Excellent Beauty - by Lorin

Excellent Beauty - by Lorin

 - Anul 2016 se anunta a fi extrem de spectaculos in lansari de produse pe piata producatorilor de lenjerie intima, in special cea din Europa. Chiar si asa, lansarea unor noi branduri este destul de costisitoare, acestea implica costuri mari de promovare in mediile, online, Tv sau presa scrisa. De aceea, majoritatea producatorilor s-au axat in special pe extinderea portofoliului de produse.
 Castigul este de ambele parti, clientul beneficiaza de aceeasi calitate a produselor cu care a fost obisnuit, iar compania mizeaza pe modul de impunere a unui noi produs sub acelasi brand si pe costurile de publicitate mult mai scazute.
 In acest context, noi, Just4Girls incepem anul 2016 cu o surpriza. Prezentarea si introducerea in exclusivitatea pe piata romaneasca a produselor de lenjerie intima a cunoscutului producator de costume de baie Lorin.

Excellent Beauty, noua colectie de lenjerie intima a celor de la Lorin, va fi prezenta pe rafturile magazinului nostru incepand cu data de 20 ianuarie. Excellent Beauty este noua propunere pentru solutiile clasice, cu o doza noua de eleganta moderna si erotism, a celor de la Lorin.

Piesele se disting prin mixuri de materiale si tehnici unice de inalta calitate si texturi rafinate pentru un look elegant. Cuvintele de ordine sunt dorinta, incredere si sex-appeal.

Diversitatea modelelor si posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de stiluri si culori, ofera tuturor clientelor sansa de a simti placerea intensa pe care o ofera aceasta colectie. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu