Filtreaza produsele

Brand

Chiloti fara cusaturi

Modelele de chiloti fara cusaturi sunt perfecte pentru a fi purtate pe sub hainele mulate si foarte stranse pe corp. Discreti si foarte practici, acesti chiloti fara cusaturi de la Just4Girls ofera tot confortul de care are nevoie o femeie atat in timpul zilei, cat si al noptii.

Astfel, te poti bucura de hainele mulate si foarte sexy, care iti accentueaza linia corpului si iti pun in valoare formele, fara stresul ca lenjeria intima s-ar putea vedea. In plus, nici nu vei simti ca porti lenjerie intima, intrucat materialele fine si placute la atingere se vor mula perfect pe corp.

Pregateste-te sa te simti mai comod ca oricand chiar si in acele zile delicate, in care ai nevoie de mai mult confort si siguranta. Alege chiloti fara cusaturi pe care sa ii combini cu sutiene feminine si vei obtine un look diafan si lejer.
59.99 Lei

Chilot fara cusaturi lat pe solduri, confectionat din microfibra elastica si confortabila. Nu se observa nici sub haine mulate. Sunt croiti cu ajutorul tehnologiei cu laser si se vor adapta perfect corpului tau.