Trup de sirena? DA, cu aceste costume de baie modelatoare!

Trup de sirena? DA, cu aceste costume de baie modelatoare!

Exista femei care nu vor sa isi ascunda micile imperfectiuni? Nu cred! Toate isi doresc sa arate perfect in costum de baie, astfel ca ar fi dispuse sa investeasca ori cat e nevoie pentru a se bucura de piese de inalta calitate, care sa le ofere o aparitie seducatoare la plaja sau la piscina. 

Daca si tu iti doresti sa fii mai supla si sa ai o talie de viespie, asa cum poate nu ai avut-o niciodata, renunta sa iti mai faci griji cu privire la complexele pe care le ai! Axeaza-te pe alegerea modelului potrivit de costum de baie. 

Nu stii ce sa alegi din magazine? Mergi pe varianta unor costume de baie modelatoare si iti vei sculpta silueta din cap pana in picioare.
 

Iata ce modele de costume de baie modelatoare sunt in voga! 

Costume de baie modelatoare 2 piese

costum de baie modelator care ascunde burta albastru

Costume de baie doua piese Mona

Costum de baie confortabil Mona, model minimalist care va fi apreciat in primul rand de doamne cu sani mari. Cupele intarite cu croiala in forma de T sustin perfect sanii, asigurandu-le forma perfecta. Slipul este confortabil cu croiala clasica.

Bikini dama
Potrivit si pentru sani mari
Material cu proprietati de uscare rapida
Cupe intarite
Balene clasice
Se inchide la spate cu clips metalic
Slip cu croiala clasica

costum de baie modelator xxl grasute cupe neintarite

Costum de baie doua piese Jungle, cupe neintarite

Costum de baie doua piese Jungle, model apreciat in special de catre femeile cu forme voluptuoase. Cupele neintarite sunt decorate cu model exotic, interiorul cupelor cu plasa elastica. Slip croiala clasica, talie inalta - ofera fermitate abomenului.

Costum de baie doua piese
Potrivit si pentru femeile cu sani mari
Material cu proprietati de uscare rapida
Cupe neintarite
Balenele devin mai late odata cu cresterea dimensiunii
Balene clasice
Se inchide la spate prin clips metalic
Slip croiala clasica

costum de baie tankini modelator grasute xxl

Tankini dama Nathalie, cu balene

Tankini confortabil dama Nathalie, design interesant, excelent si pentru femeile cu formele voluptuoase. Cupele intarite detin balene care ofera sustinere bustului, croiala costumului de baie mascheaza micile imperfectiuni. Inaltimea slipului poate fi ajustata din partile laterale.

Material cu proprietati de uscare rapida
material antialunecare
ceramica
Se leaga in partea din spate
Slip croiala clasica
Partile laterale permit ajustarea inaltimii in zona taliei

costum de baie 2 piese retro cu buline albastru

Costum de baie doua piese Polka dots

Costum de baie doua piese Polka dot, aspect stilat - model retro cu buline. Excelent si pentru femeile cu forme voluptuoase. Sutienul de baie tip bardot confera sustinere datorita benzii de silicon de pe interior. Slipul detine snururi ce permit ajustarea inaltimii in zona taliei.

Potrivit si pentru femeile cu forme voluptuoase
Material cu proprietati de uscare rapida
Cupe intarite
Interiorul cu banda de silicon
Bretele detasabile
Balene clasice
Se inchide la spate prin clips din plastic
Slip croiala clasica

costum de baie modelator grasute care ascunde burta

Costum de baie doua piese Artemisa

Costum de baie doua piese Artemisa, nuanta moderna de petrol si model floral exotic. Partea superioara are cupe neintarite care confera un aspect natural. Slip croiala clasica, zona taliei cu tiv lat care poate fi rulat.

Cupe neintarite
Balene clasice
Se incide la spate prin clips metalic
Slip croiala clasica
Materialul se ruleaza in zona taliei
Material cu proprietati de uscare rapida
 

Costume de baie modelatoare intregi

costum de baie intreg modelator grasute xxl

Costum de baie intreg Julia

O sa stralucesti in costumul de baie Diana. Cupele intarite sunt mascate si sunt potrivite si pentru femeile cu sani mai mari. Model incrucisat in zona decolteului - confra un plus de volum. Partile laterale cu material drapat - confera un efect de subtiere.

costum de baie modelator care ascunde burta negru

Costum de baie intreg Ashley

Costum de baie intreg Ashley, aspect elegant. Cupe mascate, intarite, se adapteaza la formele tale si confera un aspect natural. Partea din spate cu decolteu adanc.

costum de baie intreg modelator grasute xxl

Costum de baie intreg Leona

Costumul de baie intreg Leona este potrivit si pentru femeile cu forme voluptuoase. cupele intarite detin balene clasice si centru inalt - acesta mentine sanii la locul potrivit. Partea din fata cu aspect drapat care confera un efect optic de subtiere in zona taliei, a solurilor si a abdomenului.

costum de baie grasute care ascunde burta verde

Costum de baie intreg Merida curves

Costum de baie intreg Merida curves, model exotic. Cupe mascate, intarite, potrivite si pentru femeile cu sani mari. Partea din fata captusita cu material mai ferm - mascheaza micile imperfectiuni. Material reciclat, prietenos cu natura.

costum de baie intreg modelator care ascunde burta

Costum de baie intreg Maragas

Costum de baie intreg Maragas, de la brand-ul german Dorina. Partea din fata captusita cu un strat de material - efect modelator in zona taliei si a abdomenului. Nuanta fermecatoare de albastru regal completata de model floral. Confectionat din material reciclat.
 
Vezi si alte modele de COSTUME DE BAIE MODELATOARE
 

De ce sa alegi costume de baie modelatoare?


    • Iti subtiaza talia;
    • Ascund perfect orice imperfectiune;
    • Pari mai slaba cu cateva kilograme;
    • Te ajuta sa ai mai multa incredere in tine;
    • Sunt ideale pentru sedinte foto.
 

Ce silueta avantajeaza costumele de baie modelatoare?


De cele mai multe ori, femeile cu silueta para sau silueta clepsidra apeleaza la costume de baie modelatoare, intrucat fie isi doresc sa ascunda mici defecte din zona abdomenului si a soldurilor, fie prefera sa nu iasa in evidenta cu un posterior mai proeminent. 

Exista si femei care au cateva kilograme in plus si, indiferent de tipul de silueta pe care il au, isi doresc sa para mai inalte si mai slabe. Costumele de baie modelatoare sunt realizate din materiale care alungesc vizual, iar croiala lor ascunde pana si cea mai mica imperfectiune. 

Cum sa iti alegi costumul de baie perfect?

Multe dintre femei au mici defecte. Fie ca au celulita, vergeturi, sani prea mici, solduri prea late, acestea vor fi mereu nemultumite de modul in care arata. Nu te stresa insa! Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa-ti gasesti costumul de baie potrivit pentru tine.

Daca ai posteriorul plat

Daca nu esti multumita de cum arata posteriorul tau si ti-ai dori ca acesta sa fie mai bombat si mai atragator, avem o solutie. Ai nevoie de un costum de baie deux-pieces. Slipul trebuie sa aiba detalii menite sa creeze volum, cum ar fi volane sau pliuri. De asemenea, ar fi bine sa optezi pentru un costum de baie care iti acopera tot posteriorul.

Daca ai sanii mici

Pentru a crea iluzia unui bust mai generos trebuie sa alegi cu atentie sutienul. Cupele trebuie sa fie neaparat buretate, cu efect de push-up. Si in acest caz este recomandat sa atragi atentia asupra soldurilor, optand pentru un slip cu volane.

Daca ai ‘‘burtica’’

Cea mai buna solutie este costumul de baie intreg, care iti acopera abdomenul, dar iti pune in valoare sanii si soldurile. Unicul minus este ca nu te prea ajuta sa ai un bronz uniform. Poti alege intre un costum de baie retro, cu slip care are talia inalta sau costumul de baie tankini, cu maieu in loc de sutien.

Daca ai sanii lasati

De obicei, sanii lasati sunt mai mari, ceea ce inseamna ca ai nevoie de o sustinere corespunzatoare. Iti recomandam sa alegi un costum de baie cu un sutien intarit sub sani si prevazut cu bretele groase, capabile sa-ti mentina sanii ridicati. Pentru a crea un echilibru intre bust si solduri, iti sugeram sa alegi un slip cu detalii atragatoare in zonele laterale.

Daca ai celulita

Celulita nu iarta pe nimeni, la unele femei este mai vizibila, la altele – mai putin. Iti sugeram sa alegi un costum de baie cu slip tip “short pants”, care iti acopera intreg posteriorul si soldurile.

Inca nu te-ai convins ca esti cea mai frumoasa femeie de pe plaja? Pe langa costumul de baie pe care il porti, asigura-te ca ai in geanta de plaja si o atitudine increzatoare si un zambet fermecator. Aceste mici "arme" feminine te vor ajuta sa stralucesti mai ceva ca soarele! 

Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/27551515@N04/8409808302
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu