Vorbim despre barbati...

Vorbim despre barbati...

Miturile conform carora barbatii ar fi ahtiati dupa sex, oriunde si oricand sau cele ca sunt romantici doar cand au un interes si ca se gandesc la sex de cel putin 20 de ori intr-o zi, au fost spulberate saptamana trecuta de catre un grup de cercetatori ce au sustinut o prezentare la conventia europeana de Psihologie a Sexualitatii.

Au fost luate in discutie o multime de probleme iar parerile au fost impartite. Intr-un final, s-a ajuns la concluzia ca nu toate stereotipurile create in ultimii ani pot fi argumentate si desfiintate. Totusi, ideile de baza legate de dorinta sexuala a barbatului au fost dezbatute pe larg si au fost catalogate separat.


- Se spune ca barbatii ar face sex oricand...

Nimic mai gresit, au spus cercetatorii. Dorinta sexuala si nivelul de excitare, este in mare parte influentat de starea psihica a individului. Stresul cumulat in timpul zilei si oboseala isi pun puternic amprenta pe orice persoana, indiferent de sex. De aici si ideea ca nu oricine poate face fata unui act sexual cand se afla sub o asemenea incarcatura emotionala.

 

- Barbatii ar fi romatici doar daca...

Barbatul romantic s-a dorit sa iasa mereu din clisee. Se spune ca un barbat nu poate fi romantic decat atunci cand isi doreste cu orice pret sa isi cuceresca prada. Total gresit.

Unii barbati se folosesc de aceasta strategie pentru a-si imbunatati relatia cu actuala partenera sau pur si simplu pentru a mentine in viata o relatie fericita.


- Cine ia primul initiativa?

Atunci cand vine vorba despre sex, barbatii sunt cei care trebuie sa ia initiativa. Fals! Fals! Fals!

Barabatii din ziua de azi, sunt innebuniti cand sunt sedusi la propriu de femei, si in special cand acestea le sugereaza ca si-ar dori sa faca sex. Deci, despre ce discutam aici?

 

- Burlacia, pro sau contra?

Nu, barbatii nu prefera sa fie burlaci. Este cunoscut spiritul de aventura al barbatiilor dar in aceasli timp este si prost inteles. Chiar daca viata de burlac are avantajele ei, odata cu trecerea anilor, barbatii se simt neimpliniti si izolati pe plan social. Astfel, alegerea unei partenere pentru convietuire devine un obiectiv important de la o anumita varsta.

 

- Unii o fac, altii nu recunosc, dar toti...

Masturbarea este un lucru normal si sanatos. Ideea preconceputa cum ca barbatii dupa ce isi gasesc jumatatea, isi pierd interesul pentru autosatisfacere, este complet gresita.

Masturbarea la barbatii "luati" apare odata si nu numai cu diminuarea frecventei rapoartelor sexuale. Asa ca, e de bine.

 

- Goana dupa orgasm

Barbatii nu se grabesc sa atinga orgasmul. Din contra, ei incearca sa aibe un raport sexual cat mai lung pentru a-si satisface partenera cat mai bine. Chiar daca dau impresia ca se grabesc si sunt "rapizi" in pat, ei sunt doar un pic entuziasmati. Nu te nelinisti si nu il lasa sa iti dea lenjeria intima imediat jos, propune-i sa o luati mai usor.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu