TOP 10 costume de baie elegante in care vei arata ca o diva!

TOP 10 costume de baie elegante in care vei arata ca o diva!

Orice femeie isi doreste sa aiba o aparitie de invidiat, cu atat mai mult daca isi etaleaza trupul pe plaja, in vacanta. Daca nu vrei sa te desprinzi de rafinamentul unei adevarate lady nici macar la plaja, aceste costume de baie eleganta ti se vor potrivi manusa. 

Poarta-le pe podiumul de nisip auriu si vei defila mai ceva ca un fotomodel sub soarele arzator! Esti gata sa furi toate privirile?
 

Iata ce costume de baie eleganta sa porti! 

Costume de baie 2 piese elegante

costum-de-baie-rosu

MONOKINI SAPPHIRE rosu


costum de baie talie inalta sutien fara intaritura
Costum de baie Obsessive Hamptonella
Clasa si eleganta intr-un costum de baie, in stilul anilor 90, cu accent modern.
Tip costum: Doua piese Tip cupe: Fara intaritura

Tip slip: Brazilian

Acest costum de baie, din doua piese, va sublinia toate formele corpului in cel mai uimitor mod! Sutienul, ale carui bretele incrucisate, se leaga dupa gat si slipul cu talie inalta, fac ca acest costum sa fie unic.

set-costum-de-baie-roz

COSTUM DE BAIE CHILIROSE CR-4381 PINK ROZ

Costum de baie din doua piese, cu slip string si cupe neintarite. Produsul este sigilat si nu se returneaza.

Un costum de baie sexy si provocator, confectionat dintr-un material elastic, usor transparent. Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor.

set-costum-de-baie-portocaliu

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE MIAMELLE PORTOCALIU

Eleganta in culori de vara! Ce poate fi mai seducator?

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Bustiera
Tip slip: Tanga
costum-animal-print-baie
COSTUM DE BAIE CHILIROSE CR-3663 GRI
Costum de baie cu imprimeu tip piele de sarpe, cu slip clasic si sutien cu cupe intarite, bureteii putand fi inlaturati, ornat pe solduri cu lanturi de culoare aurie.

Compozitie:
- 80% poliamida
- 20% elastan

Costume de baie intregi eleganta



costum de baie intreg elegant bej
Costum de baie Like a lady

Vor fi zile in care iti vei dori sa te relaxezi la plaja sau la piscina. Acest costum de baie intreg este alegerea perfecta! Funda de culoare verde cu care este accesorizat adauga o nota feminina, fiind alegerea perfecta daca iti doresti sau aparitie senzuala. Costumul de baie are cupele intarite cu burete detasabil. Costum de baie intreg Laura II Costum de baie intreg Laura II. are un aspect rafinat si iti evidentiaza silueta. Negru clasic completat de tiv auriu in partea din fata. Partea din spate completata de benzi strappy. Costum de baie Cosita Linda albastru-deschis de lux intreg

costum-de-baie-alb-o-piesa

MONOKINI SIGNY alb

Material:82% poliamida, 18% elastan

costum-de-baie-o-piesa

COSTUM DE BAIE OBSESSIVE RIONELLA ROZ

Costum de baie intreg, in nuante de roz si violet.

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: La spate
Tip slip: Clasic
costum-baie-o-piesa-galben

COSTUM DE BAIE MARKO CARMEN AMARILLIS GALBEN

Costum de baie intreg, cu push-up nedetasabil si slip brazilian ce se leaga in laterale.

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Intarite cu push-up nedetasabil
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Brazilian
Modalitate prindere slip: Laterale


costum de baie intreg elegant lorin

Lorin - Costum de baie​​​​​​
Costum de baie intreg din colectia Lorin.

Model confectionat din material elastic.- Cupa moale. - Curele nereglabile, nedemontabile. Model: imprimeu Cupa: moale Cupa: fara balene 


 
Vesi si alte COSTUME DE BAIE 
 


Stilul elegant 


Toate femeile din lume ar trebui sa dedice o oda stilului elegant , care emana feminitate si rafinament prin definitie. Eleganta inseamna simplitate si maturitate , de aceea cele mai multe piese vestimentare elegante sunt, de regula, in culori uni, clasice si pastreaza o linie dreapta. 

Printre numele celebre care au dat tonul in moda prin stilul elegant cu care isi purtau tinutele se numara Audrey Hepburn si Grace Kelly
 

Ce fel de silueta avantajeaza costumele de baie eleganta?


Costumele de baie elegante sunt piese realizate din materiale fine, uneori stralucitoare, care pot avea accesorii pretioase, paiete, brose supradimensionate sau elemente metalice. Decolteul este, de regula, in forma de inima, pentru a exprima feminitatea, iar slipul pastreaza o linie simpla, care complimenteaza atat posterior, cat si talia. 

Femeile cu silueta clepsidra sunt cele mai avantajate de costumele de baie elegante, insa si cele cu silueta pentru pot face furori daca aleg modelul potrivit. Prin liniile lor drepte si simple, acestea sunt ideale pentru femeile cu forme, care vor sa pastreze sau armonie stilistica si sa ascunda mici imperfectiuni. 

In functie de modelul ales, costumele de baie elegante se potrivesc in orice situatie, fie ca vorbim de o zi petrecuta pe sezlong sau dupa-amiaza de vara la o petrecere la piscina. 
 

Cum sa iti alegi costumul de baie ideal? 


Cand vine vorba de costume de baie, multe femei se gandesc mai degraba la cantitate, in loc de calitate. Insa de ce sa iti umpli pana la refuz bagajul de vacanta cu accesorii pentru plaja colorata si de proasta calitate cand poti sa investesti in piese rezistente si de durata?

Un costum de baie elegant si de inalta calitate se va remarca gratie materialului elastic, rezistent la soare, care are proprietati de uscare rapida. De asemenea, acesta nu te va strange si nici nu va creea disconfort la purtare. 

Inainte de a-ti alege modelele preferate, aminteste-ti ca frumusetea ta naturala poate eclipsa orice piesa vestimentara. Rafinamentul propriu vine din interior, asadar fii in armonie cu tine insati si vei straluci ca o zeita contemporana!
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu