Straluceste mai ceva ca soarele cu aceste costume de baie galbene!

Straluceste mai ceva ca soarele cu aceste costume de baie galbene!

Vrei sa stralucesti mai ceva ca soarele vara asta? Poarta costume de baie galbene care sa iti garanteze o aparitie de vis la malul marii! Aceasta culoare vibranta te va binedispune inca din zori si te va ajuta sa furi privirile tuturor, indiferent de locul in care mergi!
 

Iata ce costume de baie galbene mi-au atras atentia: 

Costum de baie Summer Sun - galben

Costum de baie Summer Sun 

Acest costum de baie este conceput special pentru femeia puternica, sexy si feminina. E momentul sa iesi din anonimat si sa iti etalezi formele apetisante in aceasta vara. Costumul de baie este alcatuit din sutien cu burete detasabil si slip brazilian. 

costum de baie galben 2 piese

Costum de baie din doua piese

Costum de baie galben din doua piese cu sutien balconette accesorizat cu brosa cu slip clasic. Are bretele ajustabile si detasabile, inchidere cu inchizatoare metalica la spate si slip clasic cu talie joasa. Sutienul este accesorizat cu o brosa detasabila cu paiete, margele si strasuri. 

costum de baie 2 piese bustiera galben marko

Costum de baie Marko Rachela Tweety

Costum de baie compus din doua piese. Sutienul tip bustiera are cupele intarite. Bretelele sunt reglabile si detasabile pentru o ajustare perfecta si pentru o bronzare uniforma. Slipul clasic, cu talie inalta, da un farmec aparte produsului.


costum de baie galben intreg cu flori

Costum De Baie Delicious Fantasy Yellow


- Costum de baie din doua piese
- Sutien buretat
- Decupat in fata
- Model cu spatele gol

costum de baie 2 piese push up galben marko

Costum de baie Marko Holiday Tweety

Costum de baie sexy, compus din doua piese, avand cupele intarite cu push-up detasabil.Design-ul produsului si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire. Slipul este clasic, realizat din material elastic, iar sutienul are bretele reglabile pentru o ajustare perfecta.
 

Galben, energie si vitalitate 


Dintre toate culorile spectrului, galbenul este cea mai vesela si mai vibranta. Galbenul este intens, amplu si orbitor, fiind ca o lumina ce se revarsa mereu asupra tuturor. Este simbolul tineretii si al nemuririi divine. 

Cu semnificatii contradictorii, culoarea galbena poate inspira atat dragoste, fericire, optimism, iluminare si creativitate, cat si ura, lasitate, tradare, egoism, nebunie. 
 

Ce spune galbenul despre personalitatea ta


Adori sa porti galben? Probabil ai observat ca toti vor sa fie in preajma ta cand te imbraci in haine de culoare galbena. Daca te atrage tot ce e galben, inseamna ca esti o fire vesela, cu simtul umorului. Ai puterea sa inveselesti pe oricine in jurul tau si sa vindeci. 

Esti o fire pragmatica, cu gandire logica, care reuseste sa isi faca ordine in viata chiar si in cele mai grele momente. Esti empatica, ceea ce te face sa fii o buna confidenta. 
 

Cele mai stralucitoare costume de baie galbene dupa tipul de design


Costume de baie din doua piese

costum de baie jade 2 piese galben


Costum de baie din doua piese Jade 

Acest costum de baie este compus din sutien de baie cu croiala tip bardot si slip cu croiala braziliana. Bretele detasabile, interiorul cu banda de silicon. Totul ramane la locul potrivit si dupa deconectarea bretelelor. Slipul are o cusatura verticala in partea din spate. 

Costum de baie Marko Cameron Tweety

Costum de baie Marko Cameron Tweety

Costum de baie compus din doua piese. Sutienul este confectionat din material elastic, moale si placut la atingere ce se prinde la spate si dupa gat cu o bretea detasabila si reglabila pentru o ajustare perfecta si pentru o bronzare uniforma. Slipul clasic este dublat in partea superioara de o banda ce are un accesoriu auriu atasat, oferind un farmec aparte. 

Costum de baie Marko Violetta

Costum de baie Marko Violetta 

Costum de baie din doua piese, cu cupe intarite, care se inchide la spate cu ajutorul unei catarame. Un costum de baie potrivit pentru sanii medii si mari, ce scoate in evidenta bustul. Bretelele sunt clasice si nedetasabile, pentru o potrivire perfecta. Slipul clasic se muleaza perfect pe forme. 

Costume de baie intregi

costum de baie intreg galben guess jeans


Guess Jeans - Costum de baie

Costum de baie intreg din colectia Guess Jeans. Model confectionat din material elastic.
- Cupa moale.
- Model cu imprimeu.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

ANSWEAR - COSTUM DE BAIE

ANSWEAR - COSTUM DE BAIE GALBEN

Costum de baie intreg din colectia Answear. Model confectionat din material elastic.

- Cupa moale.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

Costum de baie intreg Clara

Costum de baie intreg Clara

Costum de baie intreg cu cupe mascate neintarite si balene pentru sustinere. Croiala sport, partea din spate cu decupaj adanc. Material cu proprietati de uscare rapida.     

costum de baie intreg galben

Costum de baie intreg Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Nuanta frumoasa, perfecta pentru pielea bronzata. Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida, acest costum de baie modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni. Materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat.
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE

Iata cum sa iti alegi costumul de baie potrivit

Daca esti mai slaba, cu o structura osoara pronuntata si de cand te stii ti-ai dorit forme mai rotunde, ai nevoie de un costum de baie care sa te ajute sa iti pui in evidenta feminitatea si cu care sa te simti sexy la plaja. 

Cu atitudinea potrivita si cu un costum de baie ales special pentru formele tale, poti sa fii si tu la fel de sexy, fara indoiala. Daca iti doresti sa emani senzualitate, alege intotdeauna costume de baie cu snururi si taieturi care te complimenteaza. In schimb, daca doresti sa fii dulce, ca o inghetata de mango, alege costume de baie galbene cu imprimeuri florale, buline si volanase.

Daca vrei sa creezi senzatia unui bust mai mare, opteaza pentru costume de baie care se incheie dupa gat in locul bretelelor clasice. De asemenea, daca vrei ca bazinul sa para mai rotunjit, cauta modele din doua piese, care au slipul cu talia mai joasa. 

In cele din urma, nu uita ca nu conteaza ceea ce porti, ci modul in care porti. Fii zambitoare si relaxata in zilele tale de vacanta si cu siguranta te vei simti in largul tau, indiferent de locul in care mergi! 

Sursa imagine: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu