Fii de zece ori mai sexy cu aceste costume de baie balconette

Fii de zece ori mai sexy cu aceste costume de baie balconette

Dintre toate costumele de baie care s-au inventat pana acum, modelele cu sutien balconette imi plac cel mai mult. Pur si simplu le ador! Nu doar ca ma simt mai sexy atunci cand le port, dar imi ofera o stare de bine mai speciala pe care nu am ocazia sa o simt foarte des. 

Daca si tie iti plac sau, cel putin, ti-ai dori sa incerci macar unul, inspira-te din aceste costume de baie cu sutien balconette si cu siguranta iti vei gasi "alesul". Sunt frumoase, colorate si pun in evidenta ceea ce noi, femeile, ar trebui sa iubim cel mai mult la felul nostru de a fi: senzualitatea. 
 

Top Costume de baie Balconette


costum de baie 2 piese balconette verde

Costum de baie doua piese Aicha 04

Costumul de baie doua piese Aicha iti evidentiaza bronzul prin nuanta sa frumoasa de verde petrol. Sutienul de baie cu o croiala tip bardot iti evidentiaza linia superioara a bustului. Decorat cu brosa argintie detasabila. Slip croiala clasica, potrivit pentru orice tip de silueta.

- Material cu proprietati de uscare rapida
- Cupe intarite
- Bretele ajustabile in lungine
- Balene clasice
- Balene in laterale
- Se inchide la spate prin clips metalic
- Slip croiala clasica

costum de baie 2 piese push up balconette negru marko

Marko - Costum de baie

Costum de baie in doua parti din colectia Marko. Model confectionat din material neted.

- Setul contine un sutien cu cupe rigidizate si o parte inferioara.
- Cupe armate cu balene.
- Bretele reglabile.
- Cupa cu insertii nedetasabila.

costum de baie push up 2 piese galben balconette marko

Costum de baie Marko Aurelia Yellow​​​​​​​

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are push-up nedetasabil si se prinde la spate. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate.


costum de baie balconette maro 2 piese

Costum de baie doua piese Galaxy Balconette

Costum de baie doua piese Galaxy Balconette, aspect elegant, cu sistem unic de descarcare a circuitului. sutienul de tip bardot are cupele intarite - confera o forma frumoasa, fiind potrivit si pentru femeile cu sani mici. Slip croiala braziliana - iti evidentiaza zona feselor.

costum de baie balconette 2 piese verde

Costum de baie doua piese Filao

Costum de baie doua piese Filao, aspect elegant, nuanta trendy maslinie si detalii aurii. Partea superioara cu o croiala tip bandeau care sustine sanii chiar si dupa deconectarea bretelelor. Interiorul cu banda de silicon. Slip croiala clasica, potrivit pentru orice tip de silueta.

costum de baie 2 piese balconette verde marko

Costum de baie Marko Ofelia Acetosella

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul cu cupe intarite si prevazute cu sarme de sustinere, se leaga la spate si dupa gat. Slipul clasic are decupaje in lateral din elastice incrucisate.

costum de baie 2 piese balconette slip brazilian

Costum de baie doua piese Grenada II

Costum de baie doua piese Grenada II., cupe intarite, model geometric modern. Slip cu o croiala braziliana - evidentiaza frumos formele. Partile laterale cu snururi practice.

costum de baie 2 piese balconette volanase lorin

Lorin - Costum de baie​​​​​​​

Costum de baie in doua parti din colectia Lorin. Model confectionat din material elastic.

- Cupa moale.
- Bretele reglabile.

Compoziție: 15% Elastan, 85% Poliamida

costum de baie 2 piese balconette slip brazilian push up

Costum de baie doua piese Palm​​​​​​​

Costum de baie doua piese Palm. Cupele cu efect Push-Up confera un decolteu irezistibil iar bretelele detasabile asigura un bronz uniform. Slip cu talie joasa, croiala braziliana, decorat cu snururi cu elemente metalice.

- Material cu proprietati de uscare rapida
- Cupe cu efect Push-Up
- Bretele detasabile
- Balene clasice
- Balene in laterale
- Se leaga dupa gat si in partea din spate
- Slip croiala braziliana

costum de baie 2 piese balconette push up

Costum de baie doua piese Nela

Costum de baie doua piese Nela, nuanta moderna de bordo Sutien de baie tip bardot cu efect Push-Up - ridica bustul si confera un decolteu frumos, fiind potrivit si pentru femeile cu sani mici. Bretelele pot fi detasate si prinse in diverse moduri. Slip croiala braziliana.

 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE BALCONETTE


Ce este un sutien de baie balconette?


Un sutien de baie balconette ofera o acoperire mai mica decat cupa intreaga, insa garanteaza sustinere mai mare. Gratie designului sau special, sutienul de baie balconette ofera sustinere de dedesubt si, de cele mai multe ori, are sarma in componenta. Aceasta sustinere ofera sutienului de baie balconette o forma imbunatatita, foarte rotunjita, care arata atragator pe orice tip de corp. 
 

Ce ar trebui sa stii despre acest tip de sutien de baie?


Sutienul de baie balconette poate fi purtat atat cu bretele, cat si fara, intrucat este rezistent si ofera sustinere de durata. Forma sa unica de "balcon" cu taietura orizontala a cupei evidentiaza partea superioara a sanilor, astfel ca bustul tau va parea mai plin si mai bine conturat. 

Modelul de sutien de baie balconette are bretelele situate spre margini pentru ca bustul si intreaga parte superioara a corpului sa fie armonizata si cat mai feminina. 
 

Pentru ce tipuri de sani este potrivit acest tip de sutien de baie?


Sutienul de baie balconette este ideal pentru femeile care au o silueta mai subtire si sanii in forma de mar. Acesta poate fi purtat atat de femeile cu sani mici, mai ales in varianta push-up, intrucat ii ridica si le ofera o forma naturala rotunjita, cat si de femeile cu sani medii, a caror bust va fi pus in evidenta de forma cupelor. 

Un sutien de baie balconette poate fi purtat si de femeile cu bustul proeminent, insa acesta trebuie sa fie fara push-up. De asemenea, marimea trebuie sa fie potrivita, astfel incat sanii prea mari sa nu para stransi sau sa iasa pe afara.
 

Tipuri de sutien de baie balconette


    • Sutien de baie balconette cu bretele late
    • Sutien de baie balconette cu bretele subtiri
    • Sutien de baie balconette fara bretele 
    • Sutien de baie balconette cu push-up
    • Sutien de baie balconette fara push-up

Acum ca te-ai convins de frumusetea remarcabila a unui costum de baie cu sutien balconette, nu iti ramane decat sa incerci si tu cateva modele si sa descoperi ce ti se potriveste mai bine. Nu uita ca, mai intai de toate, trupul tau este cel mai bun "outfit" pe care il porti zi de zi, asa ca ai grija de el si iti va fi recunoscator! 

Natura te-a inzestrat cu feminitate si eleganta, foloseste-te de aceste calitati si te vei simti excelent, indiferent de ce model de costum de baie porti!
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu