Costume de baie verzi in care te vei simti excelent!

Costume de baie verzi in care te vei simti excelent!

Daca vrei ca imaginea ta de vacanta sa contrasteze perfect cu albastrul cerului si al marii, poarta costume de baie verzi in orice nuanta. Dincolo de faptul ca aceasta culoare avantajeaza pe oricine, iti va pune in evidenta bronzul si il va intensifica intr-un mod placut. 

Trebuie sa recunosc ca eu ador aceasta culoare, tocmai de aceea m-am gandit sa iti arat cateva dintre modelele de costume de baie care imi plac cel mai mult! 
 

Costume de baie verzi superbe

costum de baie 2 piese bikini bustiera verde

Costum de baie Obsessive Mexico Beach

Simțiți-vă confortabil și arata super uimitor în timpul liber, cu ajutorul acestui costum de baie din doua piese cu aspect sportiv. Sutienul tip bustiera, are bretelele reglabile si se prinde la spate. Slipul tanga cu talie inalta, in stilul anilor 90, vor face posteriorul si picioarele sa arate uimitor.

costum de baie intreg sexy verde neon

Costum de baie Obsessive Playa Norte

Costum realizat din material elestic, ce se va mula perfect pe corp. Culorile vii, neon, forma sexy a decolteului si o zonei taliei si slipul cu talie inalta, care creaza efectul optic de picioare lungi, fac ca acest costum sa fie unic.

 

Verde, un simbol al prospetimii eterne


Verdele reprezinta natura, primavara, echilibrul, renasterea, reinnoirea si revitalizarea. Este un simbol al prospetimii, sanatatii, armoniei, prosperitatii, progresului, evolutiei, sperantei si sigurantei. Aceasta culoare insufla claritate, optimism si liniste, fiind extrem de vibranta si incantatoare. 

Se spune ca verdele daruieste speranta si asigura regenerarea. In multe parti ale lumii, culoarea simbolizeaza siguranta, securitate si armonie intre oameni. 
 

Ce spune culoarea verde despre personalitatea ta 


Daca te regasesti in culoarea verde, inseamna ca esti o persoana optimista, curajoasa si extrem de bine pregatita. De asemenea, esti loiala si grijulie, inteligenta si deschisa la tot ce e nou si tanar. Nu iti asumi foarte multe riscuri, mai degraba preferi sa stai pe margine, in liniste. 

Vrei in permanenta sa apartii unui grup, sa iubesti si sa simti ca esti iubita. Te caracterizeaza ambitia, rabdarea si perseverenta, acestea fiind atuurile care te ajuta sa iti indeplinesti obiective marete in viata. 
 

Cele mai deosebite costume de baie verzi dupa tipul de design 


Costume de baie din doua piese 

costum de baie 2 piese verde marko


Costum de baie Marko Ofelia Acetosella

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul cu cupe intarite si prevazute cu sarme de sustinere, se leaga la spate si dupa gat. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate.
costum-de-baie-verde-frunze

COSTUM DE BAIE MARKO BECKY MILITARE VERDE

Si pe plaja trebuie sa ai o tinuta de bun gust! Poarta acest costum de baie si toate privirile se vor intoarce dupa tine. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Este confectionat din material elastic, moale si placut la atingere. Bretele sunt detasabile cu lungime reglabila si prinderea se face la spate cu o catarama argintie. Sutienul are cupele intarite si push-up detasabil iar slipul este brazilian si se leaga in laterale.



costum de baie 2 piese verde mov marko

Costum de baie Marko Lara Smile - Very Fuchsia

Costum de baie compus din doua piese, avand cupe intarite si slip clasic. Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul clasic, ce se leaga in lateral, este realizat din material elastic, iar sutienul se leaga la spate si dupa gat pentru o ajustare perfecta.





Costum de baie Print of Love

Costum de baie Print of Love

Print of Love este alegerea perfecta pentru a fi mereu in centrul atentiei. Costumul de baie este alcatuit din sutien cu burete detasabil si slip clasic.



Costum de baie Marko Angelina Granny

Costum de baie din trei piese: sutien, slip si pantalon scurt. O tinuta de plaja, sexy si lejera, realizata din materiale viu colorate. Sutienul are cupele intarite si bretelele reglabile, dar nu detasabile. Slipul clasic se poate regla cu ajutorul snurului dispus pe laterale. Pantalonul scurt vine in completarea setului. 
costum-de-baie-verde

Costum de baie două piese Jungle Oasis - verde-violet

Costum de baie două piese Jungle Oasis, model tropical. Sutienul de baie are o croială rafinata, cupe neîntărite, oferind susținere și unui bust mai generos. Bretelele late pot fi prinse intre omoplați. Slip cu o croială clasică, decorat cu aplicație aurie în partea laterala.

  • Costum de baie doua piese
  • Potrivit si pentru femeile cu sanii mari




Costume de baie intregi 





costum de baie intreg grasute care ascunde burtica verde

Costum de baie intreg Merida curves

Costum de baie intreg Merida curves, model exotic. Cupe mascate, intarite, potrivite si pentru femeile cu sani mari. Partea din fata captusita cu material mai ferm - mascheaza micile imperfectiuni. Material reciclat, prietenos cu natura.


costum-de-baie-intreg-verde

Costum de baie întreg Dolly - menta

Costum de baie întreg Dolly dintr-un material structurat confortabil.
Costumul de baie este căptușit cu o căptușeală moale și netedă. Zona chilotului cu decupaj înalt alungeşte vizual picioarele. Model cu spatele gol.

costum-de-baie-verde-intreg
MONOKINI SHERLYN verde
costum-de-baie-intreg-nike-verde

Nike - Costum de baie

Costum de baie intreg din colectia Nike. Model confectionat din material elastic.

- Tesatura Nike HydraStrong este rezistenta la clor si apa sarata pentru o uzura durabila si durabila pentru inotul in interior si in exterior.
- Cupa moale.
- Curele nereglabile, nedemontabile.
- Material tricot flexibil si subtire.
costum-de-baie-verde
 

COSTUM DE BAIE MARKO HERMIONA VERDE

O tinuta de plaja lejera si rafinata cu cupe intarite si bretele nedetasabile.

Un costum de baie intreg ce iti va pune in valoare atuurile si iti va ascunde micile imperfectiuni. Bretelele incrucisate de pe spate dau un farmec aparte produsului. Un model ce avantajeaza sanii medii si mari, datorita croielii sale. Bretelele de sustinere sunt late pentru o mai buna sustinere a sanilor.






 
VEZI SI ALTE COSTUME DE BAIE

Cum sa iti alegi costumul de baie potrivit 

Daca nu cumva esti model Victoria's Secret, cu siguranta te confrunti cu mici probleme legate de silueta. Toate avem defecte, tocmai de aceea, in randurile urmatoare vei afla cum sa iti alegi costumul de baie daca ai posteriorul plat si fara forma. 

Daca vrei sa oferi un aspect mai rotunjit posteriorului tau, poarta costume de baie din doua piese, cu slip care prezinta detalii menite sa creeze volum. Acesta poate fi cu imprimeuri florale, tropicale sau cu jocuri geometrice mari. 

De asemenea, volanasele, pliseurile si marginile ondulate sunt ideale pentru a crea impresia unui posterior apetisant, care atrage imediat atentia. Nu uita sa optezi pentru modele care iti acopera tot posteriorul, astfel incat materialul sa iti fie cu adevarat de ajutor. 

Daca simti nevoia sa te acoperi mai mult, poti opta pentru costume de baie cu pantaloni scurti, care vor estompa toate defectele din zona posteriorului, chiar si cea mai putin vizibila urma de celulita de pe coapse. 

Dupa cum vezi, exista o solutie pentru orice imperfectiune, cu atat mai mult daca vorbim de costumele de baie! Alege-ti cele mai frumoase costume de baie verzi si priveste-te in oglinda ori de cate ori ai ocazia! Vei vedea ca increderea de sine va creste considerabil atunci cand esti gata sa iti accepti defectele si sa traiesti cu ele ca si cand ar fi o parte din tine. 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu