TOP costume de baie animal print si leopard

TOP costume de baie animal print si leopard

De ceva vreme, printul leopard domina podiumurile de moda din toata lumea. Putem gasi acest tip de print pe haine, incaltaminte, accesorii si chiar pe costumele de baie. 

De la biniki cu bandeau, tankini, slipi cu talie inalta, pana la costume de baie intregi, nu exista tip sau model pe care sa nu gasim imprimat printul leopard.

Asa ca, data viitoare cand vrei sa iti faci aparitia la piscina sau la plaja, nu uita sa iei cu tine si unul din modelele de costume de baie cu animal print de mai jos. 

 

Mai jos costumele de baie animal print care imi plac: 


costum de baie intreg animal print roz sarpe

COSTUM DE BAIE INTREG UTSA roz

Costum de baie intreg roz cu print piele de sarpe. Material: 95% Polyester, 5% Spandex.

costum de baie 2 piese animal print

Costum de baie doua piese Marcella

Costum de baie de lux Marcella, de la brand-ul italian Vacanze. Cupele triunghiulare au pernite detasabile, fiind potrivite si pentru femeile cu sani mici. Slipul are snururi laterale ce permit ajustarea inaltimii in zona taliei. Material placut, model extravagant.

costum de baie intreg un singur umar animal print zebra

Lorin - Costum de baie

Costum de baie intreg din colectia Lorin. Model confectionat din material ornamentat.

- Top umar.
- Cupe usor captusite.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

costum de baie animal print

LORIN - COSTUM DE BAIE ANIMAL PRINT

Costum de baie 2 piese din colectia Lorin. Model confectionat din material elastic.

- in set partea de jos si sutien cu cupe rigidizate.
- Incheiere cu clema.
- Bretele reglabile.


costum de baie intreg koani

DORINA - COSTUM DE BAIE KOANI

Costum de baie intreg din colectia Dorina. Model confectionat din material ornamentat.

- Cupe usor captusite.
- Cu prindere reglabila.
- Model cu maneci decorative.

Animal print – Trendul care va ramane mereu sic

Printul animal a fost unul dintre trendurile de top in moda, in anul 2018.

Printul animal a aparut prima data in 1980, cand putea fi observat oriunde. Si, desi nu va mai ajunge niciodata la popularitatea pe care a avut-o atunci, este foarte putin probabil ca versatilitatea vibranta a animal print-ului sa nu mai fie la moda. 

Care sunt cele mai populare printuri?

Atunci cand vine vorba de printuri animal, leopardul este “regele junglei”, avand un aspect sexy, obraznic, si un look somptuous.

In 2019, tendinta a fost sa se asocieze printurile animale. Astfel acum poti gasi pe articolele de imbracaminte combinatii cu stilul ghepard, tigru, zebra sau sarpe. 
 

Ce spune print-ul animal despre personalitatea ta?

 

Se spune ca printul animal transmite putere purtatorului. Totodata, se pare ca este asociat si cu erotismul. De aceea este utilizat atat de des in haine menite sa atraga atentia. De exemplu, in industria de lenjerie intima, printul animal este foarte des folosit. 

Persoanele care poarta articole de imbracaminte realizate dintr-un material cu print animal transmit incredere de sine si dorinta de a fi observate. 

Aceste imprimeuri pot atrage atentia privitorului foarte usor, prin modelele multicolore si designurile neregulate. 

Recomandari costume de baie animal print dupa tipul de design:


Costume de baie animal print din doua piese

costum de baie 2 piese 2020 animal print


COSTUM DE BAIE CU PUSH UP FARTY argintiu


Costum de baie din doua piese, cu sutien push up si slip slim. Material: 82%Nylon+18%Spandex

costum de baie 2020 obsessive animal print 2 piese

Costum de baie Obsessive California

Costum de baie din două părți sexy - roz deschis sau model animal sălbatic. Alegerea este a ta acum ...

Tip costum: Doua piese
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: La spate si dupa gat
Tip slip: Clasic
Modalitate prindere slip: Laterale

Îți place să te răzgândești foarte des? Cu acest costum nu este o problemă! Slipul de baie reversibil te va face să te îndrăgostești de acest costum! Perfect ajustat la forma corpului tau cu ajutorul snururilor cu care se regleaza slipul si sutienul, acest costum te va face sa arati ispititor.


Costum de baie Swim On the Wild Side

Costum de baie Swim On the Wild Side

Purtand acest costum de baie te vei simti ca o felina sexy! Este creat dintr-un material fin la atingere, cupele iti ofera sustinere, iar slipul brazilian iti pune in valoare silueta perfecta. 

Costum de baie 2 piese KOANI

Costum de baie 2 piese KOANI Dorina

- Material care se usuca rapid.
- Cupe usor captusite.
- Cu legatura reglabila.
- intre cupe detaliu decorativ.

Costume de baie animal print intregi

costum de baie intreg animal print obsessive


Costum de baie Obsessive Cancunella

Vara vine și, de asemenea, ceva sexy din visele tale cele mai sălbatice! Alege costumul de baie, dintr-o bucată, cu model animal print.

Tip costum: Intreg
Tip cupe: Fara intaritura
Modalitate prindere sutien: Dupa gat
Tip slip: Clasic

Poarta acest costum sexy si cu siguranta vei deveni o ispita. Spatele dezgolit, decolteul adanc, alaturi de slipul cu talie inalta, care va face ca picioarele sa arate mult mai lungi, fac ca acest costum sa fie unic. Realizat din material elastic, se va mula perfect pe trup.

HYPE - COSTUM DE BAIE intreg animal print

HYPE - COSTUM DE BAIE intreg animal print

Costum de baie intreg din colectia Hype. Model confectionat din material ornamentat.

- Model cu aplicatie decorativa.
- Curele nereglabile, nedemontabile.
- Latimea in talie: 31 cm.
- Lungimea: 64 cm.
- Latimea la subrat: 31 cm.

LORIN - COSTUM DE BAIE animal prin intreg

LORIN - COSTUM DE BAIE animal prin intreg

Costum de baie intreg din colectia Lorin. Model confectionat din material ornamentat.

- Material care se usuca rapid.
- Curele nereglabile, nedemontabile.

Costum de baie intreg Fussia

Costum de baie intreg Fussia

Costum de baie intreg Fussia, model tip animal print, cupe fin intarite fara balene. Bretele interesante, incrucisate in partea din spate.
​​​​​​​
 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE


Ghid pentru alegerea costumului de baie perfect!

Forma de para, clepsidra, travepez inversat – probabil ai auzit deja de toate astea. Editorii revistelor de moda obisnuiesc sa descrie corpurile femeilor in toate felurile. Dar cat de util iti este sa stii ce forma a corpului ai? In fond, cand mergi la mall si vezi o rochie sexy care iti place, nu o sa spui niciodata “Hmm, nu cred ca imi vine bine pentru ca eu am corpul in forma de para.” In niciun caz! Probabil vei spune “Nu cred ca imi va sta bine cu ea pentru ca am sanii prea mici iar soldurile prea late.”

Din moment ce, nici eu nu am reusit sa imi definesc inca forma corpului, am decis sa scriu acest ghid de shoping in limbajul pe care il folosesc cu prietenele mele, ca sa fie mai usor pentru toata lumea. Fie ca vrei sa ascunzi celulita, colaceii, sau poate vrei sa ai un bust care sa para mai mare, aici vei gasi costumul de baie potrivit. 

Iata ce costume de baie sa alegi ca sa arati superb la plaja:

Sanii mici: In acest caz, alegerea ideala sunt costumele de baie care au sutiene cu volanase sau imprimeuri deosebite, pentru a da iluzia unui bust mai mare. Totodata, un costum de baie cu push up poate fi o alegere buna. 

Sanii mari: Daca ai un bust mare, atunci slipii cu bikini nu sunt o alegere potrivita. De asemenea, ar trebui sa cauti sutiene de baie care sa aiba cupa potrivita pentru tine sau care sa aiba cusaturi duble, ca sa nu te trezesti cu sanii pe afara. 

Umeri lati: Exista cateva trucuri de care poti tine cont, daca vrei sa echilibrezi umerii cu soldurile. In primul rand trebuie sa alegi costume de baie in culori puternice sau cu dungi orizontale pentru a crea aspectul unei forme de clepsidra. Poti sa alegi si costume de baie cu imprimeuri asimetrice in partea de jos, ca sa indrepti atentia catre solduri. 

Fund plat: Si in acest caz, volanasele pot fi de ajutor, mai ales daca sunt plasate in partea de jos pentru a da impresia unui fund mai bombat. Opteaza pentru slipi in culori deschise si imprimeuri jucause si bikini sau slipi brazilieni, in locul celor clasici. 

Fund mare: Daca ai un fund mare, evita bikinii si slipii cu decupaj mare pentru a nu “dezvalui” mai mult decat trebuie. Ideal ar fi sa alegi costume de baie cu slipi cu croiala clasica si sutiene cu imprimeuri puternice, ca sa distragi atentia catre partea de sus a corpului.

Forma atletica: In acest caz, scopul este sa definesti talia. Poti face asta cu ajutorul unor sutiene cu push up sau alegand imprimeuri in culori stralucitoare. Evita sutienele tip bandeau, costumele de baie cu pantaloni scurti sau cele care nu au formele nedefinite, pentru ca nu vei face altceva decat sa iti accentuezi structura atletica. 

Sper ca ghidul ti-a fost util si ca ti-ai gasit costumul de baie cu print animal perfect pentru plaja! Si nu uita, inainte de toate important este sa te simti bine in pielea ta!

Sursa foto: freepik.com
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu