Costume de baie roz – Poarta simbolul feminitatii absolute!

Costume de baie roz – Poarta simbolul feminitatii absolute!

Daca vrei sa traiesti "la vie en rose" cand esti in vacanta, trebuie neaparat sa incluzi in bagaj si aceste costume de baie roz! Mie imi place enorm aceasta culoare, tocmai de aceea m-am gandit sa iti ofer cateva ponturi legate de cum o poti purta la plaja sau la piscina. 
 

Iata care sunt cele mai "dulci" costume de baie roz! 

costum de baie intreg sexy ombre roz obsessive

Costum de baie Obsessive Rionella

Alege sa fii sirena vara aceasta! Poarta acest costum realizat din material metalic, lucios si elastic, ce se va mula perfect pe corp. Spatele dezgolit, alaturi de slipul cu talie inalta, care va face ca picioarele sa arate mult mai lungi, fac ca acest costum sa fie unic.


costum de baie 2 piese bikini bustiera roz obsessive

Costum de baie Obsessive Mexico Beach

Simțiți-vă confortabil și arata super uimitor în timpul liber, cu ajutorul acestui costum de baie din doua piese cu aspect sportiv. Sutienul tip bustiera, are bretelele reglabile si se prinde la spate. Slipul tanga cu talie inalta, in stilul anilor 90, vor face posteriorul si picioarele sa arate uimitor.


costum de baie roz doua piese

Costum de baie Ruffle my Feathers

Acest costum de baie este alcatuit din doua piese cu detalii romantice care iti vor pune in evidenta silueta. Realizat dintr-un material usor si subtire, acest costum de baie roz iti modeleaza silueta, iar snurul de pe slip si sutienul creeaza un efect sexy. 
costum-de-baie-roz

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE MEXICO BEACH ROZ

Simțiți-vă confortabil și aratati super uimitor în timpul liber, cu ajutorul acestui costum de baie din doua piese cu aspect sportiv. Sutienul tip bustiera, are bretelele reglabile si se prinde la spate. Slipul tanga cu talie inalta, in stilul anilor 90, vor face posteriorul si picioarele sa arate uimitor.

costum-de-baie-doua-piese-roz-snur

Sutien costum de baie Ava Pink - roz

Sutien de la costum de baie Ava Pink cu croială triunghiulară populară. Datorită designului monocrom, poți combina sutienul cu slip cu model sau simplu.

  • Sutien costum de baie
  • Material cu proprietati de uscare rapida
  • Cupe triunghiulare neintarite
costum-de-baie-alb-roz
BIKINI GLARIYA roz


costum-de-baie-intreg-roz

Costum de baie întreg Bayside - roz

Costum de baie întreg minimalist Bayside, într-o nuanță frumoasă de roz. Croiala clasică modelează frumos silueta, iar zona slipului cu croială înaltă lungeşte vizual picioarele. Bretelele pot fi desfăcute la spate, încrucișate sau le poţi desface pentru a avea spatele bronzat.

  • Costum de baie intreg
  • Material cu proprietati de uscare rapida
costum-de-baie-nike-roz

Nike Costum de baie

Costum de baie in doua parti din colectia Nike. Model confectionat din material elastic.

- Acest produs este realizat partial din poliester reciclat.
- Curele nereglabile, nedemontabile.
- Cupa cu insertii detasabile.

costum-de-baie-roz-doua-piese
 

COSTUM DE BAIE CHILIROSE CR-4381 PINK ROZ

Costum de baie din doua piese, cu slip string si cupe neintarite. Produsul este sigilat si nu se returneaza.

Un costum de baie sexy si provocator, confectionat dintr-un material elastic, usor transparent. Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor.

Compozitie:
- 90% poliamida,
- 10% elastan.

costum-de-baie-roz-cret
Women Secret Bikini brazilieni
Costum de baie din colectia Women Secret. Model confectionat din material neted.

Compoziție:
10% Elastan, 90% Poliamida

costum-de-baie-roz-flori
 

COSTUM DE BAIE MARKO AURELIA ORIGAMI ROZ

Costum de baie din doua piese, cu push-up nedetasabil si slip clasic cu decupaje in lateral.

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Push-up nedetasabil
Modalitate prindere sutien: La spate
Tip slip: Clasic

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are push-up nedetasabil si se prinde la spate. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate. Bretelele de sustinere sunt reglabile si detasabile.
 

 
Vezi si alte COSTUME DE BAIE


Cum sa iti alegi costumul de baie potrivit

Daca ai mai trisat in privinta mancarii si nu iti poti refuza inghetata in miezul verii, e clar ca ai nevoie de cateva artificii vestimentare pentru a arata perfect la plaja sau la piscina. Daca vrei sa pacalesti ochiul si sa pari mai slaba cu cateva kilograme cand porti costume de baie roz, pune in aplicare aceste sfaturi si vei obtine efectul mult dorit! 

    • Stai dreapta! Stiai ca o postura gresita poate sa ofere impresia ca ai mai multe kilograme? Indreapta-ti spatele, ridica-ti capul, trage umerii inapoi si incordeaza abdomenul. Nu doar ca talia ta va parea mai mica, dar vei scoate in evidenta si bustul. 
    • Evita costumele de baie cu imprimeuri mari! Chiar daca esti tentata sa iti cumperi piese decorate cu printuri de dimensiuni mari, care sunt in voga in fiecare sezon, mai bine te orientezi spre unele mai mici sau chiar deloc, altfel vei oferi senzatia ca ai pus cateva kilograme bune pe tine. 
    • Alege costume de baie roz inchis! Daca simti ca nuantele deschise nu te avantajeaza, ba chiar te fac mai plinuta, alege nuantele inchise de roz, care iti vor contura mai puternic rotunjimile. Si costumele de baie intregi care au culori inchise pe partile laterale ale corpului ofera impresia ca esti mai slaba si ca ai talia mai subtire. 
    • Echilibreaza-ti tinuta! Volanele din zona pieptului vor atrage atentia asupra sanilor si o vor distruge de la soldurile generoase. Mai mult, vor crea impresia de silueta in forma de clepsidra, astfel ca nu vei mai parea grasa in partea de jos a corpului, ci bine proportionata. 

Esti pregatita pentru vara aceasta? Straluceste in cele mai frumoase costume de baie roz si cu siguranta iti vei face simtita prezenta printre admiratorii infocati! 

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu