Tendinte toamna iarna 2020 - Hardcore, cu lenjeria la vedere!

Tendinte toamna iarna 2020 - Hardcore, cu lenjeria la vedere!

Daca pana acum erai nevoita sa iti schimbi complet garderoba de vara pentru a intampina sezonul rece asa cum se cuvine, lucrurile au luat o intorsatura total neasteptata.

Pentru moda toamna iarna 2020, designerii celor mai mari case de moda din lume, precum Saint Laurent, Mugler, Tom Ford sau Christian Dior, aduc in lumina reflectoarelor lenjeria intima, mai feminina, mai intriganta si mai spectaculoasa ca oricand. 

tendinte toamna iarna 2020 2021

Sursa foto: https://www.vogue.fr/fashion/article/best-fashion-trends-fall-winter-2020-2021

Astfel, daca vrei sa fii o "Stylish Queen" imbracata in dantela neagra si satin stralucitor, va trebui sa scoti din arsenalul de seductie cele mai importante piese de lenjerie intima.

Matasea si transparentele sunt elemente de baza, prin urmare nu iti ramane decat sa te joci cu nuantele si croielile, astfel incat sa iti transformi outfit-urile in adevarate opere de arta care vor fi in top in sezonul toamna iarna 2020!
 

Lenjeria intima revine in prim-plan



Prezenta lenjeriei intime in moda actuala nu este o noutate, intrucat aceasta a mai fost in atentia iubitoarelor de fashion cu ani in urma. Insa spre deosebire de deceniile trecute, accentele din dantela, corsetele si furourile sunt tot mai vizibile atat pe podiumuri, cat si in tinutele de strada.

corset sexy latex pvc lenjerie intima

Corset Noir Handmade Powerwetlook and lace - Pret 451,99 lei, Magazin online Sevensins.ro

Asadar, daca vrei sa excelezi la capitolul tendinte toamna iarna 2020, mizeaza pe combinatii inedite dintre pantaloni de piele si sutiene bralette din dantela neagra, furouri satinate in nuante de bronz si bej, corsete arhitecturale cu decolteu in forma de inima purtate pe post de bluze si nelipsitele cardigane din matase. 

colanti latex pvc lenjerie sexy

Pantaloni Noir - Pret 413,99 lei, Magazin online Sevensins.ro

Recomandarile designerilor nu se limiteaza doar la feminitate, ci aduc in lumina si sexualitatea pe care o detine orice femeie, astfel ca texturile transparente, snururile si elementele din latex vor fi cele mai bune "prietene" ale tale in materie de outfit-uri in tendinte toamna iarna 2020. 

dresuri sexy latex pvc lenjerie sexy

Dresuri Lolitta Bizarre - Pret 171,99 lei, Magazin online Sevensins.ro
 

Accente boudoir subtile


Fustele cu talie inalta, cizmele din piele lacuita si sutienele din dantela neagra raman preferatele designerilor. La o astfel de tinuta, poti combina o jacheta biker sau un trenci provocator din piele lacuita si te vei simti ca o Cat Woman futurista.

sutien dantela sexy bralette lenjerie sexy

Sutien Obsessive Frivolla Bra - Pret 57,74 lei, Magazin online Sevensins.ro

fusta neagra treisferturi din imitatie latex


Fusta trei sferturi din imitatie de latex - Pret 165.00 lei, Magazin online Impure.ro

Daca vrei sa faci furori oriunde mergi, inlocuieste topurile delicate si romantice cu sutiene impozante, care iti vor oferi mai multa incredere in tine. Abordeaza stilul dark drama in moda toamna iarna 2020 si cu siguranta vei avea aparitii irezistibile, de femme fatale. Mizeaza pe fuste care iti accentueaza talia si sutiene balconette transparente si te vei simti mai senzuala ca oricand.

sutien dantela tip bustiera fara bretele

Sutien Kathy OW Intimates - Pret 89.90 LEI, Magazin online Answear.ro

sutien push-up neted sexy negru


Sutien Wonderbra Ultimate Backless Push-Up black - Pret 216,99 Lei, Magazin online Astratex.ro

 

Tinute care emana erotism


Spune un "da" hotarat asocierilor ultra sexy dintre o pereche de pantaloni stramti din latex si body-uri din dantela sau piele. 

body dantela lenjerie sexy

Body Florence cu snur in fata - Pret 174.00 lei, Magazin online Impure.ro

body latex negru lenjerie sexy

Body Noire - Pret 320,99 Lei, Magazin online Sevensins.ro

Mai mult, rochiile mini din piele mata sau lucioasa pot fi purtate si ziua, daca sunt combinate cu cardigane lungi si vaporoase. La capitolul accesorii in tendinte toamna iarna 2020, designerii recomanda tocurile inalte si ascutite, cerceii masivi aurii, bijuteriile cu cristale si gentile cu detalii metalice. 

rochie neagra imitatie de piele

Rochie Vero Moda - Pret 189.90 LEI, Magazin online Answear.ro

rochie sexy imitatie piele


Rochie Noire - Pret 350,99 lei, Magazin online Sevensins.ro
 
Vezi si alte modele de Lenjerie intima

Ce i-a convins pe designeri sa scoata in evidenta din nou piesele de lenjerie intima pentru moda toamna iarna 2020? Istoria a demonstrat ca aceste arme ale seductiei joaca un rol-cheie in viata de zi cu zi, iar odata cu trecerea timpului ele au devenit esentiale nu doar in dormitor, ci si in afara lui. Astfel, cele mai multe articole de lenjerie intima au atat un rol practic, cat si unul estetic, reusind sa depaseasca orice bariera a feminitatii. 

E drept ca trendurile sunt trecatoare, insa ele au, totodata, si un caracter ciclic, astfel ca se reinventeaza si devin din ce in ce mai impresionante cu fiecare deceniu. Cert este ca lenjeria intima reuseste astazi sa urce pe scena dupa ce a stat ani la rand in spatele cortinei, mai exact in spatele pieselor vestimentare si a regizat cu maiestrie adevarata senzualitate a femeii. 

Sursa foto principala: https://runwaynew.com/2020/02/mugler-fall-winter-2020-2021-paris/
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu