Moda costumelor de baie decupate a revenit! Esti gata sa faci furori la plaja?

Moda costumelor de baie decupate a revenit! Esti gata sa faci furori la plaja?

Sexy si indraznete, decupajele au fost si vor ramane printre cele mai senzuale modalitati de a-ti pune in evidenta trupul si pielea bronzata. Cu atat mai mult daca vorbim despre costumele de baie, unde designerii se intrec in modele care mai de care. 

Daca si tie iti place sa porti costume de baie decupate sau cel putin visezi la momentul in care iti vei etala silueta pe plaja, inspira-te din aceste modele "fierbinti" si vei sti ca esti in tendinte.

Iata ce sa porti vara asta si cum sa alegi modelul care te avantajeaza! 

costum de baie decupat bustiera roz lorin

Costum de baie doua piese Hana

O sa indragesti costumul de baie doua piese Hanam de la prima vedere. Partea superioara cu o croiala tip halter si snur intre cupe, slip cu model in partea laterala. Nuanta frumoasa de roz.

costum de baie tankini decupat care ascunde burta negru

Tankini dama Moly

Tankini monocromatic Moly negru. Cupele si zona de sub sani sunt decorate cu plasa, conferind modelului efect deosebit. Partea inferioara este prevazuta cu snururi reglabile, cu ajutorul carora poti ajusta modelul in functie de preferintele tale. Chilot cu croiala clasica, care in partea din fata este captusit cu tricot special pentru un confort mai mare.

costum de baie 2 piese slip cu talie inalta bustiera animal print

Costum de baie doua piese Alicia

Costum de baie doua piese Alicia, model neconventional tip animal print. Partea superioara are cupele neintarite si se imbraca pe cap. Slip croiala braziliana, mai inalt pe solduri - confera un efect de alungire al picioarelor.

costum de baie decupat slip talie inalta brazilian bustiera

Costum de baie Galaxy

Costum de baie doua piese Galaxy, negru, model interesant. Partea superioara este confortabila, are o croiala sport si cupele neintarite. Slip cu o croiala braziliana, model interesant.

costum de baie intreg decupat lorin

Monokini dama Thea

Monokini Thea, aspect rafinat care iti evidentiaza curbele. Croiala neconventionala cu decupaj in partea din fata si bretele incrucisate in partea din spate.

costum de baie intreg decupat animal print lorin

Monokini dama Iona

O sa arati grozav in monokini-ul Iona cu model tip animal print. Partea din fara cu decupaj interesant, partea din spate asemenea unui costum de baie clasic, din doua piese. Cupele neintarite detin pernite detasabile si confera un decolteu frumos.

costum de baie intreg decupat albastru michael kors

Michael Kors costum de baie

Costum de baie intreg din colectia Michael Kors. Model confectionat din material neted.

- Cupe usor captusite.
- Cu un snur.
- Material tricot flexibil si subtire.
- Cupa cu insertii detasabile.

costum de baie intreg decupat o singura bretea michael kors

Costum de baie Michael Kors

Costum de baie intreg din colectia Michael Kors. Model confectionat din material confortabil.

- Top umar.
- Cupe usor captusite.
- Cupa cu insertii detasabile.

Costum de baie Charlot 
Alege acest costum de baie pentru zilele in care vrei sa faci furori la plaja si sa fii cea mai sexy! Decupajele indraznete te vor scoate din anonimat.

Costum de baie Tamsin
Nimeni nu poate rezista acestui costum de baie cu decupaje creat special pentru o femeie voluptoasa si plina de incredere. Te vei simti incredibil de bine gratie materialului de inalta calitate.

costum de baie intreg sexy cu benzi aurii manzara

Costum de baie Hayleigh

Poarta acest model cu decupaje de fiecare data cand vrei sa fii irezistibila la plaja sau la pisicina. Privirile tuturor vor fi atintite asupra ta.

costum de baie intreg decupat roz cu fluturi

Costum de baie intreg Kuvalai

Si tu poti fi sexy si feminina cu ajutorul acestui costum de baie cu decupaje. Incearca-l si nu iti vei mai dori sa il dai jos prea curand!
 
Vezi si alte COSTUME DE BAIE
 

De ce sa porti costume de baie decupate?


    • Sunt foarte sexy;
    • Iti accentueaza trasaturile feminine;
    • Te ajuta sa iesi in evidenta;
    • Sunt modele mai speciale;
    • Ies foarte bine in poze;
    • Sunt usor de combinat cu pantaloni scurti. 
 

Ce silueta avantajeaza costumele de baie decupate?


Nu trebuie sa fii posesoarea masurilor ideale 90-60-90 pentru a purta costume de baie decupate, insa e foarte important sa te simti bine cu felul in care arati si sa ai, totusi, o silueta armonioasa. Cele mai norocoase sunt femeile cu silueta clepsidra, intrucat acestea sunt bine proportionate si pot purta tot felul de decupaje mai mult sau mai putin indraznete. 

Insa daca ai cateva kilograme in plus si nu vrei sa fii dizgratioasa, alege costume de baie cu decupaje in partea de sus a corpului, astfel incat sa reusesti sa distragi atentia de la zonele mai sensibile, cum sunt soldurile, abdomenul sau coapsele. Poti purta modele cu decupaje si in zona spatelui, daca ti se pare ca acestea te avantajeaza si arata atat cat trebuie. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?


Poate nu te-ai gandit niciodata pana acum, dar exista si un ghid al costumelor de baie in functie de locul in care mergi. Da, ai citit bine, desi nu pare, exista multe diferente intre costumele de baie pe care le poti purta la inot sau la piscina si cele pentru plaja. 

Spre exemplu, pentru orele petrecute in piscina sunt de preferat costumele de baie intregi in culori si modele care te avantajeaza. O nuanta inchisa a partii inferioare va subtia vizual talia, iar un model floral sau geometric al sutienului va atrage atentia precum un magnet. Asadar, nu ezita sa alegi piese in culori diferite. 

Daca mergi la mare, cele mai potrivite sunt costumele de baie in doua piese. De exemplu, un sutien cu push-up si un slip colorat reprezinta varianta ideala daca ai un bust mai mic. De asemenea, daca vrei sa iti pui in evidenta picioarele, opteaza pentru un slip cu detalii, care va acapara atentia inca de la prima purtare. 

Daca ai un bust proeminent, un sutien cu bretele ajustabile te va ajuta enorm. Pe acesta il poti asorta foarte usor cu un slip in culori neon, de vara. 

Indiferent de modelul ales, atitudinea ta este foarte importanta, asadar zambeste, paseste cu incredere pe plaja sau la piscina si bucura-te de zilele lungi si calde de vara in care nu exista griji! 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu