Femeile voluptuoase pot fi sexy in pijamale de dama XXL!

Femeile voluptuoase pot fi sexy in pijamale de dama XXL!

Sa fim sincere, nu toate avem masurile 90-60-90 si nici toate reprezentantele sexului frumos nu poarta masura 34. Daca ar fi sa ne luam dupa asa-zisele "tendinte", cu siguranta ar trebui sa facem sacrificii enorme si tot nu ar fi suficient pentru a arata ca modelele de pe podiumuri. 

Acelasi lucru este valabil nu doar pentru vestimentatia de strada, ci si pentru hainele cu care stai in casa, mai exact cu pijamalele de dama. Asadar, daca esti mai plinuta sau ai o silueta cu forme, nu trebuie sa te feresti de masura XXL. Aceasta iti va oferi confortul de care ai nevoie in fiecare zi, fiind lejera si comoda.
 

Iata care sunt cele mai cautate pijamale de dama XXL in anul 2021!

pijama dama xxl bumbac de iarna roz

Pijama dama Rosemary

Pijama dama Rosemary din bumbac, excelenta si pentru femeile cu forme voluptuoase. Bluza tip camasa decorata cu model floral delicat, pantalon lung.

pijamale satin lungi dama negru elegante xxl

Pijama Irall Luna

O tinuta de noapte lejera, confectionata din satin, compusa din top si pantaloni 3/4.

O pijama lejera confectionata din material moale si placut la atingere, compusa din doua piese: top cu decolteu adanc si pantaloni 3/4.Topul negru este ornat la cupe cu broderia florala de culoare aurie.

pijama dama xxl satin eleganta maiou pantalon treisferturi

Pijama Irall Olga

Pijama sexy realizata din material satinat, compusa din maiou si pantaloni 3/4.

Pijama eleganta si comoda confectionata din material satinat, fin si placut la atingere. Broderia cu elemente florale inserate pe cupe sporeste farmecul acestui produs. Bretelele subtiri evidentiaza linia gatului si a decolteului, fiind reglabile, permitand astfel ajustarea.

pijama dama xxl bumbac bluza maneca lunga pantaloni lungi

Pijama dama Dream on

Pijama dama Dream, model indragit de femeile romantice. Confectionata din bumbac placut care asigura un somn confortabil.

pijama dama xxl groasa de iarna gri

Pijama dama Swan

Pijamaua Swan este confectionata din bumbac, este confortabila atat pentru somn cat si pentru relaxarea de weekend. Bluza cu maneca lunga completata de pantalon cu imprimeu.

pijama dama xxl tricou pantaloni lungi rosie toamna primavara

Pijama Donna Lena

O tinuta lejera de interior confectionata din materialul moale si placut la atingere, ce iti va mangaia trupul, compusa din pantalon si tricou.

pijama dama xxl groasa de iarna neagra eleganta

Pijama dama Berthine

O sa indragesti pijamaua Berthine de la prima purtare. Confectionata din 100% viscoza, extrem de placuta pe piele. Bluza si pantalon lung, fundal negru decorat cu buline albe.

pijama dama satin lunga eleganta imprimeu leopard

Pijama satinata Animal

Pijama satinata Animal, model modern tip animal print. Material foarte placut si racoros.


pijama dama xxl scurta

Pijama multicolorata

Aceasta pijama superba iti va fi cea mai buna "prietena" in noptile in care ai nevoie de un plus de confort. Disponibila si pe marimi mari: XXL.

pijama dama xxl bluza maneca lunga pantaloni scurti

Set pijama Holly

Daca iti place sa iti petreci timpul liber in pijamale dama comode, acest set este special pentru tine. Dincolo de faptul ca il vei gasi si pe marimi mari, XXL, te vei putea bucura de materiale premium si croiala lejera.
 
Vezi si alte modele de PIJAMALE DAMA
 

De ce sa porti pijamale de dama XXL?


    • Se potrivesc perfect femeilor cu forme;
    • Sunt lejere si comode;
    • Sunt usor de imbracat si de dat jos;
    • Se potrivesc si in perioada sarcinii.

Ce silueta avantajeaza pijamalele de dama XXL?

Asa cum ii spune si numele, masura XXL este special creata pentru femeile cu forme, rubensiene, care au o silueta nu foarte bine conturata, dar a caror voluptate este incredibil de feminina. O pereche de pijamale de dama XXL se va potrivi cel mai bine femeilor cu silueta clepsidra sau silueta para, deoarece aceste doua tipuri sunt caracterizate prin solduri usor mai pronuntate. 

Cum sa iti alegi pijamelele ideale?

Ti se pare greu sa iti alegi pijamalele perfecte? Iata cateva trucuri care te vor scoate din impas atunci cand esti la cumparaturi! 

    • Probeaza, probeaza si, din nou, probeaza! Este o regula foarte importanta pentru a-ti gasi ceea ce ti se potriveste. Totusi, daca alegi sa comanzi online, asa cum este indicat in aceasta perioada, asigura-te ca marimile disponibile se potrivesc cu ceea ce porti tu de obicei. Multe platforme au chiar si un tabel cu marimi, pentru a te ajuta sa iti gasesti modelul potrivit. 
    • Cumpara ce iti place, nu ce se poarta. Este foarte important sa cumperi ceea ce iti place, ce te captiveaza si iti ramane in minte chiar si cand ai plecat din magazinul respectiv. Daca produsul nu te cucereste de la prima vedere, inseamna ca a fost doar o senzatie de moment si ca nu este pentru tine.
    • Pijamalele perfecte trebuie sa iti dea un vibe, o stare de spirit. E important sa te simti intr-un anumit fel atunci cand porti pijamalele tale preferate. In satin te poti simti o diva sexy, in bumbac, o femeie implinita, in dantela, o lady rafinata, in plus, un personaj din desene animate. Oricum ar fi, esential este ca produsul pe care il achizitionezi pentru tine si doar pentru tine sa iti ofere acea stare de spirit de care ai nevoie dupa o zi lunga. 

Credeai ca le-ai descoperit pe toate? Te mai asteapta si alte secrete interesante in articolele care urmeaza! Constientizeaza-ti frumusetea si prioritizeaza-ti starea de spirit! Te ajuta sa fii in echilibru cu tine insati! 

​​​​​​​Sursa foto: https://www.facebook.com/donnabielizna
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu