptul pieptului. 

Ai grija sa masori atat circumferinta de sub bust, din jurul toracelui, sub sani, cat si circumferinta peste bust, care te va ajuta sa afli care este cupa potrivita pentru tine. Dimensiunile obtinute in cifre vor fi convertite in litere de la A la F, astfel incat sa fii sigura ca ai ales cel mai potrivit model. 

Dupa cum vezi, un sutien de baie potrivit nu doar ca iti va oferi mai mult confort si iti va avantaja bustul, dar va fi extrem de benefic si pentru sanatatea sanilor tai. Indiferent de modelul ales, aminteste-ti ca esti frumoasa si ca nu doar calitatile te definesc, ci si micile imperfectiuni de care trebuie sa fii mandra! 

​​​​​​​Sursa imagine: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu