Incearca aceste costume de baie intregi cu push-up

Incearca aceste costume de baie intregi cu push-up

Sa fim sexy si cuceritoare la plaja este principalul scop al nostru. 

Insa pentru a reusi sa ascundem micile defecte si sa scoatem la inaintare ce avem mai frumos trebuie sa mizam pe un anumit model de costum de baie. Spre exemplu, ce ai spune sa porti costume de baie intregi cu push-up?

Chiar daca va trebui sa faci un compromis si sa intelegi ca nu te vei bronza si pe abdomen, asa cum iti doresti, aceste costume de baie intregi cu push-up te vor scapa, ca prin minune, de cateva kilograme in plus si de multi centimetri in talie. 

Mai mult, daca vei alege decolteul potrivit, aceste modele iti vor pune in evidenta bustul si te vor face sa fii sexy, asa cum iti doresti. 
 

Iata ce modele de costume de baie intregi cu push-up sunt in voga! 


costum de baie albastru intre imprimeu floral cu push up

Costum de baie albastru intreg cu imprimeuri florale

Costum de baie albastru intreg cu imprimeuri florale
Stil: Cu efect push-up, Intreg | Material/textură: Poliamida | Imprimeu: Floral
• bretele ajustabile
• bust buretat, cu push-up
• imprimeuri florale

costum de baie negru intreg cu efect push-up

Costum de baie negru intreg cu efect push-up cu decolteu adanc

Costum de baie negru elegant, cu insertie modelatoare pe linia bustului, cu imprimeu grafic ușor pe linia bustului, într-o combinatie cu gri turcoaz sau argintiu. Foarte feminin, cu un design care ridică, modelează sânii și le asigură un decolteu atrăgător. Vârf rigidizat și profilat. Designul care asigură ridicarea și modelaarea sânilor frumos. Cupele au o umplere subtilă cu spumă delicată pentru un decolteu tentant. Umplutura variaza in functie de mărimii si mai degrabă servește pentru a îmbunătăți proporția corpului. Un elastic cusut suplimentar sub bust pentru sustinerea sanilor. 

costum de baie intreg push-up roz volanase marko

Costum de baie Marko Belinda Thai Pink​​​​​​​

Un costum de baie, intreg, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Cupele sunt intarite pentru a rotunji frumos sanul, prevazute cu push-up nedetasabil. Prinderea se face la spate, cu ajutorul unui snur care se leaga, iar bretelele de sustinere sunt reglabile si detasabile. Slipul este clasic iar un farmec aparte este dat produsului de volanele atasate in partea superioara a sutienului.

costum de baie intreg kaki

Costum De Baie Full Test Green​​​​​​​

- Costum de baie intreg
- Accesorizat cu paiete
- Bustul este buretat cu push-up
- Bretelele sunt detasabile
- Material: 80% poliamida, 20% elastan

costum de baie intreg push up galben volanase ieftin

Costum De Baie Trend Edition Mustard​​​​​​​

- Costum de baie intreg
- Sutien cu push-up
- Model cu spatele gol
- Model cu volanase
- Material: 90% poliester, 10% spandex

costum de baie intreg push up maro marko

Costum de baie Marko Marina Tripoli - Avorio

Un costum de baie intreg, ce iti va pune in valoare trupul. Cupele sunt intarite pentru a rotunji frumos sanul. Produsul este confectionat din material elastic, in combinatia de culori maro cu bej. Prinderea se face dupa gat si la spate pentru o ajustare perfecta.

costum de baie intreg balconette push-up marko

Costum de baie Marko Frederica blue

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Intarite cu push-up detasabil
Modalitate prindere sutien: La spate
Tip slip: Clasic

Un costum de baie intreg, ce iti va pune in valoare trupul. Sutienul este tip balconet cu buretei push-up detasabili si sarme de sustinere, bretelele sunt reglabile si detasabile. In fata are insertie de material semitransparent .

De ce sa porti costume de baie intregi cu push-up?

    • Iti pun in evidenta bustul;
    • Te ajuta sa fii mai feminina;
    • Iti mascheaza defectele din talie si zona abdomenului;
    • Iti subtiaza silueta daca sunt alese in culori inchise;
    • Iti alungesc picioarele;
    • Sunt confortabile si ofera sustinere sanilor;
    • Sunt usor de purtat;
    • Sunt ideale in orice sezon, nu doar vara.

costum de baie marko roz intreg

Costum de baie Marko Belinda Morning Light

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Push-up nedetasabil
Tip slip: Clasic

Un costum de baie, intreg, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Cupele sunt intarite pentru a rotunji frumos sanul, prevazute cu push-up nedetasabil. Prinderea se face la spate, cu ajutorul unui snur care se leaga, iar bretelele de sustinere sunt reglabile si detasabile. Slipul este clasic iar un farmec aparte este dat produsului de volanele atasate in partea superioara a sutienului.
 

Ce silueta avantajeaza costumele de baie intregi cu push-up?


Cele mai multe femei care apeleaza la costume de baie intregi cu push-up sunt cele cu silueta para, intrucat acestea vor sa distraga atentia de la soldurile late spre bust si sa il puna in valoare. 

Totodata, si femeile cu silueta clepsidra si forme bine proportionate pot purta acest tip de costume de baie. Si femeile cu silueta androgina si fara o forma a sanilor pot purta costume de baie intregi cu push-up si volanase daca iti doresc mai mult volum. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?


Daca pana acum ai aflat foarte multe secrete legate de modul in care sa iti alegi costumul de baie perfect, a venit randul lucrurilor pe care trebuie sa le eviti cand mergi la cumparaturi. Iata cateva dintre ele: 

    • Nu pleca la cumparaturi dupa ce ai mancat. Daca te simti umflata sau esti balonata, e posibil sa ai nevoie de o marime mai mare. E de preferat sa pleci la cumparaturi cat mai devreme, dimineata.

    • Nu-ti cumpara costum de baie cand esti in PMS (perioada pre-menstruala). Nu este o idee buna sa incerci costume de baie cand corpul iti retine apa sau cand nu te simti in apele tale. Mai asteapta o saptamana.

    • Nu te grabi si nu dispera. Gasirea costumului de baie potrivit este un proces indelungat. Sa nu fii surprinsa daca vei avea nevoie de cateva vizite la mall ca sa-ti gasesti costumul de baie perfect.

    • Nu incerca o singura masura. Chiar daca in mod normal porti un 40 la haine, sunt sanse sa incapi mai bine intr-un 42 la costumele de baie. E de preferat sa porti un costum de baie care-ti vine bine cu adevarat, in loc sa porti unul care-ti lasa urme pe piele din cauza ca e stramt, dar este „masura” ta!

Asadar, daca te-ai convins ca modelele de costume de baie intregi cu push-up sunt ideale pentru tine, nu iti ramane decat sa faci o sesiune de shopping si sa te inspiri din colectiile variate ale magazinelor online! Orice ai alege, aminteste-ti ca esti frumoasa si ca tu porti costumul de baie, nu el pe tine! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu